2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
boze, si pamatam, ze mi meskal menzes ale bola som v pohode, podbrusko bolelo, aj prsia boli citlive .... este na firemnej party som pila cervene vino, nech teda uz ta mrcha pride .... a nic, po tyzdni som si urobila test, negativny .... po troch dnoch dalsi a ten uz bol pozitivny, na dalsi den som isla k dokimu a to som uz bola v 6 tt
idem pozerat tv zatial sa majte a dobrú noc 🙂
idem sa venovať čítaniu dievčatá, majte pekný večer a držím palčiská Vám všetkým
ahojte babenky pridam sa k vam ak smiem no uz som tu bola davnejsie neviete niektore ci test vam ukaze aj tyzden pred MS??
@minusa ja ti verim, musi sa to strasne vliect 😅 Myslim, ze vsetky tu budeme napato cakat v pondelok na tvoju spravicku. Ja som vsetky tehotenstva mojich kamaratok prezivala s nimi, ako by som sama cakala, tak ked to pride, ze budeme aj my mimco cakat, tak to neviem, ako budem prezivat 😀
ahojte baby. mozem sa aj ja k vam pridat? my sice v roku 2011 nezaciname, ale chceli by sme pokracovat. zacali sme sa zase snazit az tento mesiac, tak uvidime ako to dopadne. s ktorou z vas zalozime temu oktober 2011? 😀 😀
Ahojte...boze mne sa tak dnes nicoho nechce...ked si predstavim ze mi treba upratovat cely dom..ach jaaj 😝 je tu nieco nove?
@solinkarka ahoj ja som uz včera upratovala takže dnes už nemusím 😀
nebojte baby, podari sa to.
@berus222 vitaj moja 🙂
@minusa tak moja je to uplne jasne 😀
@solinkarka ajoj mojko vidim ze sme na tom podbne aj ja musim uprtovat 😒 nechce sa miiiiiii...ale co uz no a poobede nam pride navsteva 🙂 a vecer by sme chceli ist s drahym na veceru tesim 😎

@minusa jeeej to muselo byť hrozné...som čítala s takým napätím, že čo prišlo už už to vyzeralo, že odpadneš...no neviem ja ešte aké to je...ale teším sa na to