2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
baby, takú mám otázku, čo myslíte, asi by som si najprv mala dať dokopy chudokrvnosť (hemoglobín v krvi 85, má byť 120) až potom sa o niečo snažiť, že?
my uz sa snazime od augusta 2010 no stale to akosi nejde ☹ ale to bude tym ze mam stale problemy...a vy uz sa snzite?
Ahojte aj ja sa pridávam, mám za sebou zamlknutý potrat v 8tt a kyret mi robili až o 3 týž kedže som o tom nevedela 😒 Doktor mi to oznámil len tak na bežnej KO... robili ma 21.12. čiže sú 3 týž po kyrete... začíname odznova tento roka ale asi až tak apríl... ani neviem či mám "dole" všetko v poriadku, včera sme boli s mm spolu a dnes mám voláke nie dobré pocity v brušku najprv pichanie potom bolenie... doteraz mi nebolo nič po zákroku tak len dúfam že to nič nie je.... momentálne sa čajíkujem na prečistenie tela a po KO sa vyrhnem asi na Femibion 800
Prajem nám všetkým aby bol tento rok úspešnejší 😀
Vítam nové tváre 🙂
@betty26 @evka1984 to mi je ľúto, ale pevne verím, že sa čoskoro bábo podarí a tentoraz všetko dobre dopadne 🙂
@annnika tééda, taká mladučká, v Tvojom veku som na dieťa ani len nepomyslela. Uff, hemoglobín máš veľmi nízky. Určite najskôr poriešiť ten a až potom bábo. Veď ako ho chceš vyživovať, keď sama máš problémy? A okrem toho v tehotenstve bude ešte klesať. A ak sa smiem spýtať, vieš z čoho máš tak málo hemoglobínu? Máš nejaký zdravotný problém, či len zlé stravovanie?
Ahojte kočky. Ja som najprv mala zmiešané pocity, či dieťa áno, alebo nie. vždy bolo milión dôvodov, prečo nie. A potom sme sa rozhodli, že to budeme skúšať. Žiadne stresy, žiadne ovulačné testy, žiadna kontrola. Proste to budeme robiť len tak, ako btw... prešiel december, zatiaľ nič. A tak ideme ďalej. Zrejme to nebude také jednoduché. Otehotnieť 😅 , ale skúšame ďalej. A teda rok 2011 je náš 😉
@betty26 drzim palce aby bolo vsetko ok a vy ste sa mohli pustit do snazilkovania 🙂 mam gynekologicke problemy mala som gyndu ktora vobec neriesila ze mi stale meskavala mrcha pichala mi iba vyvolavacky a ked som v decembri zmenila doktora tn mi povedal vela veci o ktorych som ani nevedela...povedal ze mam otocenu maternicu do zadu ale to vraj nevadi ale nasiel mi dost velku cystu...idem teraz buduci tyzden na sono tak sa modlim aby ta cysta tam uz nebola...
ahojte 🙂 mozem sa pridat?
my zaciname snazilkovat od buduceho mesiaca, od februara...
Ahojte baby, ja by som sa tiez rada k vam pridal 🙂 My by sme chceli ist na vec od marca, mozno februar 🙂 Este musime kupelnu prerobit 🙂
ahojte, mozem sa aj ja k vam pridat? my sa snazime o babatko uz asi 4 mesiac a nic ☹ tak dufam, ze nam to coskoro vijde a budeme sa tesit 😀 drzim nam vsetkym snazilkam palce
juuj...ale nas tu je...parada...drzme si prstyyy....
Ahojte babulky. Tak sa k vám pridávam aj ja. Neplánujeme síce hneď od teraz, ešte mám na tri mesiace HA, a potom to už necháme na náhodu. Snáď sa podarí ešte v tomto roku a budeme sa všetky tešiť z tých malých drobcov 🙂 Tiež možno nemáme ideálne podmienky ale keby sme mali stále čakať na "vhodnú" chvíľu, bohvie kedy by sme sa k bábätku dopracovali. Vždy bude niečo, kvôli čomu to posunúť...raz to bude bývanie, raz to budú financie, raz to budú zdravotné problémy...preto ak sa cítite na bábo, treba asi všetko hodiť za hlavu. Veď to zvládlo toľko rodičov a v omnoho horšej situácii ako mnoho nás tu, tak to zvládneme aj my. Všetkým vám držím palce, aby sme tie dve // mali čo najskôr a aby celé tehulkovanie prebehlo bez akýchkoľvek problémov 😉
@lilik15 chodis v ziline ku gynekologovi? Pozerala som profil, že si zo ZA, tak preto sa pýtam 🙂 Dúfam, že sono ti dopadne ok 😉
@erika3011 ahoj, ja tiež som brala HAK 5 rokov, v 2010 auguste som vysadila, a menzes mám nepravidelný, od 37 do 47 dňa, takže ovulka sa tiež posúva. Držím silno palce a som velmi rada, že je nás tak vela, keďže starší sa stále sťažujú, že mladé nechcú rodiť, a predsa sme tu a je nás dosť. Držím palce!!! 🙂
@tatiana77 dakujem moja aj ja si to velmi prajem,ale myslim ze tam stale bude, lebo mrcha mi aj teraz meska...drzkam vam palceky 🙂
@betty26 no ja som mala taku podobnu keby som si nevyziadala prehliadku kazdy rok tak kasle na to..ani mne stery nerobila na vsetko kaslala...
@mima01 ano chodim ku gynekologovi do ZA vola sa Paucin je to sukromny gynekolog a naozaj dobry odbornik este som nepocula na neho zle referencie 🙂 predtym som chodila ku Golskej a to bola naozaj hruza..ja som potratila 7maja a ona mi povedala ze mam prist na kontrolu az v juli ...takze ti staciii...a ty si zo ZA??
Ahojte kocky...som rada ze sa nam to tu tak rozrasta 🙂 len tak ďalej...
chcem sa opytat či chudokrvnosť môže byť veľkým problémom pri otehotnení? viem že v tehotenstve ano, dietatko potrebuje ziviny ktore cucka od mamicky...ale ako je to s otehotneným, má to nejaky vplyv...ktoré viete budem rada ak zaregujete...
tiež som pisala ze tento mesiac asi nesnazilkujeme lebo obaja berieme s partnerom antb. no myslela som ze aspon na konci mesiaca by sme trocha mohli, ak teda bude po mrske, ktoru uz necakam...ale dnes mi lekarka znova predpisala dalsie antb., ze som nedoliecena...no fasa 😒
držim palceky a prajem pekný dnik
@swarovski ahoj, tak ja som na tom uplne rovnako ako Ty, aj u nas bolo stale kopec dovodov, preco nie...mne sa skoncila MS v sobotu, takze pomaly zaciname, uvidime, co prinesie dalsi mesiac...ale az by sa to aj nahodou na prvykrat nepodarilo, tak nevadi, ideme dalej 😉 Len mam take strasne zmiesane pocity z toho vsetkeho, totiz mame uz ten svoj zabehnuty cyklus a pride teraz uplne nieco nove...mam v sebe tisic otazok, typu : ako to bude potom, ci to vsetko zvladneme. Tento rok bude pre nas rokom zmien - manzel dostal v praci lepsie miesto, lenze s tym je spojene samozrejme aj menej casu a viac povinnosti, porpi tom este podnika, az sa nam podari to babo, bude to dalsia zmena. Neviem si ani predstavit, ako to bude fungovat, nejako sa nam to nahromadilo vsetko naraz. 😒. Babo ale chceme obaja a moj manzel ma deti strasne rad, takze o to, ze by mi nepomohol sa nebojim...len mam niekde vnutri taky strach, ze ako to vsetko zvladneme... 😕 Je to normalne? 😖
@mysti jaaj mysti, kazda zodpovedna, zena, mamina, manzelka...vzdy bude riesit ci je spravny cas, a ci to zvladne...lebo chce mat stastnu rodinu a stastne dietatko.
mat deti, je podla mna obrovska zitovna zmena...vo vsetkom...ale urcite je to aj neopisatelny kruasny pocit ktory by aj ta nejmenej pripravena mamina nemenila za nic na svete...
...tiez som mala milion dovodov preco nie prave teraz...Ale nakoniec hovorim a preco nie prave teraz! a basta...No a vidis, dobre ze sme sa hrabkali so snazilkovanim vcas...uz tri mesiace sa nedari...teraz sme chori, cize februarova mrska bude jasna...ale nevzdavame sa
@lilik15 nech všetko dobre dopadne 😉
@ejbyk závisí od stupňa anémie a hlavne od vyvolávajúcej príčiny. Viac prípadne cez IP. A taktiež želám skoré uzdravenie, aby ste mohli čím skôr začať 🙂
@mysti Tvoje obavy sú úplne normálne, ale neboj aj keď možno prvé mesiace budú ťažké, pokiaľ budeš s bábom cez deň sama a ono nebude len papať a spinkať, nebodaj budú nejaké menšie problémy, no keď sa na Teba usmeje a povie mama zabudneš na tie prebdené noci a slzičky, ktoré si predtým vyronila 🙂
@ejbyk ja sa na babo velmi tesim naozaj, ale v tom, ze kazda zodpovedna zena rozmysla hlavne o dobrom zabezpeceni, to mas pravdu. Ja som sa nikdy neriadila heslom, ze ked to zvladli ostatne, tak to zvladneme aj my, lebo ked sa clovek pozrie na ucty, tie proste nepustia a ked musis mesacne platit tolko, tak jednoducho musis...ono je to tazko, kazdy ma na to mozno iny nazor, ale ja sa nemozem spoliehat velmi na pomoc ostatnych, nie ze by nechceli pomoct, ale nemaju velmi z coho...tak mozno aj preto sme to odkladali...
Drzim Ti palceky, aby sa Vam to co najskor podarilo a bolo vsetko OK 😵
ahojte, možem sa pridať? tiež by sme chceli tento rok súrodenca pre malého, takže dúfam, že sa to podarí 🙂

@katrenka111 ja som mala MA zamlknutí potrat a kyret my robili 15 októbra uz som mala 2 mrchy a budúci tyzden stvrtok mám ist na sono ak bude vsetko ok tak sa ideme hned snažilkovať 😉 ..tak dúfam ze to vyriešite skoro 🙂