icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

jafnka
25. jan 2012

@lenkaks ja som si prechodný pobyt vybavovala na miestnom úrade a aj sa zato platí, ale nie veľa

lenkaks
25. jan 2012

@jafnka Dakujem velmi pekne za odpoved 🙂 a este taka hlupa otazka,miestny urad je ten,kde momentalne byvam,ci ten kam chcem prechodne ?? 😀 ale asi ten,kde momentalne byvam,ze 🙂

jafnka
25. jan 2012

@lenkaks musíš ísť na ten úrad kde chceš mať prechodný pobyt. tam im nadiktuješ adresu trvalého pobytu a adresu prechodného pobytu a oni ti dajú taký papierik akože potvrdenie. ten si poprefocuj a používaj len kópie. a inak sa to dá vybaviť na min 3 mesiace a max tuším na 5 rokov. aspoň takto to funguje v blave

lenkaks
25. jan 2012

@jafnka Supeeer,dakujem velmi pekne 🙂 uz som sacinala byt zufala,ze si budem musiet dat trvale bydlisko na dedkovu adresu...teda svokrovu 😀 ale ja ho volam dedko...aaa uz mam chlapov doma...paaaa

raza
29. jan 2012

dievčatá, neviete mi poradiť?? dnes som tu našla jednu tému, ale je to iba otázka, takže sa tam nemôžem pýtať..
tá otázka je tu pod názvom: ,, Je tu mama, čo má Rh negatív a viac detí?"
ja mám krv Apozitív a muž presne tak isto. myslíte, že by to mohol byť problém?

kukucg
30. jan 2012

@raza Nie ked mas pozitiv tak je to v poriadku 😉 Problem je vtedy ak ma zena RH negativne, pretoze dieta moze mat pozitivne po otcovi a matkine telo samozrejme potom rh faktorv nepozna a tak ho napadaju protilatky, ked mas pozitiv je to v poriadku 😉

raza
30. jan 2012

@kukucg ha.. ďakujem pekne, lebo som tomu nerozumela.. už som si namýšlala, že kvôli tomu sa nedarí...
a ako sa ti darí? mne práve začína mrcha, takže už máme len jeden mesiac na skúšanie, ak na budúci mesiac neotehotniem, čaká ma operácia tej mojej sprostej cysty ☹

domi1988
31. jan 2012

@wildluccia34 ahojky, tak nakoniec som zmenila aj gynekologicku.. dnes som tam bola prvy krat, velka spokojnost, dala mi lieky na upravu cyklu a vyvolavacku tak uvidime 🙂 ak sa tam hore niekto nakopne, mozno sa aj zadari 😀

02katka03
1. feb 2012

Ahojte dnes idem k lekárovi mala som ísť až v utorok, ale asi som prechladla pobolieva ma pod brušku troška tak pre istotu idem už dnes. V práci v kancelárii bolo zima tak asi za to teda dufam, maličké sa hýbe tak ono bude snád v poriadku a mamička sa dá do kopy. A hádam sa dozvieme aj čo budeme mať 😉 😉 🙂 tak držte palce

wildluccia34
1. feb 2012

@domi1988 Alee,a čo si mala zlu gynekologičku?No tak to je dobre,že si spokojná s novou...

domi1988
1. feb 2012

@wildluccia34 neviem ci zlu ale stale nic neriesila, len cakala.. a to ja na to jej cakanie nemam cas no..

wildluccia34
1. feb 2012

@domi1988 Jaaj tak fajne,tato bude možno s tebou aj niečo robit...a moj manžel dolamal celu ruku,tak ja tehulka sa musim onho starat:(chudatko,krmim ho...no ako male babo 😉

02katka03
1. feb 2012

Ahojte tak potvrdilo sa to som prechladnutá a je tam aj zápal, ale inak je všetko v poriadku buduci týžden idem na kontrolu. A nechcelo sa bábo ukázať no nakoniec sa odtajilo mal by to byť chlapec tak sa tešíme ale buduci týžden to bude istejšie 😉 🙂

marecek1
1. feb 2012

@02katka03 super, takže budete mať malého Matejka 🙂

@wildluccia34 zlomená ruka? ako sa mu to stalo?

02katka03
2. feb 2012

@marecek1 hej budeme a tešíme sa na neho

wildluccia34
2. feb 2012

@marecek1 Bol v lese a pilil strom,a ten strom sa nan vyvalil,tak ho chcel zachytit rukou,aby mu nespadol na hlavu...tak som bola v takooom strese,ale už ho mám domka,tak sa staram onho...

domi1988
5. feb 2012

@wildluccia34 no ja som vdacna aj za tie lieky na upravu, aspon daco.. ak bude pravidelna mrcha, kupim si aj ovu testy a uvidim.. noo teda tak sa pekne staras co? 😉 ale ved on ti to potom vrati 😀

wildluccia34
6. feb 2012

@domi1988 No však jasne,ja viem,že mi to vráti🙂no staram sa,staram...musim no:DA pomohli ti tie lieky?Ci uvidiš pri dalšej kontrole?

domi1988
6. feb 2012

@wildluccia34 no este len dnes som dostala ms po vyvolavacke, a zacinam ich uzivat od 17. dna cyklu uvidime o mesiac ci dorazi ms a ci na cas... na kontrolu nejdem, len keby som zase nieco potrebovala..

02katka03
7. feb 2012

Ahojte baby chcem sa spýtať je tu niektorá s vás čo bola na sone na klinike sagax v dunajskej strede? chcela by som vedieť cenu. Dnes ma tam poslal môj lekár pretože maličké asi zdedilo po mne šelest na srdiečku takže by som chcela vedieť kolko euráčikov si mám prichystať.

wildluccia34
7. feb 2012

@domi1988 Jaaj aha,tak uvidiš no,nech sa ti dari

lenkaks
12. feb 2012

@kukucg Ahojky,si spominala,ze maly mal prednedavnom ovcie kiahne...vyzeralo to nejako takto? Jakubkovi sa v piatok vyhodili nejake vyrazky,dneska mu to uz takto moc vyskocilo a zacina si to aj skriabat...ma to zatial na tvari a pod obocim....

kukucg
12. feb 2012

@lenkaks Ja to podla tej fotky celkom nevidim, ale kiahne spoznas podla toho ze je to pluzgierik malicky, nie len vyrazka...

lenkaks
12. feb 2012

@kukucg no uz ma jemnunky ruzovkavy pluzgierik...ale nieje to velke ani biele...ani teploty nema

kukucg
13. feb 2012

@lenkaks Ja to podla tej fotky celkom nevidim, ale kiahne spoznas podla toho ze je to pluzgierik malicky, nie len vyrazka...

lenkaks
13. feb 2012

@kukucg na 11h ma prist k dr...takze uvidim 🙂 Dakujem 🙂 Ako sa mas?

kukucg
13. feb 2012

@lenkaks No ak su to take pluzgieriky naplnene tekutinkou tak by to mohlo byt ono, moze byt vacie aj mensie, biele neboli, a teploty mat nemusi, niekto ma a niekto nie, vsak skoc k lekarke nech vies ci su to kiahne alebo nie 😉

lenkaks
13. feb 2012

@kukucg som si hned rano volala k dr a mam prist s malym na 11h...a dozvieme sa,co to ma...este ma napdlo,prala som len pletene veci,sale,rukavice,capice a vo stvrtok ked sme boli vonku,strasne fukalo a mal cerstvo vypraty sal na sebe a nechal si ho az na nosteku....zeby mu uskodila nova avivaz?ked to ma len na tvari? no ja fakt neviem...dr urcite povie viac...

lenkaks
13. feb 2012

@kukucg Kiahne to niesu 🙂

kikusik88
14. feb 2012

@lenkaks no ako to dopadlo? su ci niesu to kiahne?