2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
no baby, ja som tiez zvedava, ktora bude dalsia ..... inak dnes mam cely den zaludok ako na vode 😝
Ach jaj mam to pri vas tazke 😀
@solinkarka neboj zachvilu uz aj vy sa budete snažilkovať...hlavu hore ani sa potom nenazdás a budes mat // 😉
@solinkarka neboj, aj Ty sa dočkáš a možno nás ostatné aj predbehneš 😉
@betty26 no ved to prawe neviem...uz je vela ziadosti na tehu pre domnou ale tak snad sa dockam aj ja 😀
Hezký večer. Můžu se k vám přidat? 😵
@zirafka89 jasne vitaj 🙂 uz snazilkujete ci planujete tento rok? 🙂
@solinkarka - neboj, coskoro budu // 🙂
@zirafka89 - jasne, vitaj
@solinkarka ale určite sa dočkáš 🙂 🙂 aj ja som si tým prešla je to tašké ale neboj zvládneš to 😉 ...a po kolkej mrche po MA sa chcete začat snažilkovat??
@betty26 hned po prvej..viem ze je to velke riziko ael na druhej strane sa nam to nepodari na prvy krat..nech sa stane co sa ma
Děkuji. 😀
Také plánujeme na tento rok. Chtěli bychom se začít snažit na přelomu jara a léta. Možná i dřív když nám konečně vyjde bydlení. Každopádně tenhle rok začneme. 🙂
@solinkarka nie je to skoro ak budeš v poriatku a aj maternica tak prečo nie ..však aj Lucke v druhej téme sa zadrilo po 1 mrche....budem držat palce 🙂 🙂
@betty26 ano viem pisem si s nou akurat 🙂 velmi by som chcela byt aspon do leta tehulka 🙂
@solinkarka neboj budeš 😉
@meea - pri prvom mi byvalo zle az od druheho trimestra 😅 ..... to si pamatam, ze som sa musela hned rano najest, lebo mi byvalo zle ked som mala prazdny zaludok 😅 raz som nestihla ranajkovat a drahy nebol doma, tak som isla busom do prace, uz v buse mi bolo blbo....utekala som do pekarne kupit si ranajky, ale ked som otvorila dvere na pekarni mi prislo tak zle, ze som sa zvrtla na pata a bezala som do prace ..... samozrejme som nedobehla a vyvracala som sa este pred robotou 😲 😝 😀

@betty26 @erika3011 @mysti som zvedavá, ktorá prvá zahlásite, že ste si našli // 😎