icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

mima01
12. jan 2011

@solinkarka, @betty26, @lilik15 nas klipik svadobny, ak by si chcel niekto kuk. Musim sa pochvalit zase niekomu po dlhej dobe 😀

https://vimeo.com/14123469

Lili, zoberies ma zo sebou pred kostol? 😀 😀 😀 Aj ja chcem vidiet krasnu nevestu 😉

solinkarka
12. jan 2011

@lilik15 moja svadba nebude tu v kostole..nepotrebujem aby sa na mna cumili ty hrozny dedincania...a aj drahy s tym suhlasi lebo sa nam pacia kostoli v Ziline 🙂

lilik15
12. jan 2011

@mima01 jasne moja ved citaas bude to v ziline 🙂
@solinkarka moja ja ta uplne chapem

mima01
12. jan 2011

@solinkarka tym lepsie, budem to mat len na skok 😀 😉 Budes krasna nevesta 🙂
@lilik15 tesiiiiiiiiim 🙂

solinkarka
12. jan 2011

@lilik15 a vy ste preco nemali obrad v Ziline? 🙂
@mima01
@lilik15 no dojdite ale aj z darmi 😀

lilik15
12. jan 2011

@solinkarka moja my sme mali v ziline obrad

solinkarka
12. jan 2011

@lilik15 aha prepac sommyslela, ze ste mali tu 🙂

lilik15
12. jan 2011

@mima01 jasne dojdeme aj s darmi vsak si to nenechame ujst vsak 🙂

lilik15
12. jan 2011

@solinkarka nic nic v pohode si si akosi tu nasu svadbu zle pozrela 🙂

solinkarka
12. jan 2011

@lilik15 no ja neviem...ja si rada pozeram svadby a uz mam v nich trochu chaos 🙂

mima01
12. jan 2011

@solinkarka nooo, natrham ti po ceste nejake "lucne kvety" a donesiem nejaky nas svadobny dar, ktory nevyuzijeme 😀 😀 😀 Ale nie, srandujem 😉
@lilik15 jasne, jasne, v prvej rade budem stat. Jeeezis, taku mam radost z tych svadieb, ako by som svoju mala znova 🙂

solinkarka
12. jan 2011

@mima01
@lilik15 baby ale ja s vami fakt ratam a aj s tymi darmi 😀

mima01
12. jan 2011

@solinkarka no ved bodaj by nie. Ked potom prezradis, v ktorom kostoliku to bude, ja sa ti urcite pridem pogratulovat 😉 Boze, baby, ja mam taky utlm, uz odratam minuty a keby sa dali hodiny posunut zrakom, tak uz som doma. Ale este hodina predomnou, bleeeee

mysti
12. jan 2011

Jaaaj babenky, aj ja by so si svadbu rada zopakovala a su to uz pomaly 3 roky, boooze, ten cas strasne leti. my sme mali na svadbe 103 ludi (taka mensia) 😀 a mala som svadbu j jeden rok ako Ivett nasa, co sem chodi 😵 aj sme spolu svadbovali na "mojasvadba", odtial sa aj "pozname" 😀 a sme sa tu zase stretli, to je super! 😀
Naozaj svadba je krasny den, uzite si to vsetky, co to mate este len rped sebou 😉

mima01
12. jan 2011

@mysti tak tak mysti, plne s tebou suhlasim 🙂 Mne je niekedy az luto, ze uz to mame za sebou, ale vzdy si poviem, ze ved teraz sa zase tesime na babo, tak si to tak kompenzujem 🙂

lilik15
12. jan 2011

@mima01 animi nehovor ja koncim o 15,30 a posuvam hodiny ocami ☹ uz chcem ist domkoooov

mysti
12. jan 2011

@lilik15 aj ja koncim 15,30 vidis, vidis, ale uz to mame len "za par" nastastie 😀 tak sa tesim, este mi manzel volal, ze pride pre mna, tak budem mat aj odvoz, joj, dobre padne. Idem sa pomaly balit, treba mi doma varit a prat, boooze sa mi nechce, ale ked musis, tak musis.

Lucim sa s Vami na dnes, do zajtra sa majte kráááásne 😀 🙂

lilik15
12. jan 2011

@mysti mojaasi tak za 7minut nam padne a huraaa domov...aj ja idem varit a taaak sa mi nece..ja nastastie chodim autom 🙂 tak zajtra moja pa 😉

Baby ja vas tu este pootravujem aj vecer tak zatial paa 🙂

swarovski
12. jan 2011

@mysti úplne ale úplne Ti chápem. Mne sa za týchto pár dní zmenila situácia. Mám dostať lepší job, tak zvaujem, že snaženie zase odložíme, aby som si prichystala pôdu... Ale stále to vo mne je a je to asi slinejšie. Ale rozmýšľame úplne rovnako. Môj priateľ je tiež za, tiež mi strašne pomáha a deti miluje. Preto sa nebojím, že by mi nepomohol... Len ten zabehnutý systém... 😅

mima01
12. jan 2011

@lilik15, @mysti mna tu ten debil stary stale drzi...neodchadzajte, cakajte ma, nieco potrebujem...klasika ako kazdy den ☹

lilik15
12. jan 2011

@mima01 moja ja uz som domka, ale hadam ta uz pustil???ci? 😒

mima01
12. jan 2011

@lilik15 teraz som prisla...do pol piatej ma tam drzal blbec...a kvoli uplnej kravine, s ktorou ja nic nemam 😖

lilik15
12. jan 2011

@mima01 chudatko o musi byt iny magor...ja som tu doteraz mala moje krasne krsniatko 🙂 bozinku o je anjelik s rozkami on je taky sinter ani chvilku neposedi som unavena z neho normalne 😉 juuj

betty26
12. jan 2011

@solinkarka v rámci preventívnej prehliatky moj gyn nemá sono tak som sa musela objednat do nemocnice
@mima01 ok beriem ta za slovo

minusa
12. jan 2011

ahojte

takze to co som si myslela, ze mam mrchu, tak mrchu nemam ... proste presne spinenie ako pred mrchou a dnes cely den nic 😒 tak som si urobila test, najskor len jedna ciarka a po minute druha, sice slabsia, ale zretelne tam bola ....este som aj draheho zavolala, nech sa ide pozriet .... tak som zvedava, pretoze takto to bolo aj minuly mesiac a nakoniec mrcha prisla a velmi silna

betty26
12. jan 2011

@lilik15 tak to už budeš mat prax ked sa narodí tvoje 😉 😉

betty26
12. jan 2011

@minusa budem ti silno držat palce aby mrcha neprišla 😉 😉 a predtím si mala tiež ducha a prisla ti mrška??

solinkarka
12. jan 2011

🙂 @minusa ahoj no vyzera to nadejne..drzim palceky 🙂

minusa
12. jan 2011

@betty26 - ano, presne tak minuly mesiac mrska takto prisla

a dakujem vam, aj ja vam prajem coskoro //

solinkarka
12. jan 2011

@betty26 aha tak,,, 🙂