icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

adunka73
16. dec 2011

@lenkaks ja jsem bohuzel nevystrcila nos odtud kde byvam (10 roku),takze Svedsko vubec nepoznam,jenom nejblizsi okoli.Casovy posun neni zadny,to je letadlo,ktere ma zpozdeni z Prahy,protoze jim tam strasne fuka.Tady ted mame na teplomeru 4 st a krasne prsi,trava se zelena,o snehu si muzeme jen zdat...leto vetsinou proprsi,no je to docela jako v Anglii bych rekla.Ten Island je taky vselijaky,malo slunka,bud rada,ze jsi v teplem slunnem jihu. 😎 Mamina s mm a prostredni dcerkou dorazi kolem 02,00 hod.jestli stihnou vlak z letiste,maji to jeste 200km k nam domu ☹

lenkaks
16. dec 2011

@adunka73 Juuj,tak to to este chvilku potrva ,kym dorazia...Ja uz idem spat,uz ma lame...ved je uz 0.29 a to ja hodim spavat najneskor o 23h 😀 ....pod spat aj ty,aspon to cakanie nebude take dlhe 🙂 Tak nech ti to dopadne podla tvojho ocakavania,budem ta priebezne sledovat,nech ti mozem zagratulovat k tomu chlapcovi 😉 Vsetko dobre prajem a dobru nocku 🙂

adunka73
17. dec 2011

@lenkaks tak uz naozaj Dobru***** 😔 a taky preji vsecko dobre a Vesele vanoce a krasne narozeninky 😎

kukucg
17. dec 2011

@natalinda88 Aj ja som na to podobne akurat chodim na denne 🙂 A toho roku statnicujem a dufam ze posledny krat 😅

natalinda88
17. dec 2011

@lenkaks rado sa stalo 🙂 jasné, že budeme 🙂 bez toho to predsa nejde... 🙂

natalinda88
17. dec 2011

@kukucg ti závidím, že už štátnicuješ, no ja až budúci rok, ale to je za pár..... 🙂

natalinda88
17. dec 2011

@gubinka ono, keď to má byť, tak to bude v akýchkoľvek podmienkach.. 🙂

kukucg
17. dec 2011

@natalinda88 No ale zase je to denne este aj tento semester som mala skolu kazdy den 😠 letny uz bude v pohode, diplomku hlavne napisat a bude 😅

domi1988
17. dec 2011

@lenkaks no tu u nas to ma taka stara pani.. je hrozne ochotna, ved aj ta suma, ktoru tam vzdy nechame je krasna 😀 no ja si obcas dam kyselinu listovu ale nie kazdy den, lebo zabudam a len caje pijem nic ine, ani asi nebudem brat ked otehotniem.. staci prirodny vitamin podla mna.. uz aby to bolo, dnes som sa dozvedela ze aj bratrancopva zena caka mimi, tak jej zavidim, sme mali na plane ze budeme kocikovat spolu, tak to aby som s tym daco spravila 😎

natalinda88
17. dec 2011

@kukucg ale je to študovanie o niečom inom, ja z toho externého skoro nič nemám, ale no už som si to tak zariadila, tak už to musím dobojovať.....

kukucg
17. dec 2011

@domi1988 hej aj ja som sa dnes dozvedela o dalsej kamoske a mam pocit ze uz vyrazne zaostavam 😝 😀 😀

kukucg
17. dec 2011

@natalinda88 no je veru, my toho mame hodne vela, niekedy je to aj moc dobre, niekedy zbytocne ale to je tak asi vsade 🙂

lenkaks
17. dec 2011

Ahojky kocky ,odpadavam dneska...cele doobedie som behala po meste,posledne nahananie darcekov,v meste krasna vianocna atmoska 🙂 Prisla som domov,lahla a spalaaa...a ako som sa zobudila,postavila,strasne ma zacalo pichat v lavej slabine...Akoze co krok lavou nohou,to ju taham za sebou ☹ Ked som v klude,ci sedim,absolutne nic necitim.Mohla som si nieco natiahnut,nejaky sval,ci co??? Nepoznate niektora ?

marecek1
17. dec 2011

@natalinda88 tiež som študovala externe, hneď po strednej škole sa mi na vysokú nechcelo, tak som sa zamestnala a študovala už popri zamestnaní. určite je to o niečom inom - externé a denné štúdium, vidím to na sestre, študovala ten istý odbor, čo ja, ale denne, užila si viac študentského života, intrák, študentské akcie. ale neľutujem, škola ma bavila, stretla som tam zaujímavých ľudí, s niektorými sme doteraz v kontakte, stretávame sa.

natalinda88
17. dec 2011

@marecek1 ja sa tiež v postate nesťažujem, však som si predsa sama vybrala.. 🙂 práca ma baví, len túžba po dieťatku je väčšia....popri tehotenstve by som mala aspoň rozptýlenie....🙂 no určite sa to neda porovnať, hlavne ten študentský život, ale ja sa nesťažujem, na strednej som si užila dosť a viac mi vyhovuje tento štýl....
vydala som sa, mám prácu, prerobený domček, bo jediné čo nám chýba je bábenko.... 🙂

marecek1
17. dec 2011

@natalinda88 tak to vám naozaj ku šťastiu chýba už len bábätko 🙂
tiež som si na strednej toho užila dosť 🙂 boli sme super partia 🙂 ja už jedno dieťatko mám, teraz sa snažíme o druhé, len sa nám nedarí a nedarí.... :( dúfala som, že nám to vyjde teraz na Vianoce, ale ako to tak vidím, už mám také predmenštruačné príznaky, takže asi z toho nič nebude zasa.

natalinda88
17. dec 2011

@marecek1 už sa ho nemôžeme dočkať, keďže sme v auguste o prvé prišli :( a také vianočné prekvapko by bol najkrajší darček pod vianočný stromček, už len pár dní vyčkať a uvidíme, či to vyšlo.......
keby som mala aspoň jedno dieťa, bola by som určite vo väčšom kľude, neboj podarí sa vám.. 🙂 veď už jedno máš, tak už len musí prísť správny čas a bude to tam 🙂 🙂 🙂
a ešte sa nevzdávaj , lebo tehotenské príznaky sú skoro rovnaké s PMS....

marecek1
18. dec 2011

@natalinda88 no tak tieto moje príznaky nie sú tehotenské, to sú naozaj už tie predmenštruačné. no nevadí, nevyšlo to teraz na Vianoce (som sa na to asi moc upla, že krásny darček - testík s dvoma čiarkami), vyjde to po Novom roku. "Výroba" druhého dieťatka nám trvá dlhšie, ako pri prvom synčekovi, a uvidíš sama, keď o nejakú dobu budeš túžiť po druhom, že aj táto túžba vie byť poriadne silná, aj keď už jedno dieťatko žena má.

natalinda88
18. dec 2011

@marecek1 presne tak, treba myslieť pozitívne a presne tak vyjde to po novom roku... 🙂
ja ešte stále verím, že tie príznaky , ktoré mám nie sú tie predmenštruačné....🙂
nehovorím, že to nebude rovnaká túžba, ale keď ja som jedno stratila, tak možno preto to tak beriem, keby som mala jedno zdravé doma, určite by som to brala s väčším optimizmom... 🙂

wildluccia34
18. dec 2011

@hula No ani mne nebyva zle,tak super,lebo to by som nezniesla,keby som mala stale vracat 😒

hula
18. dec 2011

@wildluccia34 no to ti poviem že ani ja veru,bože ako nám to rychlo beží že? 😀

wildluccia34
19. dec 2011

@hula No ti poviem,aj chute máš už take nejake ine?Ja jem všetko ako doteraz,len akosik mi sladkosti chutia pomenej,niekedy vobec nemam nič sladke(a to som musela mavat pravidelne aspon 3sladkosti denne)tak sranda no,a čo som bola taka kavičkarka,som vypila 2-kavy denne,tak teraz si spravim tak raz za tyzden....a s tym tvojim priatelom si ako na tom,ak sa možem opytat?

marecek1
19. dec 2011

@wildluccia34
@hula to budete mať možno chlapcov, kočky 🙂 mne tiež pri synčekovi absolútne nebolo zle, ani jeden raz 🙂

gubinka
19. dec 2011

Dobre ranko dievcence. 🙂 Ako? Pozeram, ze vcera sa vela nepopisalo, asi sa uz vsetky chystame na vianoce. 🙂 My sme vcera ozdobili stromcek, maly sa tesil.

gubinka
19. dec 2011

@marecek1 ani mne nebolo ani raz zle, hned od zaciatku mi velmi chutilo jest. A neskor som zacala mavat kyselinu, ale to sa dalo v pohode zvladnut, len som v noci kvoli tomu nemohla spat. 😅

marecek1
19. dec 2011

@gubinka aj tebe pekné ránko 🙂 my sme s drobcom nazdobili stromček už vo štvrtok, cez víkend sme boli u mojich rodičov, tak sme zdobili ďalší 🙂 malý sa už nevie dočkať, kedy budú pod tými stromčekmi darčeky 🙂 sa najviac z Vianoce teším na neho, ako sa bude vytešovať z hračiek... niežeby už doma nemal minihračkárstvo, ale čím potešíš dieťa, ak nie hračkou?

marecek1
19. dec 2011

@gubinka ja som nemala ani tú kyselinu... v podstate ja som mala úplne super tehotenstvo - čo sa týchto nie až tak super príznakov týka - žiadne zvracanie, kyselina...

gubinka
19. dec 2011

@marecek1 aj ja sa najviac tesim, ako sa on bude tvarit, predsa uz je vacsi a zase to uz bude vnimat inak ako minuly rok. Este musim pobalit darceky, len neviem kedy, cez den mi uz nechce spavat a vecer som vacsinou uz taka unavena, ze az. Tak dufam, ze to do vianoc stihnem. 😀 My budeme prvy krat na vianoce doma, bud sme boli u nasich, alebo u svokrovcov, tento rok som povedala, ze uz chcem, aby sme boli doma, tak ma caka aj prva priprava stedrovecernej vecere. 😝 🙂

lenkaks
19. dec 2011

Dobre ranko aj vam dievcata 🙂 Ideme stavat stromcek...Jakubko sa uz nevie dockat,bude mi zase vsetky ozdoby vesat na jednu vetvu a jedovat sa,ked ich budem prevesavat 😅 Inak,aj ja som mala fajne tehotenstvo,jedine tie zaciatky boli tazke,strasna unava a ranne pohovory s wc misou....Teraz zatial nic...jedine nalada...urevana som az az....Pekny den vam prajem 🙂

marecek1
19. dec 2011

@gubinka to áno, teraz to už tvoj synček bude vnímať úplne inak... aj náš drobec - minulý rok mal 3 roky - to už prežíval 🙂 🙂 🙂 no a tento rok ani nehovorím, to už sme písali zoznam ježiškovi, aj v škôlke sa už medzi sebou s deckami bavia o tom, čo im ježiško prinesie - autá, roboty... ja sa na Vianoce teším hlavne preto, že budeme s manželom a synčekom spolu, v práci máme toho obaja dosť, takže sa teším, že vypadneme na chvíľku z toho pracovného stresu a vypneme, a užijeme si jeden druhého... no a popritom na malého a jeho radosť z darčekov. lebo tie darčeky sú naozaj hlavne pre detičky, mne stačí úplná maličkosť, ide mi skôr o tú rodinnú pohodu, atmosféru, ale deti sa tešia na tie hračky. tento rok budeme tiež sami pri štedrovečernom stole, minulý rok sme boli u svokrovcov, ale tento rok si to vychutnáme sami a po večeri pobeháme starých rodičov, bývajú kúsok od nás, malý určite nebude chcieť ísť skoro spať.