icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

wildluccia34
13. jan 2012

@domi1988 noo jasne daj daj vediet🙂)

hula
13. jan 2012

helou byby ako sa mate ja som bola v pondelok na gynde a uz som pocula ako krasne mu bije srdiecko je to neuveritelne 😀

klemente
14. jan 2012

@hula počula?? ako to funguje to počúvanie? cez stetoskop či cez ultrazvuk? Aj ja už chceeem počuť. Ja mám termín 4. augusta, podobne ako ty a na kontrolu idem v utorok.

hula
14. jan 2012

@klemente ahoj nie robila mi sono a ukazovala mi malicke ze uz je velke a krasne rastie,a potom tam nieco zapla a uz to islo no nadherny pocit jeeeej.teda mas sa naco tesit je to fakt neuveritelne....🙂

domi1988
14. jan 2012

@wildluccia34 ahoj takze vcera mi kolegyna v praci vysetrila hcg, bolo 0.147 takze nic :(

02katka03
14. jan 2012

@kukucg ved hej hlavne to zdravie a to zatial je tak je dobre. 🙂 🙂

wildluccia34
15. jan 2012

@domi1988 Aha,tak to chod potom asi ku doktorke prečo ti to meška...škoda noo

lenkaks
21. jan 2012

Ahoj kocky,ako sa mavate? Co mate noveho?

murinko82
21. jan 2012

Ahoj baby , potrebujem poradit ide o to ze s manzelom sa snazime o babo asi od novembra a zatial nic az teraz v januari mi meska mrcha 6 den ale dneska ked som sa testovala tak test vysiel negat.a neviem co si mam o tom mysliet som sa aj potesila ze uz konecne ale teraz ten test ? 😒 som trosku zmetena lebo pobolieva ma v podbrusku ako na MS aj v krizoch tlaci ma stale na zachod (na malu )nevraciam obcs sa mi zatoci hlava a mam vytok ale nie ako niekde pisu ze hnedkastej farby ako pri uhniezdovani ale skor zltej a prsia mam len citlive na dotyk nic hrozne myslite ze som tehu aj ked test to neukazal?velmi by som sa potesila ale nechcem sa este tesit aby som nebola sklamana dakujem 😨

kukucg
23. jan 2012

@murinko82 Zalezi aj od toho aky si mala test, ale 6 dnove mesakanie by uz mal ukazat urcite aspon ducha, tie priznaky su vselijake, kludne moze byt PMS, aj tehu aj nejake prechladnutie alebo co 😒 tazko povedat, tehu vytok je vascinou biely... skus teda dalsi test najlepsie mamatest 10 a ak tam nic nebude a ms nepride zajdi k dr 😉

02katka03
23. jan 2012

Ahojte chcem info od vás mamičky, kedy ste kupovali kočík v ktorom týždni tehotenstva mne mamina a sestra furt hovoria, že mám čas, ved ešte ho kupovať hned teraz nejdem ale chcela by som tak v aprili. Myslím, že to je tak akurát v pohodičke kedže termín mám 16. júna zatial ak sa nič nebude meniť. Dakujem vám za info 🙂 😉

kukucg
23. jan 2012

@02katka03 My sme kupovali asi niekedy v januari a rodila som v aprili, ja teda v tomto poverciva asi nie som, ak sa nieco ma stat stane ci kocik mas alebo nemas. Dalsia vec je ze ked si vyberies nejaky kocik, moze byt dodacia lehota aj 8 tyzdnov, jasne ze niektore mozes kupit aj rovno. Takze tak niekedy v marci by som sa rozhodla definitivne pre kocik a najneskor v aprili by som to poriesila 😉

02katka03
23. jan 2012

@kukucg ok začnem to riešiť dakedy marci tak v polovici ku koncu a hotovo. už sa na neho teším ked ho pojdem kupiť vybraný už je takže len objednať alebo hned kupiť na predajni ho mali či ho budu mať za dva mesiace uvidíme 😉 🙂 dakujem za odpoved

kikusik88
23. jan 2012

@lenkaks no ty sa pochval ako sa mas?

kukucg
23. jan 2012

@02katka03 A aky ste vybrali, prezrad 😅

kukucg
23. jan 2012

@lenkaks No veru, ty povedz, my sa moc nemame cim chvalit, zatial 😝 ze Kikus 😒

marecek1
23. jan 2012

@kukucg
@kikusik88 neboj, za chvíľu sa pochválite aj vy dve. a ja s vami 😀

kikusik88
23. jan 2012

@marecek1 no dufam ze ano februar je nas len ci sa tam zmestime vsetky tri naraz a ja naepockam do marca...zeby na moje narodky?

kikusik88
23. jan 2012

@kukucg efm ehm len zatial...som zvedava co pride 1.2 😒

kukucg
23. jan 2012

@marecek1
@kikusik88 no ved pisem ze zatial, mozno o par dni bude cim 😅

erika_rika
23. jan 2012

ahojte baby, je tu niektora, ktora testovala skor ako ked meska mrcha? Som 23 cyklu a ovu bola 12 den...co myslite?

marecek1
24. jan 2012

@erika_rika ahoj 🙂 určite tu nájdeš viac kočiek, ktoré vyskúšali testovať o pár dní skôr - ja tiež,

keď som bola tehotná s malým, tiež som sa otestovala niekoľko dní predtým, ako mala prísť MS, a test vyšiel pozitívny.

otestovať śa môžeš, ale priprav sa na to, že ti testík môže vyjsť aj negatívne.

kukucg
24. jan 2012

@erika_rika Tak 10 DPO uz mozes kludne otestovat ale ako pise marecek, kludne sa moze stat ze bude negativny aj ked tehu si, nie kazdemu to vyde uz pred MS, skus mamatest 10 su spolahlive 😉

erika_rika
24. jan 2012

@kukucg marecek1dakujem vam, este skusim vydrzat aspon do soboty 🙂

02katka03
24. jan 2012

@kukucg ten čo mám vo fotoalbume šedý s guličkami (guličky su zelené, bledo a tma vo sivé sa mi zdá 🙂 😉

02katka03
24. jan 2012

Je normálne ked sa bojím porodu? alebo lepšie povedané mám pred ním obrovský rešpekt.

wildluccia34
24. jan 2012

@erika_rika Ahoj,ja som sa testovala skor,asi tyžden predtym ako som mala dostat MS...a vyšiel mi negativny test,no ked mi meškala tyžden MS tak som si spravila dalši test a ten bol už pozitivny,som tomu nemohla uverit🙂

wildluccia34
24. jan 2012

@02katka03 Ved rodíš až v juni,to sa už teraz bojíš?Ja nemám vobec z toho strach a to som už videla kadečo,vela ludi mi aj hovorilo,nestresuj sa tym...

wildluccia34
24. jan 2012

lenkaks...no ahooj maminka,no ako?ako sa citíš?kolko si už pribrala?už byvate v novom?

hula
24. jan 2012

@erika_rika ano ja som a tak testovala a uz som videla slabulinku druhu ciarku 😀 tak drzim palce 😀