icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

gubinka
16. dec 2011

@lenkaks aj ste sa milovali pocas hlavnej ovu??? Inak u mna to asi fakt sadlo s tym chlapcom, milovali sme sa presne na ovulku. 🙂

misuuulko88
16. dec 2011

@natalinda88 Ved ako my pravidelne ked je doma,(predtym este nerobil v zahranici) sme kazdy den..My to mame ako nutnost....bez toho nemozme ist spat... :D Sme nauceny :D A moj manzel je strasny uchyl a ja este vacsi, takze s tym problem nemame..Ale teraz ked sme 2-3 krat denne, tak uz hundrosil, ze ho uz bude boliet, ze som zavislacka :D. ALe on chcel dieta...,tak ziadne pindacky okolo toho :D. A nie, praveze strasne moc hcem dievcatko...Chlapca uz mam, teraz aj ja chcem na svoj obraz babu.... 🙂 Syna nemozem cesaty, ani mu kupovat saticky, sponky, babiky ...atd... obliekat do ruzoveho.... Hm...prve som chcela chlapca, splnilo sa mi ..teraz chcem dievku..Ale samozrejme nech je to hlavne zdrave..to je hlavna poziadavka : 😀

gubinka
16. dec 2011

@kukucg ja som si vzdy BT merala kratko pred ocakavanou mrchou. 😀 inak som na to bola leniva. 😝
A co ty vies, mozno prave preto, ze si presvedcena ze to nevyslo, budes milo prekvapkana. Ved aj wildlucii nevysiel test,dokonca tehu test a pozri uz je v 8 tt. 😉

gubinka
16. dec 2011

@lenkaks a ako dlho ste sa snazili? ak sa smiem spytat.

misuuulko88
16. dec 2011

@kukucg Ja viem, ale ja som to myslela tak, ze akurat nie cez tu najvacsiu plodnost..prave preto, ze tie muzske spermie by sa tam hned usadili :D... My sme tak tyzden pred plodnymi az do dna plodnych...

gubinka
16. dec 2011

@misuuulko88 mozno by ste mali trosku spomalit. 🙂 Mne gyndo povedal ze najlepsie je milovat sa obden, cize kazdy druhy den, aby sa stihli vytvorit spermijky. Mozno ked takto casto keksujete, tak sa nemaju ani cas spamatat. 😀

natalinda88
16. dec 2011

@misuuulko88 ty si experttka 🙂 tak nech vám to vydrží toľké ľúbenie 🙂 my ako kedy, samozrejme podľa chute... ale nesťažujem sa...🙂 jasné ako každá baba.. 🙂 aj ja by som chcela prvého syna a potom určite aj dcérku, no Len nech sa dopracujem aspoň k tomu prvému tehotenstvu..... a presne tak, zdravie je najdôležitejšie... 🙂

tak šup s tým tehotenstvom 🙂

misuuulko88
16. dec 2011

@gubinka chcela som napisat, ze cez plodne moc nechcem, lebo by bol z najvacsou pravdepodobnostou chlapec..ale napisala som dievca..inak myslim, inak pisem..Jasne ze chcem dievcatkooo :'.Ak sa to teraz nepodarui...tak uz budem aj cez plodne....co ma byt to bude..a myslim si, ze najvacsiu zasluhu na tom bude mat muz...a jeho maly kamarati :'.Oni rozhodnu

natalinda88
16. dec 2011

@lenkans ahoj, prosím ťa a keď ti ukázal pozitívny test na 24.DC, aký mávaš dlhý cyklus, ak sa smiem spýtať ?

diki moc 🙂
gratulujem k tehotenstvu 🙂

gubinka
16. dec 2011

@misuuulko88 presne aj mne to chyba, mat taku malu princeznicku. Uz teraz vidim krpca s tatinkom akí su partaci, ked tato zacne nieco majstrovat, tak krpec je vo vytrzeni. Akoze aj ho bavi mi pomahat upratovat a prat atd., no ale myslim, ze to dlho trvat nebude. 😀

misuuulko88
16. dec 2011

@gubinka tak za tie 3tyzdne co je prec, si mylsim, ze sa ich nahromadi az az..My si to vynahradzame , lebo moj muz chodi robit prec a pride tak na 1tyzden do mesiaca...niekedy 2krat 😀 . a spermii ma stale dost 😀 😀 😀 😀

kukucg
16. dec 2011

@gubinka no ja si teraz tiez meriam poctivo cely mesiac prvy krat a neviem teda, ovu mi vypisalo na 16 DC a mozno by to aj sedelo, 15 DC som mala bolesti a 16 dc rano hrozne citlive bradavky, sexik sme mali 13 DC a 15 dc no ale vsak aj ked sa trafis do ovu sanca otehotniet je tak 25% takze ani to nie je zarucena vyhra, ale to som asi dost skepticka ale tak proste mam blby pocit nejak z toho ☹

gubinka
16. dec 2011

@misuuulko88 ved to niektorí muzi vedia robit len dievky a niektorí len chlapcov a niektorí aj obojo, dufam ze budeme patri do tejto kategorie. 😎 ale teda tiez hlavne aby bolo zdravucke, to je to najdolezitejsie.

misuuulko88
16. dec 2011

@gubinka No vsak to..ale najhorsie je ked vyrastie...chlapec prestane javit zaujem o mamu...to uz len kamarati, a ked sa s nim budes chciet porozpravat o problemoch, posle ta do certa...lebo by si pripadal ako bukvica.. 🙂 .dievcata s mamou po rokoch vypestuju kamaratsky vztah....pozaluju sa zo vsetkym, vezmu nas na zabavu :D toto by mi chbalo keby som nemala dievcatko....moj muz je rybar a ked moze, je na rybach stale...takze viem, ze ked maly trosku podrastie, tak budu obaja stale na rybach, bo aky otec, taky syn a ja tu budem sama kvasti :D potrebujem dcerku s ktorou si ja zatial zajdem do obchodu, ku kadernicke, kozmeticke... atd :D

misuuulko88
16. dec 2011

@gubinka no dufam, ze nasi chlapy nemaju len muzske spermie, alebo v prevahe, lebo vtedy sa mozme snazit do aleluja pred plodnymi dnami a nesplodime babu nikdy: D

gubinka
16. dec 2011

@misuuulko88 jaaaaj tak to je potom ine, som nevedela, ze mavate taku pauzu. 😀 tak to ma potom vela v zasobe. 😉

kukucg
16. dec 2011

@misuuulko88 ja asi viem ako to myslis len som ti chcela vysvetlit ze tym ze to nespravne pomenujes nas tu meties trochu 😀 aj ine baby tiez celkom nepochopili ze co myslis, cize povedz tak tyzden pred ovu az do ovu a vsetkym to bude jasne 😅 😅 😅 proste tych plodnych dni je 5 a pred nimi sexovat nema zmysel ked chces dieta preto to znie cudne ked to tak pises 🙂

misuuulko88
16. dec 2011

@gubinka Nooo vsak to... :' Ale ked to nevide, tak teraz bude cele sviatky doma cca mesiac, takze z neho to dieta aj vytrasiem :D

gubinka
16. dec 2011

@misuuulko88 ked som cakala maleho a este sme nevedeli co to bude, tak ma muz presviedcal, ze uvidim z eto bude baba a ze sa este budem cudovat ze ake baby on vie robit. No to som sa teda cudovala. 😀

misuuulko88
16. dec 2011

@kukucg ja viem, ja uz som cela dopletena...nstiham na vsetky strany...aha ved som chcela napisat, ze cez plodne by bol skor chlapcek a napisala som dievcatko...to tak ked sa ponahlam :D

kukucg
16. dec 2011

@misuuulko88 Hm ina tu bola aj taka tema ze ci to vychadza a dost bab vravelo ze im to tak vobec nevyslo a zo sexiku dva, tri dni pred ovu maju chalanov tak neviem ci sa da na to az tak spolahnut 😅 😅 ako ja by som tiez chcela dievca ale vobec to neriesim hlavne nech sa podari aspon nieco 🙂

gubinka
16. dec 2011

@misuuulko88 no to by bolo, aby si za ten mesiac z neho nedostala tu spravnu spermijku. 😀

misuuulko88
16. dec 2011

@gubinka a ty si chcela co? ja som straaasne moc chcela prve chlapceka, bo my sme len tri sestry...moja mama ma 2sestry..mala aj brata, ale umrel... moja sestra mala dceru...a proste ako mi chybal v detstve brat, tak som chcela chlapceka....a bol....a to som bola krvopotne presvedcena ze to bude baba...teraz chcem babu a myslim si ze ked to vide bude to chlapec...tak to potom isto bude baba : 😀 😀 😀 😀

gubinka
16. dec 2011

@kukucg ved o to ide, ze niektori muzi podla mna maju tak silne muzske spermie, ze tie vydrzia aj tie dva tri dni v tele do ovulky. 🙂

misuuulko88
16. dec 2011

@kukucg ale tiez urcite vela bab nehovorilo, ze cez plodne sa im narodila baba...hm? ja som prestudovala na nete vitazne tehu grafy a z tej velkej kopy som nasla len 2 dievcatka narodene cez plodne dni..a to den pred a v prvy den

kukucg
16. dec 2011

@misuuulko88 oki to je v poriadku ale este raz 😅 dieta pocnes len cez plodne dni, nie pred nimi 😀 (az na vynimky) pokial sa bavime o plodnych dnoch, na ich zaciatku, cca prve 3 dni je vacsia pravdepodobnost dievca, ku koncu skor chlapec.
Pokial sa bavime o ovu, pred nou diavca, cez nu a po nej chlapec 🙂

lenkaks
16. dec 2011

@natalinda88 Mam 30dnove cykly....A pokusali sme sa od septembra... A dakujem 🙂 Vy sa ako dlho snazite?

misuuulko88
16. dec 2011

@gubinka a est eked niesom ani 2roky po porode a mam teda maternicu nizko....este aby sa tam ta spermijka nedostala 😀 😀 😀 😀

gubinka
16. dec 2011

@misuuulko88 mne to bolo jedno, a hned od zaciatku tehu som silne citila, ze to bude chalan, bola som o tom totalne presvedcena, keby mi gyndo povedal ze cakam babu, tak by som mu ani neverila. a ked mi povedal, ze cakam chlapca, tak som mu povedala, ze ja viem. 😀

misuuulko88
16. dec 2011

@kukucg to je jendo, hlavne ze vieme o com hovorime....ja sa spolieham ze zenske spermie prezili a daju o chvilu o sebe vediet 😀 😀 😀 teda iba jedna 😀