icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

meea
14. jan 2011

@minusa jeeej to muselo byť hrozné...som čítala s takým napätím, že čo prišlo už už to vyzeralo, že odpadneš...no neviem ja ešte aké to je...ale teším sa na to

meea
14. jan 2011

@betty26 no veď hej január a február určite budeme dávať pozor, aby nie, ale mne sa to taaaak straaašne vlečie....snažím sa byť trpezlivá ale trpezlivosť nepatrí k mojim silým stránkam ☹

minusa
14. jan 2011

boze, si pamatam, ze mi meskal menzes ale bola som v pohode, podbrusko bolelo, aj prsia boli citlive .... este na firemnej party som pila cervene vino, nech teda uz ta mrcha pride .... a nic, po tyzdni som si urobila test, negativny .... po troch dnoch dalsi a ten uz bol pozitivny, na dalsi den som isla k dokimu a to som uz bola v 6 tt

betty26
14. jan 2011

@meea ani k mojím 😀 😀 ale dúfam že dlho nebudeme musiet čakať 😉

betty26
14. jan 2011

idem pozerat tv zatial sa majte a dobrú noc 🙂

meea
14. jan 2011

@betty26 pekný večer, adieu

erika3011
14. jan 2011

@betty26 my od začiatku januara tak čakam posledne dni ake budu 😉

meea
14. jan 2011

@minusa waw to ste sa teda ani nesnažili...to je pekné, možno je to aj tak lepšie ako ja tu idem už v januári stresovať...brrr....

meea
14. jan 2011

idem sa venovať čítaniu dievčatá, majte pekný večer a držím palčiská Vám všetkým

mimi1111
14. jan 2011

ahojte babenky pridam sa k vam ak smiem no uz som tu bola davnejsie neviete niektore ci test vam ukaze aj tyzden pred MS??

mima01
14. jan 2011

Ahojte baby....teeeda, ste tu toho popisali od obeda 🙂 🙂 🙂
@zirafka89, @meea vitajte v nasom malom klube snaziliek z 2011...rok na len zacina, snad to stihneme 😉
@minusa normalne sa tesim ked sa vratis od dokiho a potvrdis na tu dobru spravu 🙂

minusa
14. jan 2011

@mima01 - no ja sa neviem dockat pondelka .... 🙂

mima01
14. jan 2011

@minusa ja ti verim, musi sa to strasne vliect 😅 Myslim, ze vsetky tu budeme napato cakat v pondelok na tvoju spravicku. Ja som vsetky tehotenstva mojich kamaratok prezivala s nimi, ako by som sama cakala, tak ked to pride, ze budeme aj my mimco cakat, tak to neviem, ako budem prezivat 😀

minusa
14. jan 2011

@mima01 - veru, strasne dlho sa to vlecie .... a o to viac mam obavy, ze minuly mesiac mi tiez 2x test ukazal ducha a nakoniec som to dostala 😒 ale teraz bol ten duch ovela silnejsi, este mam jeden test, urobim v nedelu

mima01
14. jan 2011

@minusa neboj moja, do tretice vsetko dobre, duch to nebude, bude to male zlate drobunke babo 😉

minusa
14. jan 2011

@mima01 - dakujem ..... snad sa to tu zacne sypat dobrymi spravami od vsetkych 🙂

lilik15
14. jan 2011

@betty26 ano juuj vikend pred nmi 🙂)) hura akurat sme prisli od nasich a asi si urobime pekny vecer s flaskou cerveneho vink juuj tesim 🙂

berus222
14. jan 2011

ahojte baby. mozem sa aj ja k vam pridat? my sice v roku 2011 nezaciname, ale chceli by sme pokracovat. zacali sme sa zase snazit az tento mesiac, tak uvidime ako to dopadne. s ktorou z vas zalozime temu oktober 2011? 😀 😀

minusa
15. jan 2011

Ahojte
@berus222 - vitaj medzi nami .... 🙂

no o tehu uz asi nie je pochyb, rano isli cele ranajky von 😖 fuj .... a nieco na mna lezie, zacinam kaslat a citim priedusky, tak musim poslat mm kupit nejaky sirup od kasla, myslim, ze stodal mozu aj tehotne

berus222
15. jan 2011

@minusa tak gratulujeeeeem

aj mne je dnes nejako blivno, bolia ma krize a brucho. ale to je este skoro po tyzdni, nie?

betty26
15. jan 2011

ahojte
@minusa može bit ze uz aj minuli mesiac si bola tehu ....niektoré baby majú ms aj ked sú tehotné...mozno na sone ti zysia že už si 6-7 tyz tehu 😉 😀
@berus222 vitaj medzi nami

betty26
15. jan 2011

@erika3011 tak držim palce nech tam máš // 🙂 🙂

solinkarka
15. jan 2011

Ahojte...boze mne sa tak dnes nicoho nechce...ked si predstavim ze mi treba upratovat cely dom..ach jaaj 😝 je tu nieco nove?

betty26
15. jan 2011

@solinkarka ahoj ja som uz včera upratovala takže dnes už nemusím 😀

erika3011
15. jan 2011

@berus222 ahoooj tak do tej temy by som sa mile rada prihlasila 😀 😀 😀 😀 😀

berus222
15. jan 2011

@erika3011 ahoj. tak uvidime pri konci januara. vidim, ze mame skoro rovnako stare deti. neviem ako vasa, ale nas bude robit strasne zle druhemu drobcovi (ak sa podari).

betty26
15. jan 2011

@erika3011
@berus222 tak do tej témy aj ja by som sa rada pridala 😀 😀

berus222
15. jan 2011

nebojte baby, podari sa to.

betty26
15. jan 2011

@berus222 tak to by som bola rada 🙂 ..máš krásneho synčeka 😀

lilik15
15. jan 2011

@berus222 vitaj moja 🙂
@minusa tak moja je to uplne jasne 😀
@solinkarka ajoj mojko vidim ze sme na tom podbne aj ja musim uprtovat 😒 nechce sa miiiiiii...ale co uz no a poobede nam pride navsteva 🙂 a vecer by sme chceli ist s drahym na veceru tesim 😎