icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

noja2210
10. jan 2011

@ejbyk @mysti presne tak to je aj u nas...vzdy sa najde nieco preco nie...a nemusi to byt materialne, pohodlie, zauzivane kolaje, vela aktivit a jedna velka bublina - co bude az bude...a co nebude az bude....ale vsetko je nepodstatne...a vsetko sa da zvladnut a vela veci zosuladit...len treba chciet...a podla mna to bude iba o posunuti priorit...takze sa uz teraz neskutocne tesim...uz len z predstavy, ze aktivne uvazujeme o dietatku...si neviem ani predstavit ako sa budeme tesit ked to bude naozaj...

mysti
10. jan 2011

@noja2210 v mojom pripade o nejake priority nejde vobec...som normalna zena, ktora kazdy den chodi do roboty, lenze u mna prave ta robota je zabijak, lebo od rana sa vraciam domov o 16,00-16,30 a som taka unavena, ze kde si sadnem, tam spim. Lenze take vnutorne otazky mam...a toho sa nezbavim...mna skor trapia ine veci, napr. lekari...kedze byvam v meste, kde uz nie je proiadne ani jeden doktor, budem musiet stale cca 25km cestovat...joj, je toho viac, nechcem to tu rozoberat, len jeden je fakt, ze odkedy sme sa tomu zacali venovat, tak mam nejake bezsenne noci 😀 neviem spat, stale musim na nieco mysliet, uz si idem sama sebe na nervy...

A baby pocuvajte, zeraz iplne ina otazka, aky mate nazor na kavu v tehotenstve? Ja zase nie som nejaky zavislak od kavy, ale jednu denne musim (ale len nescu a nepijem velmi silnu, taku normal ) aky mate vy na to nazor? 😅

ejbyk
10. jan 2011

@mysti káva a nesca s mliekom slabsia urcite nezaskodi. ja by som sa tiez kavy nerada vzdala. pripadne nasla nejaku menej zatazujucu nahradu...

...tiez mam zo seba obcas nervy...lebo i ked si poviem ze neriesim, predsa len riesim! a to hlavne par dni pred mrskou...ale uz dva mesiace som odolala robit si test este pred MS, teraz tiez len obchadzam lekarne...nechcem sa sklamat...tých 5 dni ešte počkám

mysti
10. jan 2011

@ejbyk ja si inak tiez myslim, ze jedna kafe nemoze uskodit...a hlavne nesca, ked to s nou neprehanas...

a myslim, ze pockaj este tych 5 dni, nie je to uz vela a uvidis...ja budem presna v takej situacii o mesiac. kedze uz "pracujeme" aj ja budem cakat ci pride, ci nepride 😀

tatiana77
10. jan 2011

@gabka24 treba pevne verit a mysliet pozitivne a ono sa to podari....my sme mohli at surodenca pre nasu princeznicku uz tento rok v juli, ale dopadlo to inak, tak snad v aprili budeme mat pozitivny vysledok... 🙂 drzim palceky...

tinika
10. jan 2011

@mysti ja som minule čitala, ze najnovsie studie hovoria, ze kva ma dokonca protirakovinove učinky a ze vraj ani v tehu neskodi ak sa pije s mierou, ja som v tehu pila caro kavovinovy napoj lebo ja nie som velka kavičkarka, tak som pila kapucinka a tak, po tehu som nejako chut dostala, tak denne jedna kava skoro stale, ale to tiez z mliekom jedna lyzicka nesky alebo dolce gusto mi robi kavco

betty26
10. jan 2011

@tatiana77 od čistenia som mala 2 mršky jedna prišla 28.11a druhá 27.12....predtym som mala nepravidelnú menstruaciu
@lilik15 ty kedy ideš na sono ja vo štvrtok mám ísť?

lilik15
10. jan 2011

@betty26 IDEM V PONDELOK 17,1

betty26
10. jan 2011

@lilik15 ja idem vo štvrtok dúfam že bude všetko ok .....už sa neviem dočkať kedy sa začneme snžilkovaŤ NAPLNO 😉

solinkarka
10. jan 2011

@betty26 ahoj Lenka 🙂

solinkarka
10. jan 2011

@lilik15 ahoj Lenka

solinkarka
10. jan 2011

@betty26 prepac to nebolo tebe 🙂

betty26
10. jan 2011

@solinkarka nevadí 😉 ale zato aj tebe ahoj 🙂

solinkarka
10. jan 2011

@betty26 🙂 ahoj 🙂

betty26
10. jan 2011

@solinkarka ako sa dnes cítiš??sme spolu v súkromnej téme 😉

solinkarka
10. jan 2011

@betty26 myslis snazilky po MA?? 🙂

betty26
10. jan 2011

@solinkarka áno tam 😉

betty26
10. jan 2011

@solinkarka aj vy sa idete uz snažiť?

solinkarka
10. jan 2011

@betty26 ano po prvej mrche ale ta je este velmi daleko, v nedohladne 😠

22mia
10. jan 2011

ahojte baby,pridavam sa k vam ,prave sme sa zacali snazit o dietatko tak budem dufat ze sa zadari tento rok 😉

betty26
10. jan 2011

@solinkarka teraz ten čas pojde pomali bude sa vliecť...ja som sa mojej 1 mrchy nevedla dočkať nikdy som ju nečakala viac ako vtedy....prišla na 6 tyž......dtžím palce aby z nás čoskoro boli opeť tehu a tentoraz so štastnym koncom 😉

solinkarka
10. jan 2011

@betty26 ni ani nevrav...to iste si vravim aj ja..nikdy som sa na nu netesila ako teraz...ja verim ze tento rok bude pre nas vsetky uspesny 🙂

betty26
10. jan 2011

@solinkarka presne musime myslit pozit. a verit tomu ....a ani sa nenazdáme a budeme mat // 😉

solinkarka
10. jan 2011

@betty26 no jo bude dobre 🙂

lilik15
10. jan 2011

@betty26 tak drzkam palce by boloo vsetko ok a hura snazilkovat 🙂

lilik15
10. jan 2011

@solinkarka ahoj 🙂 ahoj Lucka

solinkarka
10. jan 2011

@lilik15 ahoj Leni...uz si doma? 🙂

lilik15
10. jan 2011

@solinkarka jj akurat som doupratovala a odzdobili sme stromcek..ja som sice nechcela ale rahy uz chcel 😒

solinkarka
10. jan 2011

@lilik15 my ho este mame a nechame si ho do konca januara 🙂 a kde mas draheho?

lilik15
10. jan 2011

@solinkarka sa mate 😉 drahy je domka mi pomahal upratovat 😀