2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@gubinka Aale,placem,lebo sa ideme stahovat do ineho mesta,a jakubka dame sameho do izby a bude v novom meste,v novom byte,do toho babatko a este ho do skolky pichneme...akoze,fakt somnou hormony hadzu,bola tu rano mamina na kavicke ja som sa rozrevala,ze chuda Jakub....a ona sa zacala smiat,ze fakt som tehotna....Vcera som revala pri blbom Ratatui....Akoze,citlivka na hovado....neviem,co bude neskor...Co rozpravka,to plac...a idu vianoce,to zase bude...mame to na plane povedat svokrovi ...tak to budeme vsetci revat,uz to vidim....
@marecek1 Jeej,to musel mat maly radost pri tolkom stavani stromcekov 🙂 My sme boli vcera tiez u babky,ale vziat si medovnicky a vianocne pecivo...ako sa ja mam dobre,krsna mi napiekla 🙂 pokazila sa truba a kedze sme v podnajme a domaca absolutne nema zaujem o nic,len o peniaze,tak mi mamina pozicala remosku...a v nej sa veru piect neda...ono je to ale aj celkom vyhodne takto 😀
@lenkaks tak ja som este ani tehotna neni a uz sa mi slzy tlacia do oci teraz, ked si to cele predstavim. Aj ja som bola cele tehu strasne citliva, mna dojala aj reklama na materske mlieko a zostalo mi to dodnes. 😝 ale chapem aj tvoje obavy z toho vsetkeho noveho. Mne ide maly do skolky az v septembri a ja uz viem teraz z toho stresovat. 😅 A k doktrovi sa kedy chystas? Ci uz si bola? Mozno som to prehliadla. 🙂
@gubinka No Jakubko mal 2tyzdne dozadu 3rocky,ale kedze sa budem stahovat,nechcela som ho davat zo skolky do skolky....takze si ho nechavam do septembra doma....A inak,citlivka som zacala byt minule tehotenstvo,tiez som revala stale,potom ked bol jakubko vacsi sa to celkom dalo do pohody,ale nepozeravam ani modre z neba (to by som sa nezastavila zadusala placom) ci spravy (tam je len same zlo a hlupa politika) ...A teraz,zase to zacina odznova....A k dr idem zajtra...uz sa neviem dockat...take hluche obdobie toto,tehu testu poziitivne uz skoro 3tt a stale to nemam oficialne....
@lenkaks no to ako keby si hovorila o mne. 😀 Modre z neba absolutne nemozem pozerat a ked idu spravy, radsej si pustime s malym nejaku rozpravku vo vedlajsej izbe, lebo muz by bez sprav nevydrzal. 😝
Jeeee tak uz zajtra si budes vidiet na monitore malu bublinku, krasny darcek pod stromcek. 😵
@wildluccia34 Caves tehulka 🙂 A ty ako? Tiez si taka uplakana ??
@marecek1 No tak to ja budem len a len rada,jasne,že ma poteší čokolvek,ale chlapca by som chcela viac🙂
@lenkaks Uplakana?A prečo?Neviem,čo to tu rozoberate,nečitala som dlho,čo ste tu popisali,nemam nejako času...Dobre sa mame a ty?Citala som,že Ježiško už nakupeny,aj my sme boli v Polsku v sobotu,tak sme podokupovali,čo sa da...
@wildluccia34
@lenkaks
@gubinka
babule neviete ako sa prejavuje zapal vajecnikov? ma byt aj vytok ci len bolest?
@wildluccia34 mojko ja kavu vypijem ja som pila 3 až 4 šálky denne,teraz tak jednu,ale za deň,vieš co mne chuti vsetko aj sladke ale malo skor mam rada mäso aj slane moc moc ale ked mi da niekto zakusok tak ho ziem 😀
no môj priatel nic nove,bavi sa so mnou normalne ale mi povedal ze on dieta nechce a ani ho chciet nebude takže to už neriesim je mi to jedno sa nebudem strsovat furt koli nemu 🤐
@kikusik88 no čo ja viem,ja som to nikdy nemala,tak ti nepomožem moja,skus pozriet na internete a čo sa niečo s tebou deje?mas nejake priznaky?chod ku ženskemu ak tak
@hula no tak to mi je luto moja,myslela som,že si to rozmysli,ale uvidiš ešte mu bude luto,že ta nema a ani to maličke,bude vediet,že prišiel o najvačšie pokladiky,držkaj sa moja a určite sa vela nestresuj a papaaaj veela a všetko,čo ti chuti tak ako aj mne 😉
@wildluccia34 uz som bola mam na vajecniku cystu, takze bolest je z toho dnes je uz riadne silan, ale nevedel ci som tehuk kedze som len 25 dc a ms mavam az tak na 33 dc....tak mam lieky ale mam ich zacat brat az ked zacne ms ak by som nahodou bola tehu...dost to boli tak som si aspon dala paralen a uvidi sa ☹ mala by sa sama vstrebat aspon to mi povedal...ale dnes bola na teste iba 1 / 😖 tak asi aj ostane vsak uz by tam aspon duch bol...
@hula no teda... takže priateľ zatiaľ nemení názor, no nepochopím, kde sa to v tých chlapoch môže brať, taká surovosť, že on to dieťatko ani chcieť nebude... no aby si raz nevyčítal tieto slová, keď si uvedomí, ako hlúpo sa zachoval - hlavne keď už uvidí váš malý pokladík, potom mu to bude poriadne ľúto...
presne ako ti píše @wildluccia34, ty buď len pekne v kľude, nestresuj a užívaj si tehotenstvo 🙂 🙂 🙂
@hula ahoj. už som tu dlhšie neprispievala, ale tebe napísať musím.. ako píše marecek 1 - je to len jeho sprostosť, že sa takto správa a jeho vec. raz si to isto vyčítať bude, ak už bude neskoro, môže si za to sám.. okrem toho, radšej byť slobodná maminka ako žiť s niekým, s kým si nerozumieš, alebo si s ním neni šťastná.. prajem ti všetulinko dobré a krásne, zdravé bábatinko 😵
@kikusik88 Jooj mojko,to mi je luto,kamaratka mala presne tiež take bolesti a zistil jej malu cystu,cca 15mm...ale jej povedal,že jej može sama zmyznut,jej nedal ani žiadne lieky,ja som dnes bola na kontrole a brala mi krv do 3 odmeriek,zistila som,že babo naše ma už 20mm,ak super a že sa tomu drobčekovi ručičky začinaju vyvijat,držím palčeky moja,aby ti to zmyzlo a aby sa vam podarilo už to babenko
Dievčata,ak tu už nebudem tak vám prajem Stastné a veselé Vianoce s štastný nový rok 2012,riadne si to užite,paaa 🙂
@wildluccia34 Precitlivela je ten spravny vyraz 🙂 Hej,Jezisko uz komplet zariadeny,uz len to pobalit...ale to az v piatok vecer,vsetky darceky su premiestnene u svokra (okrem jeho darcekov ) ...A v piatok ideme k nemu,tak mam co robit cely vecer 😀

@lenkaks aj tebe pekný dník 🙂 uži si stavanie stromčeka, my už máme ten náš hotový, malý statočne asistoval 🙂 🙂 cez víkend sme boli u mojich rodičov, tak tam bolo reprete, ozdobili sme stromček aj babke 🙂 už len darčeky pod nimi chýbajú 🙂