2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@mysti ved co mi ine ostava len sa z toho dostat aby sme sa mohli opet snazilkovat po prvej mrche
@erika3011 tak to máte super 😉 naša sa chce hrať len s chlapcami, dievčatka začala brať ako konkurenciu 😀 tak keď sa nám náhodou podarí dievčatko tak to budeme mať doma veselo 😉
@solinkarka stalo sa to aj mne ☹ a tiež mám zdravé dieťatko, ja som si v nemocnici zažila ešte aj otrasné správanie zo strany sestričiek ☹ , keď sato stalo ale aj to prebolelo, tak ti veľmi držím palce a dúfam že o chvíľu si tu budeme písať o ranných nevoľnostiach 😉
Ale sa pekne rozrastáme 🙂
@erika3011 @daniela242 náš je tiež nadšený z malých detí, to len ukazuje na ne s rozžiarenou tváričkou a vykrikuje babo, no akonáhle bábätko pestujem, zmení sa na žiarlivca, tak len dúfam, že z tohoto obdobia vyrastie 😅
@mysti nech sa zadarí na prvý šup a na Valentína nájdeš krásne kolajnice 😉
Držím palce novo-snažilkám v 2011 silno siiilno. Ja som si síce myslela že už v 2010 budem keďže sme sa snažili od septembra, ale stále nič, tak dúfam, že rok 2011 bude pre nás šťastný!!! 🙂
držkajte palčeky ženušky aj nam aby mala čoskoro Neli bračeka....lebo sa moc nudi sama..........vystraja o dušu......nudi sa 😀
ahojte baby...pridavam sa k snazilkam v roku 2011.....mala som v decembri v 8tt MA a doktor povedal, ze tal v marci al. aprili sa mozeme pokusat.......najradsej by som isla na to hned....ale nedostala som este menzes....ale este take 2-4 tyzdne...no uvidime......vsetkym drzim palce, aby sa im podarilo otehotniet a porodit krasne a zdrave babatka .....
Dobry den! citala som len par stran a rozhodla som sa zaregrovat sa aj pre serioznost, akou tu mile damy pisete. Uz on juna 2010 sa pokusam otehotniet. Koncom jula som mala pozitivne vysledky a tri dni nato som skoncila v nemocnici na vylucenie mimomaternicoveho tehotenstva. "nastastie" to bol len potrat. a potom nic. v decembri som mala mala zas priznaky, bolest v prsnikoch, krutila sa mi hlava. isla som hned k doktorke, ale mohla opat len konstatovat, ze vo vnutri uz krvacam. dlhe roky ma uz problemy, hlavne opakujuce sa zapaly posvy ale prekonala som aj silny zapal maternice. na doktorkino odporucanie som presla mnohymi liecbami, absolvovala laparoskopiu, kde mi odstranili nejaku tekutinu.. a dnes mam opat pocit- a mam strach, ze to bude dalsie sklamanie. mam opat bolesti, toci sa mi hlava. som kratko po menzese, ktory trval len tri dni. uz som citala, ze menzes mozu mat aj tehotne zeny, ale je to naozaj klasicky menzes, alebo len nejake spinenie? velmi tuzim po dietatku.
@jandp ja si myslím, že si tehu 🙂 Tiež som mala prvý mesiac menzes 5 dní, trochu slabší a keby mi nebolo stále zle, ani by som nevedela, že už čakáme drobca 🙂 Síce sa potom pridružilo na striedačku špinenie, krvácanie, aj som si myslela, že som už potratila, no na moje veľké prekvapenie na USG krásne bilo srdiečko a dotiahli sme to do úspešného konca 🙂
no ja sa pridam ku vam aj ked sa uz z priatelom snazilkujeme od decembra nejako nam to nevychadza ☹ tak dufam ze tento rok bude pre nas vsetky stastny a ze kazdej z nas ktore tu sme a tuzime po krasnom drobcovi sa to vydariii 😉
ahojte, ake vitaminy uzivate?nejake komplexne alebo iba kys.listovu? ja uvazujem nad calibrum baby plan alebo femibion...neviem co je lepsie
no tak to je dobry rozdiel....
ahojte ja by som sa tiez pridala , planujeme skusit druhe babetko tohto roku. Drzim nam vsetkym palceky
@katie1 Ja som si dnes kupila vitaminiky Elasti Q s listovkou..... (hmm no neviem naco) ale koli krvi preventivne 😉
@jandp mrzí ma, že si musela zažiť také veľké sklamania, ach... musí to byť veľmi ťažké. Nezúfaj, mysli na to, že teraz to už vyjde, že bude všetko v poriadku, tvoje telo zaleje pozitívna energia uvidíš. Moc ti držím palčeky, aby to už prebehlo všetko bez problémov. Myslím, že klasický menzes môže byť aj popri tehu, akurát je asi menej intenzívny alebo tak. A ak sa to zdá, že by to mohlo byť ono, urob testík a uvidíš. 🙂
Ahojte
davam si pauzu medzi ucenim, tak vas citam .... ja tiez beriem femibion, no uvidime .... a samozrejme vsetkym drzim palceky, nech su coskoro //
a mam pocit, ze mam zapal alebo co, mam dost silny vytok 🙄 objavuje sa mi to tak na preskacku, asi naordinujem nejake probiotika ..... teraz sa k dokimu asi nedostanem 😝
ahojte babenky......pridávam sa ku vašej skupine lebo aj my sa s drahým snažilkujeme od oktobra 2010 a zatiaľ neúspešne:(( dúfam že Nový rok 2011 bude pre mnohé z nás úspešný a tie // čiaročky si tam čoskoro nájdeme...🙂
ahojte vitam nove snažilky medzi nami 😉 baby neviete ako to je s ovulkou po vysadeni HAK? či je skôr alebo klasicky v strede ciklu?
dakujem vam za privitanie.
chcela som s urobit test, ale pozerat sa zas na jeden pasik? po prvych skusenostiach, ked som bola tehotna, pozitivny vysledok mi vysiel az po meskajucej MS. to som uz bola si v piatom tyzdni (a nekupovala som teda nejake lacne ci necitlive testy). mam naozaj skveleho partnera, ale uz aj on zacina byt z toho v strese. Citila som z neho sklamanie vzdy, ked sa MS dostavil aj ked to riadne schovava. este chvilku pockam a pojdem k doktorke. vsetkym vam zela vela stastia a pozitivnej energie, ktoru potrebujeme asi najviac.
@noja2210 @erika3011 - ja odkedy som vysadila HAK tak tiez mam nejako posunutu ovulku a nikdy neviem presne kedy asi tak tiez tyzden pred koncom cyklu 🙂 sem tam som si robila ovu testy a som sa trafila, ale vacsinou sa netrafim, kedze mam nepravidelny cyklus a nechce sa mi robit ovu test kazdy den 😉

Ahojte baby, tak ako sa mávate? Ja mam taku silnu mrchu, ze sa bojim aj nakrivu si sadnut, ma porazi, nech je uz po nej a dalsia nech uz nepride 😀 . Vcera sme boli aj so svokrovcami na navsteve u mojich rodicov a nasi otcovia si zase nasli spolocnu temu - "vnucata", jaj jaj....ani len netusia, ze od buduceho tyzdna ideme na tom "ich vnucatu" zacat pracovat 😵 , nehovorili sme to nikomu z rodiny, vieme to len my dvaja, aby sme sa vyhli zbytocnym otazkam typu "tak co, uz sa podarilo? " a s manzelom hrame hru "na dieta mame este cas" 😀 O to vacsie bude asi ich prekvapenie 😅
@solinkarka je mi luto, co sa stalo, ale ako pisali baby hlavu hore, budem Ti silno drzat palceky 😵