icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

domi1988
10. jan 2012

@kukucg no bodajby, ved uvidime.. ale ked ten test bol negat, tak neviem no, moc tomu neverim.

kukucg
10. jan 2012

@domi1988 a kedy si si robila test??

domi1988
10. jan 2012

@kukucg jeden pred ocakavanou ms asi jeden den a druhy vcera vecer... asi aj tak skoro...

kukucg
10. jan 2012

V den ocakavanej MS by sa uz malo nieco ukazat, ale zalezi aj kedy si mala ovu a pripadne aj ako rastie hcg, tak drzim prsty nech sa z toho nieco ine vykluje nez MS 😉

domi1988
10. jan 2012

@kukucg no ale citala som aj pripady ked sa 2 tyzdne po ocakavanej ms neobjavila ciarka, takze to je tazke... proste uvidim, nebudem si robit ziadne nadeje, lebo zase skoncim na gynde a nejakou cystou.. a co maly a kiahne? uz je dobre? a ty co vlastne? stale nie si tehu?

kukucg
10. jan 2012

@domi1988 No ved preto pisem ze by mal ukazat ale nemusi, napriklad ja som mala v den MS celkom peknu ciarku aj popoludnajsieho testu, ale veru vela babam tu sa nic neukazalo ani po tyzdni tak uvidis, ale podla mna to cysta nebude 😉 My uz mame po kiahnach, chrasticky sa hoja, a ja stale nic, tak o tyzden ma prist mrcha, a myslim ze aj pride 😒

domi1988
10. jan 2012

@kukucg toto je hrozne, taketo neistoty 😀 mna picha v bruchu obcas ale na oboch stranach, tak som z toho aj trochu nervozna... no tak aspon ze tak, ste to zmakli, tie kiahne... aaa mozno ani tebe nedorazi 😉

kukucg
10. jan 2012

No vsak prave, neznasam cakanie 😕 ako bolo by super keby nedorazila ale mam nejak pocit ze dorazi 😝 Som veru rada ze mame kiahnose za sebou 🙂

nini011
10. jan 2012

Ahojte baby..my sme sme sa zacali snazilkovat tento mesiac...MS mam mat az o dva tyzdne ale citim sa divne.Boli ma v podbrusku, chodim cikat stale a hladna som furt...Sice som si nahovarala priznaky kazdy mesiac 😒 ale to sme nesli naplno a teraz sa citim uplne inak.Dnes mi bolo cely den zle...Rano v praci som utekala na WC ze ble ale nic..No zeby na prvy sup???Laka ma testnut ale vydrzim 😀 😀 😀 😀

wildluccia34
10. jan 2012

@domi1988 noo ahojko,tak čitam,že sa možno podarilo🙂tak dufam,že ano,som zvedavá 😉 a držíííím palčeky

domi1988
10. jan 2012

@wildluccia34 ahojky, noo to uvidime.. nejake priznaky by boli, len to moze byt aj nejaka ina vec.. nechame sa prekvapit 🙂 a vam sa ako dari?

marecek1
10. jan 2012

@wildluccia34 ahoj 🙂 ako dopadla svadba? predpokladám, že super 🙂 🙂 🙂

wildluccia34
12. jan 2012

@marecek1 no riaadne super,nevesta ozaj že krasna,nie ako sa to hovorí,že každa nevesta je pekná 🙂 aj zabava riadne super,mali dobrého Dj,fajne som sa napapala,tancovali sme až do rana,sme prišli domkov o 4,a teraz v sobotu ideme ešte na jednu🙂tak faajnea ty si mala aky vikendik?

wildluccia34
12. jan 2012

@domi1988 noo a skušala si sa už testnut?no nam sa dari dobre,v pondelok idem ku doktorke a idem si vypytat aj fotečku,tak sa tešíme velmi s manželikom

marecek1
12. jan 2012

@wildluccia34 víkend bol super 🙂 síce nie utancovaný ako ten váš, skôr sme si užívali s drobcom sneh, boli sme sánkovať, lyžovať - malý prvýkrát, stavali sme snehuliaka.... také zimné šantenie.
takže ťa čaká ďalšia svadba - a kto sa vydáva teraz? niekto z rodiny, alebo zasa kamoška?

02katka03
12. jan 2012

Ahojte takže včera som bola u lekára a tešila sa, že hádam bude vidno čo budeme mať, ale gynekolók je dlhodobo PN tak sa to dufam, že dozvieme 7.2 vtedy idem na sono. Inak ja všetko ok všetky testy zatial sú v poriadku. A bábätko maminku začína už aj kopkať sem tam ho už cítim hlavne večer pri telke ked v klude sedím. 🙂 😉

domi1988
12. jan 2012

@wildluccia34 testovala vcera, ale nic.. asi z toho nic nebude, uz by tam mohla byt ciarka..

kukucg
12. jan 2012

@02katka03 Paaana beka to uz si v 18tt?? 😵 😵 😵 Super, boze ako rychlo to leti, parada ze mate vsetko ok, len tak dalej 😉

wildluccia34
13. jan 2012

@domi1988 aha,nič hej a dostala si už,či ešte stale nič?

wildluccia34
13. jan 2012

@marecek1 no teraz sa ženi manželov bratranec,ale berie si manželovu naj...kamaratku🙂takže sa smejeme,že ideme aj rodinke,aj kamaratke...no tak super,maly sa určite vyšantil z toho snehu 😉

marecek1
13. jan 2012

@02katka03 teším sa s tebou 🙂 ako to uletelo - 18. týždeň, ešte si pamätám, keď si našla dve čiarky na teste 🙂

02katka03
13. jan 2012

@kukucg no len som sa tešila na to pohlavie, ale musíme si ešte počkať chvíločku, ale to prejde rýchlo a bude tu hned 7 februára

02katka03
13. jan 2012

@marecek1 no to si aj ja pamätám hlavne ked som si nebola istá či tam je aj tá druhá, ale len ja ju tam vidím. 🙂

domi1988
13. jan 2012

@wildluccia34 stale nic 😒 uz sa zacinam bat, ci sa nieco nedeje...

kukucg
13. jan 2012

@02katka03 Neboj nic, to zbehne a okrem toho, hlavne aby ste boli zdravy 😉

wildluccia34
13. jan 2012

@domi1988 no tak skus ešte jeden testik zajtra,hm?kolko ti to už meška?

domi1988
13. jan 2012

@wildluccia34 v pondelok som mala dostat.. no kupim si este mama test a spravim si, ale vidim to az na pondelok, skor asi lekaren nezastihnem,.., ale ja myslim, ze uz by tam daco ukazal aj tento co mam, kebz tam nieco bolo.

wildluccia34
13. jan 2012

@domi1988 no neviem,ktovie...mne tyžden pred očakavanou MS neukazalo nič,a potom ked mi meškalo 5 dni,tak som si spravila test a boli tam dve //

wildluccia34
13. jan 2012

@domi1988 no skus v pondelok 😉 držim palčeky

domi1988
13. jan 2012

@wildluccia34 skusim 🙂 dakujem 🙂 dam vediet