2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
Ahojte dievcata,do vianoc uz urcite nepridem,tak vam prajem Krasne,stastne a pozehnane Vianoce plne pokoja a radosti 🙂 A pozitivnych tehu testov 🙂 🙂 🙂
@lenkaks No sa nebudeš aspon nudit,alee ano byvas precitlivela?Ja nemám taký pocit.
@lenkaks
@wildluccia34 no mne dorazila mrcha 😠 takze vsetko az ten test by hadam mohlo byt 😉
Aj ja vam prajem krasne sviatky 😵 😵
@kukucg Dakujeem,jooj to je škoda,ale teraz si hlavne uži sviatky plne pohody a lasky...
kukucg....a napečené už máš?mne akurat dnes prišli koláčiky(som si dala objednat)su fajne,ale od mamičky mi chutili uplne najviac,take vynikajuce domáce pečenie,marlenka mnaam,tak na tu sa asi najviac teším
ahojte baby, zelam Vam stastne a vesele vianoce, uzite si ich v laske a v januari sa tu uvidime vsetky ako tehule, uvidite 🙂 vianocny cas je zazracny 😝 😀
Ahojte babulky, tak ja som dnes vygruntovala na kompletku cely byt, duuufam, ze do soboty to vydrzi ako tak upratane, darceky som vcera pobalila, tak uz len navarit. 😝 Ale co ma totalne stve, ze od porodu som vzdy mala priam ukazkovy ovulacny hlien a tento mesiac, co sme sa zacali snazit, to vyzera na anovulacny cyklus. 😠 Vazne nervy mam, to uz co je???
Baby aj ja vam prajem krasne sviatky, hlavne plne pohody. 🙂 🙂 🙂
všetkým snažilkám a budúcim mamičkám prajem spokojné prežitie vianočných sviatkov a do nového roka všetko len to dobré, aby bol ďaleko ďaleko lepší než tento
@wildluccia34 ahoj no ako? velmi ma zaujima ten darcek od muzicka ako prekvapko co to bolo????? 🙂
@kikusik88 Ahooj,no fajne,sviatkujeme,sme akurat pri našich v LM,tak kupil mi kozmetiku,hroozne vela oblečenia,a ten darček bol krásne zlaté hodinky,tak tym ma dostal...som to vobec nečakala a ty ako?aky bol ježiško?počuvala si?
@lenkaks Mne ešte nedala doktorka fotku,ale kamoška čo je tehotná o 2-tyždne skor,tak už ma,ak mi ju da ako samozrejmost,budem ju chciet,ak mi ju neda,ja si ešte nechcem pytat,až ked tam bude vidiet viac.. 😉
@wildluccia34 jej tak super hodinky...ja po nich nejak netuzim, nenosim ich 🙂 ale tak mi sme si dali len drobnosti ako som spominala bude kuchyna takto o mesiac 😉 ale o com som nevedela bol krasny sal... len spomenula ze by som chcela hnedy k cizmam a on isiel a kupil presne ten ktory som si vyhliadla v mesdte..tak to bolo mile....ja dnes necakam mrchu ale teplotka je uz druhy den 37 ale koli tej cyste sa netesim... ☹
@kikusik88 ja som zas na hodinky zvyknuta,mala som už stare,čo som kedysi ešte na 18-tku dostala a neboli samozrejme zlate....alee tak idete mat už o mesiac kuchynku?z Polska budete mat?noo aj ja som dostala šalik,od kamaratky,že aby som neprechladla,ked pojdeme do Tatier sa smiala,ale nabalila som sa riadne teplo...však musim🙂a kolko cm mas tu cystu?Nebooj ona ti zmizne určite,sa liečiš tabletkami?Tak to je super tych 37 a už 2dni,to ty tak nezvykneš mavat,však?Veelmi ti to prajem Kikuš
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, dnes jsem 23DC, začala jsem si měřit ovulku a včera a předevčírem se mi ukázala silnější čárka, ale né tak silná, jako testovací. Přikládám fotku. Dnes jsem se testovala a už byl jen dušík, tak jsem zmatená, jestli to byla ovu nebo ne ☹ Ale předtím, než se mi ta čárečka nějak ukázala tam byl zase jen dušík, tak se mi zdá divné, že by jen tak ztmavla? ☹ Mám i hlen. Máte s tím někdo zkušenosti, že jste třeba druhou čárku neměly tak silnou a ovu to byla? Děkuji moc!
@wildluccia34 no mala som napisane tabletky ale iba od bolesti tak som ich ani nevyberala, uz to totiz neboli...cysta okolo 1,75 mm na ultrazvuku bola skoro na celom vajecniku ale to bol moj pohlad mala by sa sa stratit...no 37 je super uvidim dnes len 36,8 tak som zvedava na zajtra ☹
@wildluccia34 hodinky - tak to je super darček 🙂 som to tipovala u tvojho manželíka na nejaký šperk, takže som sa skoro trafila 🙂 ako to letí - že už 10. týždeň 🙂 ste museli mať krásne Vianoce s takýmto krásnym darčekom 🙂 nám to síce tento rok nevyšlo, ale budúci to už určite vyjde 🙂
kikusik88 a meravaš si to každe rano?lebo ja som si to hned ked som vstala,no uvidíš a to maš maličku cystu,moja kamaratka sa začali snažit o babo cca tyžden len...no tiež ma cystu,ale až 15mm,no povedal jej,že jej určite zmizne,tak ani tabletky nema...a však vravíš,že ti to už meška,nie?
@marecek1 noo ano potešil ma velmi a hned som si spomenula na teba,lebo si si to presne myslela 😉 noo veru leti to riadneee,sa mi zda,že už aj priberam,aj ked naposledy u doktorky bola vaha ta ista,ale predsa teraz tie sviatky...jooj a v januari hned na 2.svadby ideme,tak sa ešte tam dopučim 😅 no nevadi,a vy ste mali ake Vianoce?No buduci rok teda možno do Vianoc aj porodíš 😀

Kocky,ja som bola v utorok na gynde,bublinka je presne 6+5tt,uz jej bilo srdiecko 🙂 Mam aj foto ... Dr mi ho dala automaticky,anio sa ma nepytala...a sestricka ,ked mi davala tehotensku knizku si odomna pytala 10e za fotku !! Dost,ze?