icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

lenkaks
16. dec 2011

@natalinda88 Tak teraz to vyde!!!!!! 🙂 Mooc myslim na teba!!

gubinka
16. dec 2011

@adunka73 mam kamosku, ta ma dvoch chalanov, prvy je taky, ze z neho boli vsetci na nervy, cisty postrach Denis 😀 ani s nim poriadne nemohla chodit medzi deti, lebo vsetkym robil zle a traz ma druheho chalana a to si nevie vynachvalit, ze si plno uziva MD, maly je taky, ze ani nevie, ze ho ma. 🙂
Inak daj nejaky recept ako robit dievcatka. m 😀

natalinda88
16. dec 2011

babky , idem ja už spať, ide na mňa potýždňová únava :(

diki za pokec, dobrú noc prajem 🙂

držte sa 🙂

adunka73
16. dec 2011

@lenkaks 😵 😵 😵 to ti krasne spinka,moje 2,5 leta uz prestava spavat po obede,no spokojena zacina byt az ted,ale jako mimino to byl dost zahul.Neco na tom opravdu bude,no strasne rada bych zazila,jake to je mit chalana,uz bych si to i zaslouzila po tech 3 babach 😕

gubinka
16. dec 2011

@natalinda88 dakujem a neboj aj ty sa dockas!!! 🙂

natalinda88
16. dec 2011

@lenkaks 🙂 tak to potom vyjsť musí 🙂 diki moc, si zlatá 🙂

natalinda88
16. dec 2011

@gubinka verím, že áno 🙂

lenkaks
16. dec 2011

@natalinda88 Aj my dakujeme za pokec 🙂 A dobru nocku,nech naberies vela sil do dalsieho keksikovania 😀 a hlavne uspesneho 🙂

gubinka
16. dec 2011

@natalinda88 ja som mala dve spoluziacky co rodili tesne pred statnicami a uplne v pohodke to vsetko zvladali. 😉

adunka73
16. dec 2011

@gubinka tak to mam recept zaruceny,u me funguje na 100% ...posledni sex maximalne 3 dny pred ovulkou,pak uz ne!cekat...cekat...proste malo sexu kolem ovulace.Zpetne vim,ze jsme posledni dve dcerky urobili 11DC,mam cyklus 26dnu.Nikdy jsem presne nezjistovala,kdy mam ovulaci,ale kdyz jsme zkouseli 13DC 14DC tak jsem nikdy neotehotnela.Proste Panbuh chce,abych mela jenom dcerky 😉

gubinka
16. dec 2011

@natalinda88 dobru noc. 🙂

ja si gazdujem sama, teda s malym, ale ten uz daaavno spi...muz robi klobasky, tak to bude vyzerat. 😝

lenkaks
16. dec 2011

@adunka73 Hlavu musis mat uurcite ako balon,z tolkeho rozpravania,co 😀 Mne sa moj estelen rozkecava...To byvalo,kamoskam uz v 1,5r kvakali plynulo a ten moj az teraz....A inak s tym jedenim,je pravda,mne Kubko zje uplne vsetko a dost 😀 Noo,veru by si si zasluzila chlapceka,prajem ti ho!!! A ak nie,musis este mm ukecat na piate 😅

gubinka
16. dec 2011

@adunka73 tak to asi fakt bude tak s tymi ovu dnami, ze pred nimi sa rodia dievky. no asi kupim ovu test. 😝 ja som muzovi povedala, ze budeme mat tolko deti, kym nebude baba, sa smial a to netusi, ze to myslim vazne. 😝 😀

adunka73
16. dec 2011

@lenkaks dekuji za podporu 😅 ja uz jsem relativne stara mama a muj mm ani nemluvim...takze uz toto ctvrte babo je za limitem nasich predstav,jsme si mysleli,ze se nam ani nepodari, jsme za to stastni ze jeste slo 😎 a hlavne at je zdrave,co bych delala s chalanem,kdyby nebyl cely ok. 😅

gubinka
16. dec 2011

prekvapko, akurat prisiel domov...tak uz aj ja pomaly pojdem do hajan. Dobre sa mi s vami kecalo. Dobru nocku prajem. 🙂

lenkaks
16. dec 2011

Idem uz aj ja,ako si ma zacina lamat...Dobru nocku aj vam 🙂

adunka73
16. dec 2011

@gubinka nasi sousedi maji 8 dcer...ano 8!!!a ta nejstarsi ma uz svoje deti,dvojcata a co myslite...zase dve baby 😎 .Ovu test je urcite dobra vec,chystala jsem si ho koupit,ale nestihla...jinak podle vsech vypoctu od Jonase,cinskeho horoskopu,krve atd mi vychazi chalani,dokonce ja sama jsem mela byt muz.No pak necemu verte 😝

lenkaks
16. dec 2011

Babyy,zmeskali sme coca cola kamion u nas v meste ☹ ☹ A tak som tam chcela ist s Kubkom tento rok ☹

misuuulko88
16. dec 2011

@gubinka 22.12 by som mala dostat...ale podla cyklu ktory mavam 30dnovy, tak 20.12

adunka73
16. dec 2011

dobru noc zienky,dekuji za fajn pokec 😎

lenkaks
16. dec 2011

@adunka73 Pocuj,mate nespravnych susedov 😀 keby mali chlapcov,urcite by sa podarili!! Inak,nasi susedia mali 4 chlapcov a koonecne,ked si myslela,ze bola v prechode,bola tehotna a dievcatko 🙂

lenkaks
16. dec 2011

Baby,to tu vsetky nemate dostat mrchu na moje narodky ??? no to budu oslavy 🙂

adunka73
16. dec 2011

@lenkaks tak ok,ja to zkusim jeste po pate az budu v prechode...ale to uz bude muj mm dedusko v penzi 😀 a k tem mrcham na tvoje narodky ti pridam ja mozna porod 😲

lenkaks
16. dec 2011

@adunka73 Jeej,no krajsi datum narodenia by si babatko anilen nemohlo vybrat 🙂 Inak,aj ja som mala termin na 25dec a drobec sa poponahlal a uz 2decembra bol s nami ...Tak nech to mas uz cim skor za sebou a hlavne rychlo 🙂 Ozaj tie predchadzajuce porody si mala v pohode? Mna tusim uz aj spanok presiel 😀

adunka73
16. dec 2011

@lenkaks me tez presel 😀 ja cekam na mojeho mm,ktery byl cely tyden pryc aby mi dovezl moju mamu z Ceska (ziju v cizine),tak nemuzu ani usnout jak se na ni tesiiiiim,pomuze mi tady par mesicu,jak se male narodi.No modlila jsem se,abych neporodila tento tyden,jak tady nebyl.Predchazejici porody jsme mela ok,vzdycky par dnu pred terminem,ten posledni byl strasne rychly,od prvni kontrakce byla mala venku do 1,5 hodky.Jsme zvedava,co me ceka ted,ale bojim se,at uz je to za mnou... 😅 Pred tebou jeste dlouha cesta,koukam,ale budes mit letni babo,to je super,moje deticky jsou v maji a v juli,tak je to takove cudne,ze ted buud mit zimni babatko 😅

lenkaks
16. dec 2011

@adunka73 Tak to si stastna zena,ze si mala dobre vsetky porody...A ten posledny,fakt ze rychlovka ,taky by mohlo byt aj teraz,ze 🙂 Aj ja som mala prvy celkom do pohody,prve kontrakcie zacali o 10h a o 13,26h sa maly narodil ... na prvorodicku zevraj slusne ...Uz som bola pozerat tie tvoje 3 fesandy,su kocky,jedna peknejsia nez druha 🙂 To hej,ja mam cestu este dlhuuuu a teda,tie horucavy si ani predstavit nechcem s tym megabruchom...aaale prezijem 🙂 ja som bola velmi spokojna s porodom v zime 🙂 Vo svedsku mate asi riadnu zimu uz,snehu kopu,hej? Tak super,ze ti pride mamina,tak este posed tu,kym pride 🙂

lenkaks
16. dec 2011

@lenkaks Ozaj a u teba platilo,ze kazde dieta bolo vacsie,nez to prednim? Ja sa toho celkom desim,kedze moj mal 4,02kil ,ked sa narodil.... Vies,moj planuje 4 deti,tak aby som vedela,ako na tom budem 😀

adunka73
16. dec 2011

@lenkaks no to si kazdy mysli,ze tu jsou eskymaci a zijeme v iglu,ale opak je pravdou..jsem uplne dole na jihu,a je tu sama rovina,fouka casto,prsi jeste vic a teploty jsou uplne stejne a mozna i teplejsi nez u nas doma na Morave,odkud pochazim 😉 Jenze Svedsko je dloooouha zem,takze nahore,tam maji snehu dost cely rok,aj tie eskymaky a polarni zari.No naozaj,na prvorodicku jsi byla rychlovka,za kterou by se nemusela stydet ani vicerodicka 😎 Letni porod je super,nejsou zadne infekce,slunicko,teplo,nemusis babo navlikat na prechazku,ani sebe,cele tehu odchodis v opankach a jednom tricku 😲 Ja se uz do niceho neoblecu,ale uz ani nevylizam ven,tak to neresim.No obut si zimni boty,to je horor,malou vozim denne do skolky a nez ji rano oblecu a obuju,tak mam pocit,ze uz jedu rovnou do porodnice 😵 .dekuji za 3 fesandy 😉

adunka73
16. dec 2011

@lenkaks prvni dcerku mam z prvniho kratkeho manzelstvi za "mlada",ta vazila 3,00kg druha uz svedka mela 3,80kg a ta treti naposled 4,10kg takze HEJ,je to vetsi a vetsi s kazdym dalsim.no ty kdyz jsi zacala na takovem mackovi,tak se mas co tesit na ctvrte 😎 Ale zda se mi,ze mam tentokrat mesi brucho,no to bude ten chalan 😵 😵 😵 😵

lenkaks
16. dec 2011

@adunka73 Je pravda,to obliekanie sa...mne musel moj cizmy zapinat,co som sa uz nemohla anilen zohnut 😀 v lete nasuniem zabky a pojdem 🙂 Waw,polarnu ziaru by som isla pozriet!!! Ja milujem zimu,sneh,odjakziva snivam o Islande...mne ta zima uplne vyhovovala..No zbohom,posledne bude 6kiloveeee 😀 ale zase,mne by stacili 3 deticky...cize to posledne bude 5kilove 😀 Medzi druhou a tretou uz nebol taky velky vahovuy rozdiel,som zvedava,kolko bude mat toto babatko...tento chlapcek 🙂 A kedy ocakavas maminu?A aky casovy posun mate?