icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

ivi17
18. feb 2012

Ahojte baby, mozem vas poprosit o vas nazor na otazku? https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/mam-uprednostnit-novu-pracu-alebo-snazilkovanie/ Dakujem

hula
24. feb 2012

@wildluccia34 ahoj moja fajn je mi dobre ...priatil si zvykol tak snad vsetko dobre dopadne 5.3 idem na 3D tak sa tesim a dufam ze vsetko bude v najlepsom poriadku a ty co uz vies co budes mat? 🙂

wildluccia34
27. feb 2012

@hula Ahooj,ale ano zvykol si?Tak ste už spolu?A ešte neviem,čo čakame,idem ku doktorke až 12.3,tak mi dufam povie a ty už vieš,čo to bude?

hula
27. feb 2012

@wildluccia34 ahoj sme spolu ano uz sa to unormalnilo ,nie neviem snad sa dozviem toho 5.3 🙂
a drzim ti palce

wildluccia34
27. feb 2012

@hula Jeej to je supeer,tak sa teším veelmi s tebou,že sa priatel skoro uvedomil🙂nech ste štastnučky aj s drobčekom a čo zatial všetko v pohodke?A foto babatka máš už nejake,a zle ti nebyva?

hula
27. feb 2012

wildluccia34 vies co foto som mala ale som ho schovala a neviem ho najst,ale hned ak budem mat z 3D ich sem dam dakujem moc aj ja ti prajem všetko dobre,zle mi nebyva vobec ani neviem ze som tehotna a to doslova 🙂
a ty ako?zle ti neni tiez ze? ale ty uz mas take krasne brusko 😀

wildluccia34
27. feb 2012

@hula No dakujem,ano všimam si,ako mi rastie každym dnom 😉 švagrina mi ide rodit o mesiac a sa smiala,že ake mam ja už velke,ale nie je zas až take...fotky zas skresluju 😀 no mne zle nebyva vobec,len včera mi bolo poobede dost nafigu,aj ma bruško bolelo,aj mi bolo zle..

hula
28. feb 2012

@wildluccia34 ufff vies co brusko pobolieva aj mna a hlavne v noci ,no tak sa drzkaj moja a nech je vsetko v poriadku 🙂

wildluccia34
28. feb 2012

hula...no dakujem,aj ty sa držkaj,no to sa ti potom neda ani spat,či?mna pobolieva malo...len tak niekedy,no v noci naštastie nie

hula
29. feb 2012

@wildluccia34 a uz aj citis nejake pohyby? inak ja som este nic nepribrala ,ty si pribrala ?bozenku ja mam ale stres to je az hruza ,ale uz ked budem mat po ult.budem pokojnejsia 🙂

wildluccia34
1. mar 2012

@hula Prečo mas stres?Z čoho?Ked chodiš ku doktorke?Ja sa tam tešim praveže🙂No ano pribrala som,ale 2-3kg zatial...ako kedy mi váha ukazuje,ale mala by som začat už priberat,mi aj doktorka povedala,aj ked babo je dost velke,al čo narobíš,papam dost vela si myslim,stale niečo žujem 😀 No ano citim pohyby,hocikedy aj večer,ja som už pohyby začala citit cca 3-tyždne dozadu prvy krat,kamaratka čo ma termin o 2-tyždne skor ako ja,len teraz začala citit pohyby...a ty čo?

hula
1. mar 2012

ano aj ja som zacala citit tak ako ty asi pre 3 tyzdnami cca,je to take krasne najskor som sa zlakla ze co sa deje ale potom som pochopila ze male uz zacalo kopkat 🙂 stes ja neviem tak zovsetkoho ci to bude vsetko ok a tak ,musim sa asi naucit sa konecne uz naozaj z toho poriadne tesit a nie stesovat co a ako a tak 🙂

kikusik88
4. mar 2012

@wildluccia34 no ahoj ako co noveho? este neviete co to bude?

wildluccia34
5. mar 2012

@kikusik88 Ahojko moja,no ešte nevieme vobec,lebo idem ku doktorke buduci tyžden v pondelok,tak som riadne už nedočkavááá🙂a ty máš čo nové?

wildluccia34
5. mar 2012

@hula No to sa nestresuj moja,všetko bude dobre,neboj,hlavne ak ti všetko dobre vychádza,tak je super...no je to krásny pocit,ked sa fajne hybe v brušku,ja nejako nestresujem z ničoho,prave naopak sa tešim🙂

kikusik88
5. mar 2012

@wildluccia34 super, potom som zvedava ako dopadnes a co budete mat nove...no mi nic, stale...prisla uz 4 mrcha od snazenia...ale piata uz nedoraziiiiiii 🙂

wildluccia34
5. mar 2012

@kikusik88 Ako vieš,že 5 nedorazi?Co už citiš,že si tehotná?No ked budem mat niečo nove,tak ti dam vediet🙂držkaj sa

kikusik88
5. mar 2012

@wildluccia34 nieee este len konci 4 mrcha..ale som sa rozhodla 😀

wildluccia34
6. mar 2012

@kikusik88 Jaaj aha

02katka03
6. mar 2012

Ahojte dnes sme boli na kontrole maličký je v poriadku má 780g a test na cukrovku dopadol tiež dobre nemám ju tak sa tešíme. 🙂 😉

hula
8. mar 2012

Babmbulky vsetko je ok a budeme mat chlapceka .)jupiiiiiii

marecek1
8. mar 2012

@hula super 🙂 teším sa s tebou 🙂 🙂 🙂 a už si rozmýšľala nad menom? 😉

marecek1
8. mar 2012

@02katka03 tak to sú samé dobré správy 🙂

hula
9. mar 2012

@marecek1 Baby ja som taka rada ,veru nie vobec ziadne nemam este vybrate 🙂 snad casom 🙂 😀

02katka03
9. mar 2012

A dnes sme už pre drobčeka aj kočík objednali 🙂 😉

02katka03
19. mar 2012

Tak a kočík pre nášho maličkého dnes prišiel a že dodanie cca do dvoch mesiacov 🙂 😉

kukucg
19. mar 2012

@02katka03 Je to je skvele 🙂 🙂 boze nedavno sme tu riesili ci mas testik pozitivny a ty uz 28tt 😵 😵 😵
A aky kocik mate?

02katka03
19. mar 2012

@kukucg ten čo mám aj tu medzi fotkami tuším už len jeden tam je obrázok kočíka 🙂 😉

murinko82
21. mar 2012

ahoj dievcata ktora dostala MS a bola tehotna lebo mrcxhu som dostala ale jeden den mam druhy nie a potom len take spinenie ako posledne dni MS ked konci no a test som si robila pocas MS ale vysiel negat.neviem co si mam mysliet 😒

02katka03
7. apr 2012

Do termínu pôrodu mi ostáva presne 9 týždňov ako ten čas rýchlo letí 🙂