icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

marecek1
1. jan 2012

@lenkaks tiež mám doma na cvičenie pár rárohov, ktoré po nejakej dobe začali slúžiť ako vešiak na veci 😀

lenkaks
1. jan 2012

@marecek1 to nas je velmi vela takych,ako zistujem 😀

kikusik88
1. jan 2012

@marecek1
@lenkaks nie mojko poriadna mrcha sa sputila len dufam ze nebude bolastiva vdaka tej cyste...no ja by som aj zivot dala za nejaky ten stroj, nemam penazi nazvys na cvicenie, takze budem musiet doma len tak ale mam pernamentku na plavanie, len sa bojim zas dajakeho zapalu, ale co uz risk je zisk...svarina ma orbitrek ale ci pozicia uvidime 😉

lenkaks
1. jan 2012

@kikusik88 juuj,tak potom ked uz je,nech aspon bolestiva nieje.... Ja som chcela kupit a zhodou okolnosti som bola u mojej tety a spominala to...Ona si vybrala na 40tku tento stroj a mala ho len ako vesiak 😀 A hned mi ho ponukla,ze ho mozem poziciat a ked sa budeme stahovat,tak jej ho vratim 🙂 takze,jej ho vraciame coskoro...Skus to aj ty tak nenapadne svagrinej 🙂

alyce
1. jan 2012

@momamo pod sem 🙂

momamo
1. jan 2012

@alyce ahoj preco tu??? Kedy si to mala poslednu ms...???

alyce
1. jan 2012

@momamo ved to je jedno, nie? Tu su zlate baby. Posledna bola 13.11. Aj ti je zle?

momamo
1. jan 2012

@alyce ja som mala poslednu 10.11 a som podla toho 7t+3d a ty si ....??? musis byt potom rovny 7 tyzden🙂 vies co par krat som uz mala hlavu v zachodovej mise🙂 ale prevazne mavam len nutkanie na zvracanie a potom nic a ty ...???

alyce
1. jan 2012

@momamo no presne tak. Dnes zacinam 7tt. Hej,musim stale jest, akonahle je prazdny zaludok koniec... Nechces sa pridat do sukromnej temy do augustoviek?

kikusik88
1. jan 2012

@lenkaks skusim aj ona ma na nom povesane veci, lebo zacala chodit na zumbu tak hadam pozicia 😉

momamo
1. jan 2012

@alyce mozem .... kedy mas predpokladany termin?? Bola si uz u doktora..?Ja som bola 15-teho decembra kde mi potvrdil tehotentstvo a najblizsie idem teraz 12-teho januara, to uz budem v 9.tyzdni a bude bit srdiecko a odnesiem si aj fotku drobca sa tesim🙂 kde je ta skupina??

alyce
1. jan 2012

@momamo Najdi si tuto skupinu ♥ August 2012 ♥ a musis poziadat o pridanie do skupiny. Bola som u dokiny teraz 29.12. mame srdiecko a 1cm, potom idem az 19.1. No teraz musim uz ist prec, snad zajtra pokecame 🙂

momamo
1. jan 2012

@alyce idem sa tam pridat ....Jejo tak ste krasni .... 🙂 ok zajtra sa ozvi, ja este zajtra dovolenkujem 🙂 😉

raza
2. jan 2012

ahojte dievčence, ako sa máte? ako ste sviatkovali? ja som určite pribrala minimálne 10 kilov, aspoň sa tak cítim! 😝 😝 tak som sa rozhodla (nie cvičiť, to by som nezvládla 😀 ) ale každý deň, teda večer dlhá prechádzka s manželom 😎 k tomu lahšie jedlá a do leta som ako laň 😀 😀

marecek1
3. jan 2012

@raza ahoj 🙂 cítim sa nápodobne, včera som sa postavila na váhu, skoro som odpadla... ale sviatkovali sme supeeeer, oddýchla som si, užila si krásne chvíľky s manželom a naším drobcom, blízkymi.... takže teraz plná nových síl, hor sa do snažilkovania sa v roku 2012, tentokrát už dúfam úspešne - a hlavne s úspešným koncom 🙂

raza
3. jan 2012

@marecek1 tak som sa vrátila od doktora, cysta samozrejme- sviňa jedna stále na vaječníku je 🙄 .
no, ale máme naordinovanú novú liečbu : vraj sa máme snažiť, snažiť, snažiť čo najviac o bábo a ak sa nepodarí, v marci prísť a objednať sa na operáciu 😒
ja len tomu fakt nerozumiem. moja doktorka mi tvrdila, že keď mám cystu - nesmieme sa snažiť a tento doktor opak. ale šak - posnažíme sa a uvidíme 😅

marecek1
3. jan 2012

@raza iný lekár, iný názor - ale takto radikálne, no zíram 🙂 no tak teraz si s manželom zoberiete asi obaja v práci dva mesiace dovolenku a od rána do večera každý deň 😀 😀 😀

raza
4. jan 2012

@marecek1 hmmm, mm akurát odišiel k doktorovi, cíti sa ako zbitý pes 😖 . ale aj tak je už určite po plodných dňoch.. inak, u nás je aj tak teraz snaženie asi zbytočné, lebo ke´d mi moja doktorka robila sono, povedala, že na jednom vaječníku je cysta a druhý asi tiež moc dobre nefunguje, vraj je tam málo folikulov, či čo... proste potrebovala by som vraj brať ten clostyl, no kým mám cystu, mi ho dať nemôže, lebo to sú hormóny a s cystou by mohli narobiť neplechu... aj som to tomu doktorovi povedala a on len na to : skúšajte, keď Pán Boh dá, aj motyka vystrelí! 😀 len toto bude podla mňa strielanie na prázdno.. ale možno ma môj organizmus prekvapí a práve pre to, že to nečakám..... 😵

marecek1
4. jan 2012

@raza nikdy nevieš aké prekvapenie ti môže život priniesť. tiež som brala minulý rok clostyl, len k tehotenstvu sme sa minulý rok ani s ním nedopracovali. uvidíme, čo tento rok. chystám sa k lekárovi, tak uvidím, či mi ho predpíše znova.

jafnka
5. jan 2012

@raza ahoj. tento doktor sa mi viac páči 🙂 aj keď ma samozrejme mrzí, že cysta nezmizla, sa jej nejako u teba páči sviňuche... ja si stále myslím, že nakoniec okrem adoptovaného mimi budete mať aj vlastné 🙂

wildluccia34
5. jan 2012

@marecek1 ahooj moja,tak silvester bol super,chatka krásna,snežilo nam skoro každy den,bolisme sa kupat,na štrbskom trošku polyžovat,teda manžel lyžoval a stretli sme aj Daru a Rytmusa,riadne krasnu ma Dara tu malu Lauru....ubehlo to hrozneee rychlo...a ty ako?

raza
5. jan 2012

@jafnka tak to beriem 😀 😀 😀

marecek1
5. jan 2012

@wildluccia34 tak to je super, že ste takto príjemne strávili silvester a nový rok - my sme ich strávili tiež veľmi príjemne s rodinou. tešila som sa, že bude medzi sviatkami veľa-veľa snehu, a že sa vyšantíme v snehu s malým, ale snehu bolo pomenej, takže žiadne veľké sánkovačky sa nekonali :(, dnes už začalo riaaaaadne snežiť, takže si to vynahradíme tento víkend.

že už 11. týždeň - ale to letí, a to si len nedávno zistila, že si tehuľka 🙂 my tento mesiac nič neriešime, nechcela som si merať teplotu, sledovať ovulku, len si užiť krásne Vianoce, Silvestra, novoročné oslavy so všetkým, čo k tomu patrí, teraz mám v pláne po MS ísť k lekárovi na prehliadku, a potom hor sa do novoročného snaženia 🙂

wildluccia34
6. jan 2012

@marecek1 no tak super fajne si si to naplanovala,tak to ma byt si uživat tie sviatky a nemysliet len na to jedno....no ti poviem,aj ja si to uvedomujem,ako to len rychlo všetko uteká,každy den si pozerám,či sa mi nezvačšuje bruško 😅 aj v Lipt.Mikuláši nebol žiadny sneh,dokonca ani u nas na Orave,ale na štrbe kde sme boli bolo celkom dost snehu,dalo sa sankovat.no ale presne vyšantiš sa s nim dnes,aj tu káásne sneži,idem akurat pomahat kamaratke s vyzdobou hotela,zajtra tam bude mat svadbičku,tak sa tešííím

marecek1
6. jan 2012

@wildluccia34 máš pravdu, chceme si užiť sánkovačku dnes 🙂 snehu včera napadlo dosť, takže sa vyšantíme dúfam 🙂

uži si zajtra príjemnú zábavu 🙂

wildluccia34
6. jan 2012

@marecek1 no určite si užijem,nevesta ma krásnu vyzdobu,no aj dost drahu,tak musi stat za to 😉 teším sa moc,hlavne aj preto,že mi vidno už brušinko v tych šatách🙂)

domi1988
9. jan 2012

ahojte baby, tak dnes je ten den kedy ocakavam MS. zatial nedorazila, ale byva mi enjak nevolno a neskutocne ma bolia krize, kazdou minutou cakam ze mi v nich sekne a uz sa neodsekne 😀 to ma chce ta mrcha potrapit a urcite z toho zase nic nebude... 😖

marecek1
10. jan 2012

@domi1988 ahoj 🙂 no ako? dorazila MS?

domi1988
10. jan 2012

@marecek1 ahoj nie.. tak u mna to nie je akoby zase nic zvlastneho, ale vobec nemam tie klasicke priznyky ms, len tam tie podivuhodne 😀

kukucg
10. jan 2012

@domi1988 Tak mozno ani nepride 😉