icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

solinkarka
11. jan 2011

@mysti krb mame aj my a je to paradna vec najme takto cez zimu 🙂

betty26
11. jan 2011

@lilik15 ani aj bi som nebola váhala to máte super tak po čase si ho mozete odkupit 🙂
@mima01 tak aj ty si bížene 😉
@mysti nám to 1 krát vyšlo hned ale skoncilo to MA ☹ tak dúfam ze teraz to vynde a budem drzat svoje babatko zdrave v náruci 🙂

mima01
11. jan 2011

@mysti sama som zvedava, ako nakoniec skoncime, ci to bude byt znova, len vacsi, alebo sa nejakym zazrakom aj na ten domcek zmozeme. Krb bol vzdy moj sen, tak sme si aspon elektricky zatial kupili...ale to nie je ona. Tu vonu dreva to neurobi 😒 Taka chata je skvela, ked nemas dom a potrebujes sa vypadnut niekam odreagovat. Super napad, schvalujem 😉 🙂
@solinkarka moja, tuto temu radsej nebudem rozvadzam, lebo my len zbytocne adrenalin stupne 😀 Ako, ja viem, ze to ani ti moji nemyslia mozno zle, kazdy sme nejaky, ale chovaju sa priserne obidvaja, a svokra, ta si stale mysli ze syn ma 2 roky a nevie si ani prdnut bez nej. A to si neviem predstavit co budu dorabat, ked budeme mat droba. Ja uz mam teraz nervy z toho, tie ich neskutocne skvele rady, vsade boli, vsetko vedia najlepsie...vrrrrr.

mima01
11. jan 2011

jaaaaaj, tie tvrdky...pisem ako madar 😀 😅

solinkarka
11. jan 2011

@mima01 to tie rady,,to mam to iste 😠 vsetko vedia najlepsie a ked si nedame poradit tak je zle ale ja uz to neriesim..scie je pravda ze teraz ked sa nam toto stalo ze sme prisli o drobca je uplne ako vymenena...velmi ju to vzalo ze prisla o prve vnucatko :( myslim ze nas to tak viac spojilo a sme ku seebe milsi a toleratnejsi

mysti
11. jan 2011

@mima01 my sme zvazovali aj dom, ale ako som pisala, dom maju aj svokrovci aj moji rodicia, aj starkovci, takze je toho dost...ta chata je nas sen, nemusi to byt nic velke, len aby sme mali kde vypadnut na vikendy 😉

mima01
11. jan 2011

Babyyyy, kamoske sa pred hodinkou narodilo babo...jakubko, 55 cm, cez 4 kila, slonicek riadny. Len ju nechali trapit sa, ona je drobunka, a nakoniec jej aj tak urobili akutneho cisara 😒 Ale su v poriadku obidvaja. Jeeeezinku, taku mam radost...uz by som ich aj pozriet isla keby sa dalo 😀

jankaciz
11. jan 2011

Ahojte baby môžem sa pridať do tejto témy?

lilik15
11. jan 2011

cavte babyyy kde ste???, 😎 konecne som prisla domo..uff boli sme na nakupe a az teraz som sa sotrepala domov 😠
@betty26 tak jasne je to super aspon zatial 😉
@mysti moja aj nam to prvy krat vyslo uplne na prvy sup a pritom sme ani neplanovali manzel vtedy este priatel to dal 1krat za cely ,esiac do mna a zrazu mi neprisla mrch a kd som si potom robila test ze // ja som bola inak prekvapena a stastn...len skoda ze ta radost netrvala dlho a naopak ju vystriedal zial...a odvtedy ako keby som bola pocarova nic 😒 ale verim ze uz coskoro to pride 😉
@mima01 jeeee to je krasna novinkaaaaaaaaa tesim sa s vami 🙂
@jankaciz samozrejme moja 🙂

solinkarka
11. jan 2011

@lilik15 a mne preco nenapises? 😠

lilik15
11. jan 2011

@solinkarka 🙂 🙂 jaka zlata 🙂 moja vsak to kde ste baby bolo aj pre teba 🙂

solinkarka
11. jan 2011

@lilik15 no lebo kazdej si nieco napisala a mne nic 😠

lilik15
11. jan 2011

@solinkarka nabuduce sa to nestane dobre? 😅

solinkarka
11. jan 2011

@lilik15 dobre...moja ja idem asi zas na pohotovost 😢

lilik15
11. jan 2011

@solinkarka a co sa deje????zase prisli tie krce ci????

solinkarka
11. jan 2011

@lilik15 hej uz zase ☹ mala som ja krava ostat ten stvrtok na pohotovosti na tych infuzkach mozno by bolo lepsie ☹

lilik15
11. jan 2011

@solinkarka hmm ale to podla mna neni normalne ze ta taketo krce tyzden po kyretazi chytaju...ja som uz po tyzni skoro nic necitila...je mi to luto radsej fakt chod... ☹

solinkarka
11. jan 2011

@lilik15 ja uz tam nechcem ist..som tam castejsie ako doma ☹ uz mam nemocnice plne zuby! 😠 stale tam chodim a stale sa citim rovnako ☹

lilik15
11. jan 2011

@solinkarka ja viem mojko musi to byt hrozne ☹ ale vies radsej fakt chod..toto su velmi haklive veci

solinkarka
11. jan 2011

@lilik15 ja viem ale co mam robit? vsade kde len prides ti pichnu nieco od bolesti a to je asi tak vsetko..ved mi robili aj sono a aj krv mi brali a vsetko je ok tak ja neviem..uz si tam budu mysliet ze si chodim len vymyslajuci alebo co 😢

lilik15
11. jan 2011

@solinkarka tak ako potom vysvetluju tie bolesti krce????zeby to az ta mohlo boliet ked sa ti stahuje maternica? 😕

solinkarka
11. jan 2011

@lilik15 ja uz to radsej neriesim a budem sa len modlit aby toto vsetko uz preslo a bolo len dobre 😢

lilik15
11. jan 2011

@solinkarka aj ja sa budem za teba 🙂 ale mooja nehces fakt is na tu pohotovost?

solinkarka
11. jan 2011

@lilik15 ale nemusis davat smejucich smajlikov lebo nemam naladu sa smiat 😢

lilik15
11. jan 2011

@solinkarka to som ta chcela iba povzbudit nemalo to byt vysmesne ☹

solinkarka
11. jan 2011

@lilik15 ja viem chcela si dobre ☹

lilik15
11. jan 2011

@solinkarka fakt nejdes na tu pohotovost?

solinkarka
11. jan 2011

@lilik15 nie nejdem kaslem na to,,sice mi je uz lepsie ale nech je ako ma byt 😒

bubu4125
11. jan 2011

@solinkarka ahoj...čítala som o tých kŕčoch...keď prídeš z pohotovosti, kúp si Wobenzym, tuším tak sa tomu hovorí, sú to enzými, čítala som u jednej baby, že po kyrete ich brala a aj lekár sa čudoval ako rýchlo a dobre sa dala dokopy!
sú drahšie, ale stojí to vraj za to!

lilik15
11. jan 2011

@solinkarka ak je lepsie tak super, ale ak sa to znova zhorsi urcite chod moja..idem sa sprchnut za chvilu som spat