2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@natalinda88 Tak ja som nedovercivy clovek...Ani keby tam boli 2ciarky, tak neverim..Teda verim ze som tehu, ale do 3tieho mesiaca by som neverila, ze budem mat dieta, bo by sa mohlo stat cokolvek.... No tiez som rada, ze som si nekupila viac testov, lebo ani tie by uz teraz neboli... 🙂 A vy ste kedy, cez ovlulku mali sex? A casto?
@lenkaks nie nie neskusala....ja som si kupila klasicky TESCO test za 1,40, lebo bol vikend a lekaren otvorena nebola...Takze aky lacny taky vzacny asi, co? Ktory je najlepsi? Ten mamatest? ale vsetko zalezi aj od zeny, kedy sa jej prejavi ten HCG v moci, nie? Musim ist kupit do lekarne kvalitnejsi...Mna krize tiez pobolievaju..ale to moze byt aj tym, ze sedim za pocitacom a dnes som upratovala od rana casto sa sklanala, takze na krize nejak neberiem ohlad 🙂 A sem tam su pocity, ako by som uz mala dostat kramy..nieje to bolestive, ale brusko nejak dava sem tam signal mierny 🙂
@misuuulko88 ja už by som bola teraz tiež opatrnejšia, pri prvom tehotenstve, som to všetkým vytárala a v treťom som oň prišla.... :( a potom som musela len vysvetľovať a stále si to pripomínať.... :(
tiež ak to vyjde, budem to držať v tajnosti, ak sa mi to podarí... 🙂 no to je naša záchrana , že nemáme viac testov... 🙂
aspoň nás to tak nepokúša.... 🙂 my sme "plodili" každý druhý deň po menzese až po ten deň, kedy som zrejme mala ovuláciu a tá bola asi 16.alebo 17.ty DC.... takže by sa mohlo zadariť...., ja tomu verím, neviem prečo, ale verím...a vy ste sa ako často snažilkovali ? 🙂
@misuuulko88 nie 26 necakam ms...teplota je cca 36,4 tak sa uvidi ☹
@lenkaks ja som skúšala teraz večer s citlivosťou 10,ale zatiaľ mi nič neukázalo a to mám zhruba týždeň pred... takže neviem,ale tie kríže ma bolia od ovulácie a čím ďalej viac sa to stupňuje, takže neviem neviem.......
tak veľmi by som si želala byť mamou.........................
36,4 ale to mas pred plodnymi teraz , ci? Ja mam 37,0
@natalinda88 Mx to mame trosku narocnejsie, lebo moj chodi do Poslak do prace a je tu priblizne jeden tyzden do mesiaca. Ale tak prisiel 2.12 tak sme zaclai na tom pracovat..Denne sme 2-3krat trtosili az do 7meho..A 7meho mi tusim zacala ovulacia....nemerala som si v ten den, ale 8meho uz bola 37,0.Takze je to otazne....mohlo vyhjst a nemuselo..Cez plodne ja nejako nechcem, lebo tam je najvacsia pravdepodobnost na dievcatko...takmer 100% teda :D A ja uz jedneho chlapaka mam 🙂
@misuuulko88 cez plodne je najvacsia na dievcatko? ja to poznam zas, ze pred ovu je najvacsia na dievcatko a pocas ovu na chlapca. 🙂
@gubinka Ved tak som myslela...ze pred OVU je na dievcatko a cez OVU na chlapceka..Preto som nechcela cez plodne 🙂 Co som sa zle vyjadrila? 🙂
@misuuulko88 Hej hej zle som napisala..Myslela som na to ze chcem dievcatko a napisala som aj tak.ALe chcela som napisat ze cez plodne by bol chlapec..Chybycka se vloudila :D
@misuuulko88 Aj ja som to pocula tak a ko pise gubinka ...my mame chlapca ,tak bz sme radsej dievcatko teraz...ale samozrejme,ani chlapceka neodmietneme 😀 A hej,zevraj mamatest su najlepsie...mne ukazal uz na 24DC slabunku ciarku,kuk do mojho albumu....beziiim dopozerat sam doma...uz je po reklame :-
@misuuulko88 napisala si ze cez plodne dni nechces, lebo je pravdepodobnost na dievca. Myslela si na chlapca, ci? Uz som cela popletena. 🙂 A chces babu, nie? Ci aj druheho chlapca?
No ved ani ja chlapca neodmietnem. 🙂 ale parik by sa mi velmi pacil. 😵
U nas prsi jak blbe. To uz je aka zima? Sneh hadam ani tuto zimu nebude. 😠 dufam, ze aspon na horach bude.
@misuuulko88 Uz som ti raz pisala tusim ze ak chces babo musis mat sexik cez plodne dni 😅 😅 sex cez neplodne ta tazko k tomu dovedie, plati ale ze pred ovu sa plodia viac dievcata, ale cez ovu a po nej zase chlapci, a to preto ze muzske spermie su rychlejsie, cize ak je vajicko uvolnene skor sa k nemu dostanu, ak mas sexik pre ovu, kym sa vajicko uvolni vydrzia viac zase zenske pretoze maju dlhsiu zivotnost. Takze to zhrniem, plodne dni a ovulka nie je to iste, ovu je len 1 den, plodnych dni je asi 5, 3 pred ovu, ovu den a jeden den po nej. Ak napises ze cez plodne moc nechces tak vlastne nechces plodit 😅 😅 😅
@gubinka ano ano presne tak to je 😉 😉
keby viete ake vypocty ja uz mam za sebou a spekulacie, ze ako na dievca. 😀 cinske kalendare, clanky pred a po ovu a moje vypocty, kedy by sme sa mali milovat a kedy nie. 😀 😀 ale necham to teda na osud. 😝
myslim ten "hlavny" den ovu. Ale to by som asi chcela moc vediet, co? 😅
@misuuulko88 no tak to máte také, že buď sa trafíte alebo nie...ale čo ty vieš, veď stačí len trafiť tých 20%, čo je možnosť v mesiaci otehotnieť a verím , že vám to vyšlo... 🙂, no tak to si mu dala riadne zabrať 🙂 môj je doma stále, no už som na ňom videla, že má už toho dosť, keď sme "plodili" každý druhý deň, potom sme si dali trošku pauzičku... 🙂 🙂ty vieš, že isto ovu prebehla, no ja to isto neviem, len podľa hlienu ..... a ty nechceš dievčatko, keď už máš chlapca ? 🙂
@lenkaks no uz je aj dopozerane..Hovorim, ze som sa pomylila..Tak intenzivne chcem dievcatko, ze som namiesto chlapca napisala dievcatko :D. O tych plodnych to viem, preto sme nie cez plodne 🙂
@misuuulko88 😀
@misuuulko88 Veru hej,uz je dopozerane ,teraz prisiel draheho cas v tv Air force ... 😒 Mne tu raz taka mamicka vyratala podla krvi,ze len do konca tohot roka mame sancu na dievcatko a potom na celych 7rokov opat chlapca....Ale ziadny takyto vypocet urcite nieje 100%,pretoze nikto neviem,ktora spermijka oplodni vajko 😀
@gubinka neviem proste mam taky dojem, ziadne priznaky, aj ovu testy som robila a keby som tehu mali by uz asi aj silniet pomaly ale nic 😒 no vsak ale mozno nabuduce 😒
No da sa zitsit kedy mas ovu, aj presne ktory den, hm podla hlienu iba ale asi tazko, zacina par dni pred ovu, ale kolko presne je individualne, ale dost skoro po ovu konci, vacinou uz na druhy den sa meni na kremovy... ale najlepsie zistis meranim BT, tam sa to da urcite presne, alebo ovu testami, aj ked teda ja s nimi dobre skusenosti zatial nemam ale vela babam funguju 😉

@domi1988 Super,ze ti upravil cyklus,o to by malo byt jednoduchsie otehotniet .V tych malych liecivych obchodikoch to kraasne vonia 🙂 My sme mali tiez jeden taky maly,taka japonka ci cinanka tam bola,ale krachlo im to....Ja beriem stvrty mesiac kyselinu listovu....nechcem brat ziadne vitaminy,snazim sa jest vela ovcia a zeleniny...a citala som,ze sa z nich rodia deti a ja som brala cele prve tehyu vitaminy a maly sa mi nardodil so 4,02 kilami 😀 takze tentokrat to skusam bez vitaminov....Noveho ani nic,v utorok uz idem k dr,neviem sa dockat!!