icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

kikusik88
14. feb 2012

@wildluccia34 no boze co to ten tvoj muz vyvadza? joj este ze sa nic vaznejsie nestalo

lenkaks
15. feb 2012

@kikusik88 Ahoj,nastastie to neboli kiahne 🙂 ako sa inak mavas?

lenkaks
15. feb 2012

@jafnka Ahojky,tak prechodny pobyt nam nestacil Jakubkovi na skolku,museli sme si dat trvaly pobyt zatial na svokrovu adresu...a ked sa prestahujeme do svojho,zase ho zmenime...aaach....ako sa vravi,iny krav,iny mrav,ze 🙂

kikusik88
15. feb 2012

@lenkaks a co to bolo? dajaka alergia?? ani ja som ich este nemala 😖 no po starom, akurat som niekde v strede plodnych dni tak sa pekne snazilkjeme....uvidime co z toho bude..uz je to 4ty mesiac a nic...ale nevesiam hlavu 😉 a ty? drzkas sa??

lenkaks
15. feb 2012

@kikusik88 bolo to oslabenou imunitou,nieco herpesove+zimou....on si totiz ani za svet nechce dat sal na bradu,nieto este na usta a nos....uz to ma skoro prec 🙂 To je dobre,ze nevesias hlavu ,ono to pride 🙂 ja som v pohode,zajtra zacinam 16tt...leti to neuveritelne ! a uz aj citim babatko 🙂 buducu stredu mam poradnu,dr mi robi na kazdej navsteve sono,tak vzdy vidim drobceka 🙂

kikusik88
15. feb 2012

@lenkaks no fajne ale hadam sa krpec pouci 🙂 ale asi tazko :D
no snazim sa na to nemysliet ale je to tazke..ovu testy su akesi divne nic moc ale neriesm...
no veru 16tt to letiiii fuha ani verit. vela zdravicka prajem

lenkaks
15. feb 2012

@kikusik88 Dakujem,aj tebe 🙂 a co nova kuchyna? Uz je?

kikusik88
15. feb 2012

@lenkaks skoro 🙂 vcera sme boli zaniest este drez a videla som skelet..v pondelok sa montuje huraa tesim sa ako male decko boze az teraz budeme mat vianoce :D dnes mali dojst dvierka a cez vikend ze ich namontuje a v pondelok rano je u nas..no ja idem k zubarke bojim bojiim

lenkaks
15. feb 2012

@kikusik88 jeej no supeer,tak uz budete novy 🙂 potom hod foto na MS 🙂 zajtra ides k zubarke? Ja som asi jedna z mala ludi,co sa zubara neboja...neboj sa ani ty,ved ono to neboli 😀

kikusik88
15. feb 2012

@lenkaks no hodim...ale az buuci tyzden. nie idem az v pondelok....a keby mi nikdy nic nerobila nebojim sa...ale kazdy rok mi najde 5-6 kazov mam sa coho...a ked tahala nervy ani som nevedela ze to ono 😀 bolo to bez bolestne, cize uz sa prestavam bat...supnem inekciu a hotovo..

lenkaks
15. feb 2012

@kikusik88 juuj tak nerv mi tahala,ked som mala 24r a aj po 2 injekciach som sa narevala v kresle...strasna bolest....az s ATB sm skoncila a na marodke...a teraz si vzdy poviem,ze ked som prezila porod bez liekov,prezijem kazdu bolest 🙂 mna zacina zase napinat,idem radsej spat...dobru nocku 🙂

kikusik88
15. feb 2012

@lenkaks no mne dali inekciu iba jednu a nervik som necitila...asi to bolo konska davka 😀 ja si uz radsej dam cely zub vytrhnut ako takuto bolest zazit...ani nahodou 🙄 no bezkaj nech vecera neskonci v zachode 😀

wildluccia34
17. feb 2012

@kikusik88 Noo však to,ako dost to ma s tou rukou,zlomena,rozmliaždene svalstvo,ale aspon že je to len ruka ☹ len s anudi už domka...ale tak musi počkat a tebe sa ako dari?

pacica
Odpoveď bola odstránená
kikusik88
17. feb 2012

@wildluccia34 no hadam ju bude mat potom ok a plne funkcnu aby sa mohol venovat krpcekovi 🙂 no nam zatial nijako som 18 Dc ovu este nebola uvidime 🙂

wildluccia34
17. feb 2012

@kikusik88 Tak pekne len snažilkujte,tento rok je akýsi riaadne plodny,vela mojich kamaratok,spolužiačok su tehulky...tak nech sa dari

kikusik88
17. feb 2012

@wildluccia34 no dakujem ti krasne mojko...hadam do leta to pride 😉 aj ja mam taky pocit ze na vsetky strany su tehulky...ale to asi preto ze sa na ne zameriavam

raza
17. feb 2012

ahojte, tak dlho som tu nebola... chcela som sa vás spýtať, či má niektorá z vás skúsenosti s wobenzymom. známa mi vravela, že už mnohým ženám pomohol na cysty a potom kludne otehotneli...

wildluccia34
17. feb 2012

@kikusik88 No možno preto aj,máš pravdu,a kuchynka čo?Už je domka?

kikusik88
17. feb 2012

@wildluccia34 nie az v pondelok sa montuje...dnes sa robi obklad v kuchyni uz sa tesiiiim 😉

wildluccia34
17. feb 2012

@kikusik88 Tak pracujete vo velkom,hej?A to si prerabate domček?Ci niekde na byte?

kikusik88
17. feb 2012

@wildluccia34 joj nie nie v byte sme my..ja domcek zatial nechcem..neviem preco...vyrastla som v dome a uz chcem mat pohodlie v bytiku 🙂 mame 3 izbacik

wildluccia34
17. feb 2012

@kikusik88 No ja som zas vyrastla na byte,teraz byvame v domčeku,ale tak zvykla som si hned🙂

kikusik88
17. feb 2012

@wildluccia34 no nevravim ze by som dakedy do domu nesal 😀 ale toto pohodlicko mi vyhovuje, pustim vodu a ide hned tepla, pustim radiator a hned ide teplucko....a v dome treba stalecosi prerabat a opravovat a je to na financie dost ... uvidime ked budu deti ci sa nerozhodneme inak ale toto sa mi zatial paci 😉

wildluccia34
17. feb 2012

@kikusik88 No to máš veru pravdu,ja som byvala na bytovke,takže viem ake to bolo🙂a v domčeku treba kurit veru,aj ked nam sa da aj plynom,ale je to dost finančne drahe,tiež uvidime časom,či budeme stavat nejaky menši domček,alebo sa rozhodneme byvat na byte,mne ba to bolo viac-menej jedno,v byte je aj menej upratovania:Da zas na domčeku sa mi páčia tie večerné letne opekačky a grilovačky,alebo len taka večerna romantika 😉

kikusik88
17. feb 2012

@wildluccia34 ano tak to mas pravdu ze v dome si mozes vyst vonku...no my mame tu chatu v Oraviciach cize nam je to jedno, ked chceme sa zbalime a sme tam a to je ako v dome, dvor a opekacky a kadeco ine..aj s bedtmi budeme chodit vsak prazdniny ako vysite..no je to dost daleko a tiez si to nedovolime kazdy mesiac..tak raz za 3 tam ideme si oddychnut...a s tym upratovanim mas pravdu. my sme boi v najme s mm 2 roky len v 1 izbaku a teraz 3 izbak a ja neviem kde skor zacat a kde skoncit... 😅

wildluccia34
17. feb 2012

@kikusik88 No veru taak,ja mam tiež byvanie v domčeku,ako vačši 3-izbový byt a tiež niekedy len upratujem a upratujem a to sme zatial len sami 2 😉 No jasne,vy máte tu chatičku,to som zabudla,chata je veru supeeer,jooj zbožnujem take chatičky,uplne odreagovanie...super veru

kikusik88
17. feb 2012

@wildluccia34 no tak to hej vlastne ty mas len poschodie, som zabudla 🙂 ale presne chodim z izby do izby a stale len cosi prekladam, ukaldam a prehadzujem aby bolo cisto...a s mopom beham jak salena 🙂
no chata je super, nemame tam ani telku ani nic tak je tam pohodicka..mame normalne vodu a elektrinu cize sme nieco ako luxus 😀 joj v marci ideme tesim sa uz teraz pojdeme vsetci ako rodina lebo v marci je kazdy druhy den nejaka oslava co sme vsetci marcovy

wildluccia34
17. feb 2012

@kikusik88 No hej hej len poschodie,ale mame fajne sukromie,a hlavne to,že nemusime platit ako na bytovke za prenajom,tak ušetrime aspon to,neplatime si ani vodu,ani elektriku...No mate veru fajne potom chatičku a nejaku velku?A aj ju prenajimate?Ci len tak vy a rodinka?

kikusik88
17. feb 2012

@wildluccia34 no vidis ze ani platiti nemusite aspon si ustrite a bude pre krpca 🙂 no my mame takus trednu vojde tam v pohodke 12 ludi a nie neprenajimame aj ked by sme asi chceli st. mama nedovoli 🙂 a ani svokor