2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
holky ako vikendujete my sme boli vcera na velky predvianocny nakup a nechali sme v tom obchode dost vela prachov 🙄 🙄 😨 potom sme boli na navsteve u susedov a dosli sme vecer ... 😉 no a dnes to zbehlo tak rychlo, ze uz zajtra praca uff 😕 😔 sa mi nechce 🙂 , ale dozvedela som sa, ze dalsia kamoska je tehotna takze uvidime kedy to pride u nas 😀
holky ako vikendujete my sme boli vcera na velky predvianocny nakup a nechali sme v tom obchode dost vela prachov 🙄 🙄 😨 potom sme boli na navsteve u susedov a dosli sme vecer ... 😉 no a dnes to zbehlo tak rychlo, ze uz zajtra praca uff 😕 😔 sa mi nechce 🙂 , ale dozvedela som sa, ze dalsia kamoska je tehotna takze uvidime kedy to pride u nas 😀
@mimi1111 @yvetta ahojte kočky 🙂 my sme mali teraz "tazky vikend". V piatok sme boli u znamych a prisli sme domov len o 2,15 rano 😀 , ale bolo super, ako vzdy s nimi, velka vyhoda je, ze byvame na rovnakom sidlisku, len o cinziak vyssie 😀 . V sobotu sme este dospavali, riadila som a nedela presla ako voda. Sme chori, aj ja aj manzel, ten bol dnes aj u doktorky. MS som dostala v piatok, ale taku brutal, ze az... 😠 nech je uz po tom... Tento tyzden ideme uz zdobit stromcek - v stredu, alebo stvrtok 😀 sa tesiiiim. Chceme si ho aj kus uzit, lebo potom nam uz bude zamestnavat ine - varit a piect a nebude uz na to cas este aj do prace chodit 😒 . Velmi sa tesim na sviatky, na kus oddychu. 😀 😵
ahojte som tu davno nebola🙂 a pozeram same novoty...sa ale priznam ze tych milion stran sa mi nechce citat🙂 ja posuvam mimi asi az na jar🙂 nejak sa obavam ze ked otehu tak mala nebude chciet mliecko... uz som dostala ms ked mala 9 mesiacov a nejak prostestovala tak neviem co by povedala keby bolo mimi v bruchu, ja ju chcem kojit este velmi dlho...
@mysti aj ja som v piatok dostala silnu mrchu☹ presne uz nech je potom... zelam skore uzdravenie🙂
inak baby darceky mate? ja nejak zaostavam... 😅 mam len pre nasich a babkinych a samozrejme hanicku... ale pre manzelovu rodinu nist 😔 no sice si nezasluzia ale patri sa😀
@zuzkat1 ahoj zuzka, som rada, ze si sem znova zavitala...Ty mimi odkladas na jar a vidis, my sme ho z februara "presunuli" uz hned po novom roku 😀 tak som zvedava, ako sa zadari...
Ja darceky uz mam na 90%, tento rok som zase ja nejaka vzorna, lebo inokedy ich kupujem este 23-ho 😀 takze som celkom na seba hrda...vo stvrtok ideme asi robit uz stromcek, sa tesim 😀
čaute baby, hlásim sa po dlhšej dobe 🙂 Čítam, že sa tu robia zmeny s plánovaním, tiež prekladáme z februára na marec. Teraz som si začala platiť DNP a tým, že som mala komplikácie počas prvého tehu chcem mať náskok, aby mi to vyšlo a dostala som materskú 😉
@zuzkat1 ešte mi chýbajú darčeky pre 2 osôbky a som hotová. Tento rok to výnimočne stíham 😀
@mysti stromček staviame až 23 večer a aj toho sa obávam, ako ho ukotvíme, aby ho malý nezhodil 😅
@mimi1111 viem, že sa to ľahko hovorí, ale skús si mysel zamestnať niečim iným ako bábom napr. vymýšlal darčeky, vlastnoručne vyrábaj drobnosti do bytu, venuj sa tomu, čo ťa baví a uvidíš že sa zadarí 🙂 Nám to tak pri prvom vyšlo. V robote som mala práce vyše hlavy a to, že som tehotná som si uvedomila až keď mi bolo zle 😅
ahojte baby 🙂 povedzte mi, je to normalne ze uz teraz stale myslim na dieta a vsetko okolo neho a este nikde nic? akoze aky kocik hladat, aku postielku, mam niedeky pocit, ze mi zacina sibat, sa len nad sebou smejem 😀 S tym kocikom to bude asi fakt najtazsie, pretoze vobec neviem, aka znacka je dobra 😀 ked si predstavim, ze mozno uz buduci rok takto budeme traja, je to krasny pocit 😀
@zuzkat1 zuzi, ja zase na druhej strane to nebudem brat ako nejaku velku tragediu, ked sa to napodari na prvykrat... 😉 nie som zase az tak este na to zatazena a mozno je to aj tym, ze len zaciname, mozno potom budem hovorit inak, neviem...nechcem velmi dopredu na to mysliet, sa na to nejako upinat, aby som nebolo potom sklamana...tak uvidime 😀
@zuzkat1 no uvidime, aj ja som akoze na to velmi zvedava. Teraz mam tehotne tri byvale spoluziacky. Je to akoze super, sa vytesuju 😀 naozaj ked si predstavim, ze do konca roka su nieco viac ako dva tyzdne a my "zacneme so snazenim", tak cezo mna prebehnu zimomriavky 😵 uvidime, sa uz tesim 😀
@mysti ja sa tesim cim dalej tym menej... nie som si uz taka ista ze chcem druhe.... teda neviem to dobre vysvetlit ale cim dalej mam hanicku tym viac ju zboznujem a neviem si predstavit ze by sa o mna mala delit este s niekym....aj ked jasne chcela by som mimi a aby mala surodenca, ale ona je proste moje vsetko a neviem ci by som mohla tak milovat este niekoho.... (jasne ze urcite mohla, ved by to bolo moje dieta tiez, ale je to taky zvlastny pocit).... dufam ze som to nejak zrozumitelne popisala 😅
@zuzkat1 zuzi, ja Ta uplne chapem, ja som tiez nad tym rozmyslala, ze ake to bude, ci budem mat vsetky deticky rada rovnako 😨 , ale snad ano. Ja by som tiez chcela mat deticky dve, lebo ja som bola 10 rokov jedinacik - moja sestra je odo mna o 10 rokov mladsia, tak viem, co je to byt sama a rast sama...preto by som nechcela aby moje dieta bolo samo...uvidime. Boze ja rozpravam a este nemam ani jedno 😅
Ale presne viem o com hovoris...
@mysti ja som jedinacik🙂 a mne to vyhovovalo aj ako dietatu😀 len teraz rozmyslam tak ze ked sa nasim nieco stane ze ostanem sama a preto by som hanke este chcela niekoho ale je to take tazke, ked ju mam najradsej na svete🙂 a navyse mm nikdy nie je doma dal sa na VS a akurat vsera povadal ze sa bude cez sviatky ucit ze on nas zoberie k nasim ale len na chvilu tam ostane a ide domov☹ no ma poriadne vytocil a ked je takyto tak nemam chut mat s nim dalsie dieta minula aj sam priznal ze hanku vlastne ani nepozna.... ako on sa jej venuje ked ma cas a ona ho zboznuje ale je to hrozne malo co je s nou... teraz ma skuskove a chodi sa ucit k rodicom (teda dojde domov z roboty, naje sa a ide prec) ... ale s tym som musela ratat ked zacal skolu ale tymi sviatkami ma dostal 🙄
@zuzkat1 zuzi, tak to je naozaj na draka s tou skolou, to by aj mna asi nastvalo... 😠 teda s tymi sviatkami myslim...mas to tazke...a viem Ta pochopit, ze aj takto rozmyslat, ze druhe este radsej nie...lebo az by si zase mala byt sama na dve deticky, tak by si sa asi zblaznila 😒 Je to tazke ... ja sa zase na sviatky tesim, hadam ich budeme mat pekne a budeme spolu, lebo pri mojej pracovnej dobe, ked pridem domov o cca pol piatej sa denne vidime takych 5 hodin... 😔
@mysti no mne nevadi ze budem sama na ne, len tento jeho pristup mi vadi... ja som ratala s tym ze na ne budem sama, on je s malou ked je ona v pohode ked zaplace tak uz hned ze "no ides k mame".... a ked nebude mimi teraz tak uz nikdy - nechcem velky rozdiel medzi nimi a viem ze ked sa vratim do roboty tak uz druha materska nehrozi
@mysti & @zuzkat1 - tak ja som z 2 deti cize som ja a brat, ale chcela by som mat tiez 2 deti 😉 manzel aj viac, lebo on ma 3 surodencov takze boli 4 spolu, ale na mna je uz 4 vela 😀 my mozno posunieme snazenie na skor no este uvidime ...vcera som stretla susedu a je tiez tehotna je to uz druha suseda tehotna za pol roka a ta mi vravela ci nechcem, ze by sme boli spolu na materskej, ale u nas to stale este nevychadza tak skoro, ale mozno to posunieme na jar to snazenie 🙂 este sa s tym posunutim rozhodneme za pochodu 😉
@zuzkat1 viem presne čo prežívaš a myslím si, že rovnakú lásku budeš vedieť rozdeliť medzi obe detičky 🙂 Tiež ľúbim drobca nadovšetko, hoci som ho mala rada odkedy som sa dozvedela že som tehu, aspoň u mňa sa rozvíjala hlavne po narodení.
To či chcete druhé, alebo nie si musíte zvážiť vy sami. U nás tiež môj mm chodí z práce neskoro domov, sú dni, kedy malého ani nevidí, keď nerátam nočné buntošenie, no to, či zvládneš všetko sama podľa mňa závisí nielen od toho, aké je prvé dieťa, ale aj od toho, ako si Ty psychicky nastavená. Aspoň na sebe to pozorujem, keď viem, že príde mm až večer, nerobí mi najmenší problém všetko zmáknuť, ako vtedy, keď ho vyčkávam. Btw máme doma živé striebro, ktoré neobsedí na mieste 😉
To, že na sviatky nebude manžel pri Vás je nepríjemné, no zas chápem, že keď sa mm potrebuje učiť na skúšky popri robote, potrebuje svoj kľud. Je to krátke obdobie, tak čoskoro sa dúfam vráti všetko do starých koľají. Neskúšali ste si spraviť cez sviatky program tak, aby bol aspoň chvíľku s Vami a následne sa až učil? Veď oddych určite dobre padne aj jemu 🙂
Ahojte baby, ako sa mate? My sme mali celkom super vikend, sme trosku oslavovali - manzel dostal v praci lepsie miesto, tak som rada, bude hadam aj viac peniazkov az pojdem na matersku 😵
Moj manzel sa uz velmi pripravuje od noveho roku na "stvorenie" dietatka, je uz z toho cely mimo 🙂
Cez vikend sme boli so svokrovcami na nakupy a mali v akcii plienky, dobra cena tak mi hovori, ze keby sme boli sami, tak ze by uz iste kupil do zasoby 😀 som mala z neho dost... 😅 no zlaty je, sa tesi uz velmi 🙂
@mysti poverciva sice nie som,ale nerobila by som zasoby dopredu🙂 najma nie z plienok... moze sa ti mimi vyhadzat.... plienky a roznu kozmetiku treba najprv vyskusat ci pokozke sadnu🙂 ale inak je naozaj zlaty ze sa tak tesi🙂 moj mal cele toto pripravne obdobie dost "v pazi"... aj teraz to druhe mimi ze jemu je to jedno ze bude ako chcem🙂
a blahozelam k postupu🙂
@zuzkat1 vidim, ze ako sme boli odhodlane, ze rychlo sup-sup na druhe babo, tak teraz to tak zaciname odkladat... 😅 Ja ked mam depkovske obdobie alebo ked som totalne unavena z malej a nastvana na manzela, tak si nadavam, ze co vymyslam sprostosti a preco vlastne chcem aj druhe dieta... ale potom pride kludove obdobie a zas sa ozvu hormony a najradsej by som bola, kebyze mi aj hned spravi to dieta... 😵 Ale som si povedala, ze bud otehotniem v roku 2011 alebo mala bude jedinacik, lebo ja uz z roboty neodidem druhykrat na matersku.

@mimi1111 tak mne je uz lepsie, nastastie "moja choroba" trvala len necele tri dni, ale nakazila som kolegynku a asi aj manzela 😀 ale nechcela som 😕
dnes ideme k znamym vecer, celkom sa tesim 🙂 a viknd mame oddychovy, budeme prezivat s vylozenymi nohami.
A je fajn, ze sa zamestnavas inymi vecami...ja som mala dostat vcera MS, ale stale nic. Paniku nerobim, nic v tom nie je, este sme sa "chranili"...ale mozno uz od dalsieho mesiaca podobne ak Ty uz nebudem chciet, aby MS prisla 😵
Baby, kedy idete robit vianočný stromček? My sme sa s manzelo zhodli, ze buduci tyzden, asi v stredu, cez sviatky aj tak nebudeme poriadne doma, tak aby sme si ho aj uzili 🙂))) Mam velmi rada atmosferu Vianoc 😀