2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@lilik15 moja svadba nebude tu v kostole..nepotrebujem aby sa na mna cumili ty hrozny dedincania...a aj drahy s tym suhlasi lebo sa nam pacia kostoli v Ziline 🙂
@mima01 jasne moja ved citaas bude to v ziline 🙂
@solinkarka moja ja ta uplne chapem
@solinkarka tym lepsie, budem to mat len na skok 😀 😉 Budes krasna nevesta 🙂
@lilik15 tesiiiiiiiiim 🙂
@solinkarka moja my sme mali v ziline obrad
@lilik15 aha prepac sommyslela, ze ste mali tu 🙂
@solinkarka nic nic v pohode si si akosi tu nasu svadbu zle pozrela 🙂
@lilik15 no ja neviem...ja si rada pozeram svadby a uz mam v nich trochu chaos 🙂
@solinkarka nooo, natrham ti po ceste nejake "lucne kvety" a donesiem nejaky nas svadobny dar, ktory nevyuzijeme 😀 😀 😀 Ale nie, srandujem 😉
@lilik15 jasne, jasne, v prvej rade budem stat. Jeeezis, taku mam radost z tych svadieb, ako by som svoju mala znova 🙂
@solinkarka no ved bodaj by nie. Ked potom prezradis, v ktorom kostoliku to bude, ja sa ti urcite pridem pogratulovat 😉 Boze, baby, ja mam taky utlm, uz odratam minuty a keby sa dali hodiny posunut zrakom, tak uz som doma. Ale este hodina predomnou, bleeeee
Jaaaj babenky, aj ja by so si svadbu rada zopakovala a su to uz pomaly 3 roky, boooze, ten cas strasne leti. my sme mali na svadbe 103 ludi (taka mensia) 😀 a mala som svadbu j jeden rok ako Ivett nasa, co sem chodi 😵 aj sme spolu svadbovali na "mojasvadba", odtial sa aj "pozname" 😀 a sme sa tu zase stretli, to je super! 😀
Naozaj svadba je krasny den, uzite si to vsetky, co to mate este len rped sebou 😉
@lilik15 aj ja koncim 15,30 vidis, vidis, ale uz to mame len "za par" nastastie 😀 tak sa tesim, este mi manzel volal, ze pride pre mna, tak budem mat aj odvoz, joj, dobre padne. Idem sa pomaly balit, treba mi doma varit a prat, boooze sa mi nechce, ale ked musis, tak musis.
Lucim sa s Vami na dnes, do zajtra sa majte kráááásne 😀 🙂
@mysti úplne ale úplne Ti chápem. Mne sa za týchto pár dní zmenila situácia. Mám dostať lepší job, tak zvaujem, že snaženie zase odložíme, aby som si prichystala pôdu... Ale stále to vo mne je a je to asi slinejšie. Ale rozmýšľame úplne rovnako. Môj priateľ je tiež za, tiež mi strašne pomáha a deti miluje. Preto sa nebojím, že by mi nepomohol... Len ten zabehnutý systém... 😅
@solinkarka v rámci preventívnej prehliatky moj gyn nemá sono tak som sa musela objednat do nemocnice
@mima01 ok beriem ta za slovo
ahojte
takze to co som si myslela, ze mam mrchu, tak mrchu nemam ... proste presne spinenie ako pred mrchou a dnes cely den nic 😒 tak som si urobila test, najskor len jedna ciarka a po minute druha, sice slabsia, ale zretelne tam bola ....este som aj draheho zavolala, nech sa ide pozriet .... tak som zvedava, pretoze takto to bolo aj minuly mesiac a nakoniec mrcha prisla a velmi silna
🙂 @minusa ahoj no vyzera to nadejne..drzim palceky 🙂
@betty26 aha tak,,, 🙂

@solinkarka, @betty26, @lilik15 nas klipik svadobny, ak by si chcel niekto kuk. Musim sa pochvalit zase niekomu po dlhej dobe 😀
https://vimeo.com/14123469Lili, zoberies ma zo sebou pred kostol? 😀 😀 😀 Aj ja chcem vidiet krasnu nevestu 😉