icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

wildluccia34
24. jan 2012

hula...ahoj moja,no ako to zvládaš?

marecek1
24. jan 2012

@wildluccia34 a ako sa máš ty, Luci? podľa fotiek v albume usudzujem, že asi fáááájne, brušinko sa ti krásne rysuje 🙂 🙂 🙂

marecek1
24. jan 2012

@02katka03 určite sa nestrachuj už teraz.. každá žena je iná, niekto príde do nemocnice, a odrodí ani sám nevie ako - možno budeš jedna z týchto šťastných. teraz si v 20. týždni, to si užívaj rastúce bruško, prvé pohyby, keď budeš v 40., a nebudeš si môcť poriadne zaviazať šnúrky na topánkach, tak sa na pôrod budeš aj tešiť.

02katka03
24. jan 2012

@wildluccia34 ved nie nestresujem už to je všetko v pohodičke, ale potom je to aká radosť to miminko už som v pohodičke ale dakujem za povzbudenie

02katka03
24. jan 2012

@marecek1 dakujem určite to tak bude ako si mi napísala, ale už som v pohodičke porod prebehne a potom tá radosť s maličkého bude nad všetko. ale ako hovorím to bola chvílková panika už je všetko ok ale aj tak dakujem za povzbudive slová

wildluccia34
25. jan 2012

@marecek1 No veru s amám fajne,som domka stále na PN-ke,dokonca mi už chodia peniažky z nem.poistenia...tak sa nestažujem,no len vymyšlam nejaky darček,manžel bude mat 25-tku a ja netušiiim,čo mu idem kupovat:(A ty ako?

wildluccia34
25. jan 2012

@02katka03 Za maličko...však to,si vezmi a mysli na to,že ked už bude po všetkom a bude vonku,alebo si daj epiduralku,veela ženam pomaha,aj ked zas bolesti po injekcii budu po porode tiež dost velke...

marecek1
25. jan 2012

@wildluccia34 ja sa mám celkom fajn 🙂 chystám sa v piatok k lekárovi, tak dúfam, že bude všetko ok, a potom už len snažilkovať sa 😝 😝 😝

wildluccia34
25. jan 2012

@marecek1 A teraz sa nesnažilkujete?Aha,ideš na prehliadku,ano?

marecek1
25. jan 2012

@wildluccia34 práve mi skončila MS, takže pár dní sme sa nesnažilkovali 😕 ale my to dobehneme tento mesiac 😝

marecek1
25. jan 2012

@wildluccia34 a idem aj na prehliadku, ale chcem, aby mi urobil hlavne folikulometriu, aby sme vedeli, ako sú na tom folikulky, či tam nejaké sú a rastú.

wildluccia34
25. jan 2012

@marecek1 noo tak to jasne to dobehnite pekne🙂a maly sa ako ma?

wildluccia34
25. jan 2012

@marecek1 To ani nevieem čo je 😒

marecek1
25. jan 2012

@wildluccia34 znie to zložito, ale v podstate vnútorný ultrazvuk, lekár obkukne, či máš a či ti rastú folikuly (folikula je vačok, v ktorom dozrieva vajíčko).

marecek1
25. jan 2012

@wildluccia34 pozerala som práve tvoj nový album, no krásne máš krstniatko, ja som tiež krstná mama už trojročnej nezbednice 🙂 podobáte sa so sestrou, ste obe fešandy 🙂

wildluccia34
25. jan 2012

@marecek1 No ona bude mat tiež 3 v auguste,je to ako naša dcerka,velmi ju máme radi a dávame jej všetko... 🙂 A dakujem,už nehadž tolko komplimentov,sa začnem aj červenat🙂Tak uvidiš ako dopadneš,aspon budeš kludnejšia a možeš pracovat na babatku 😉

marecek1
25. jan 2012

@wildluccia34 a nehádžem až toľko komplimentov, veď som ti okomentovala dve fotky 🙂 🙂 🙂 🙂

no uvidíme, čo mi lekár povie... ja sa nejako extra nestresujem, mám doma môjho drobca, keby som ho nemala, tak vtedy by som už určite bola poriadne v strese, ale takto sa teším z toho,čo mám doma.

wildluccia34
25. jan 2012

@marecek1 No určite ano,to som si aj ja povedala,že ak sa nam druhe nebude darit dlhšie,tiež budem stresovat,ale je to ine trošku nebudeš stale taka smutna a mysliet na to,ked budeš mat toho jedneho,ale ja som rada,že nam to vyšlo ako nám to vyšlo...

raza
25. jan 2012

dievčatá, som ja ale ťapa. ešte týždeň do mrchy a ja už som testla 😝 samozrejme, že nič :(

kukucg
25. jan 2012

@raza No to dobre pises, samozrejme ze nic 😅 Co by si chcela tyzden pred mrchou, mne vysiel negativny a v den MS tam uz bola pekna ciarocka 😉 Vydrz este 😉 😉

lenkaks
25. jan 2012

@kukucg Ahoj,ja sa mam fajn,akurat som bola dneska u dr a male sa tak odrazalo nozickami a tancovalo,ze sa ani fotiti nedalo...a brala mi sestricka az 8ampuliek krvi....sila...ale prezila som 🙂 A ty ako? Kolky DC si? ci ty nemas za tyzden dostat mrchu,hej? a citis sa nejako inak?

lenkaks
25. jan 2012

@erika_rika Ahoj,ja som testovala na 24DC a uz tam bol slabulinky duch....Drzim palce 🙂

kukucg
25. jan 2012

@lenkaks Jee to je zlate, si pamatam ze aj simi bol v tom 12tt taky acny 😅 😅 Tak super ze sa vam dari a ste ok 😉 Ja som akurat po mrche, asi 9DC teraz, bola som na kontorlu u dr, vsetko ok len mam este rozhazdane hormony, tak dufam ze sa ukludnia 😅

lenkaks
25. jan 2012

@kukucg Urcite sa ukludnia 🙂 bozenko,zajtra zacinam 13tt...akoze,to leti fakt ze neuveritelne...Prosim ta,nevies nahodou,ked prihlasujem dieta do skolky,ci potrebuje trvaly pobyt v mieste skolky?

kukucg
25. jan 2012

@lenkaks Nie staci prechodny, my vobec nemame trvaly pobyt v BA len na prechodny sme sa zahlasili a stacilo to 😉

lenkaks
25. jan 2012

@kukucg Takze ked pojdem vo februari po prihlasku do skolky ,ale do Piestan a momentalne zijeme v Trencine,ale urcite uz v septembri budeme byvat v Piestanoch,myslis,ze s tym nebude problem?normalne mam z toho strach....

kukucg
25. jan 2012

@lenkaks Jaj tak to neviem ako sa riesi ja som k prihlaske prikladala doklad o prechodnom pobyte ale ked tam este nebudete tak neviem fakt ako sa to riesi, mozno ze nebude treba ked vysvetlis riaditelke ze sa len budete stahovat, pripadne si vybav ten prechodny pobyt v piestanoch uz dopredu 😉

lenkaks
25. jan 2012

@kukucg Diky 🙂 a ten doklad o prechodnom pobyte ti kde dali? Ja by som nas napisala na dedkovu adresu,on byva v piestanoch....

jafnka
25. jan 2012

@raza jaj, či si netrpezlivá 🙂 ale úplne ťa chápem

kukucg
25. jan 2012

@lenkaks To neviem, mm to vybavoval 😅