2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@wildluccia34 ahoj moja fajn je mi dobre ...priatil si zvykol tak snad vsetko dobre dopadne 5.3 idem na 3D tak sa tesim a dufam ze vsetko bude v najlepsom poriadku a ty co uz vies co budes mat? 🙂
@hula Ahooj,ale ano zvykol si?Tak ste už spolu?A ešte neviem,čo čakame,idem ku doktorke až 12.3,tak mi dufam povie a ty už vieš,čo to bude?
@wildluccia34 ahoj sme spolu ano uz sa to unormalnilo ,nie neviem snad sa dozviem toho 5.3 🙂
a drzim ti palce
@hula Jeej to je supeer,tak sa teším veelmi s tebou,že sa priatel skoro uvedomil🙂nech ste štastnučky aj s drobčekom a čo zatial všetko v pohodke?A foto babatka máš už nejake,a zle ti nebyva?
wildluccia34 vies co foto som mala ale som ho schovala a neviem ho najst,ale hned ak budem mat z 3D ich sem dam dakujem moc aj ja ti prajem všetko dobre,zle mi nebyva vobec ani neviem ze som tehotna a to doslova 🙂
a ty ako?zle ti neni tiez ze? ale ty uz mas take krasne brusko 😀
@hula No dakujem,ano všimam si,ako mi rastie každym dnom 😉 švagrina mi ide rodit o mesiac a sa smiala,že ake mam ja už velke,ale nie je zas až take...fotky zas skresluju 😀 no mne zle nebyva vobec,len včera mi bolo poobede dost nafigu,aj ma bruško bolelo,aj mi bolo zle..
@wildluccia34 ufff vies co brusko pobolieva aj mna a hlavne v noci ,no tak sa drzkaj moja a nech je vsetko v poriadku 🙂
hula...no dakujem,aj ty sa držkaj,no to sa ti potom neda ani spat,či?mna pobolieva malo...len tak niekedy,no v noci naštastie nie
@wildluccia34 a uz aj citis nejake pohyby? inak ja som este nic nepribrala ,ty si pribrala ?bozenku ja mam ale stres to je az hruza ,ale uz ked budem mat po ult.budem pokojnejsia 🙂
@hula Prečo mas stres?Z čoho?Ked chodiš ku doktorke?Ja sa tam tešim praveže🙂No ano pribrala som,ale 2-3kg zatial...ako kedy mi váha ukazuje,ale mala by som začat už priberat,mi aj doktorka povedala,aj ked babo je dost velke,al čo narobíš,papam dost vela si myslim,stale niečo žujem 😀 No ano citim pohyby,hocikedy aj večer,ja som už pohyby začala citit cca 3-tyždne dozadu prvy krat,kamaratka čo ma termin o 2-tyždne skor ako ja,len teraz začala citit pohyby...a ty čo?
ano aj ja som zacala citit tak ako ty asi pre 3 tyzdnami cca,je to take krasne najskor som sa zlakla ze co sa deje ale potom som pochopila ze male uz zacalo kopkat 🙂 stes ja neviem tak zovsetkoho ci to bude vsetko ok a tak ,musim sa asi naucit sa konecne uz naozaj z toho poriadne tesit a nie stesovat co a ako a tak 🙂
@wildluccia34 no ahoj ako co noveho? este neviete co to bude?
@kikusik88 Ahojko moja,no ešte nevieme vobec,lebo idem ku doktorke buduci tyžden v pondelok,tak som riadne už nedočkavááá🙂a ty máš čo nové?
@hula No to sa nestresuj moja,všetko bude dobre,neboj,hlavne ak ti všetko dobre vychádza,tak je super...no je to krásny pocit,ked sa fajne hybe v brušku,ja nejako nestresujem z ničoho,prave naopak sa tešim🙂
@wildluccia34 super, potom som zvedava ako dopadnes a co budete mat nove...no mi nic, stale...prisla uz 4 mrcha od snazenia...ale piata uz nedoraziiiiiii 🙂
@kikusik88 Ako vieš,že 5 nedorazi?Co už citiš,že si tehotná?No ked budem mat niečo nove,tak ti dam vediet🙂držkaj sa
@wildluccia34 nieee este len konci 4 mrcha..ale som sa rozhodla 😀
@kikusik88 Jaaj aha
Ahojte dnes sme boli na kontrole maličký je v poriadku má 780g a test na cukrovku dopadol tiež dobre nemám ju tak sa tešíme. 🙂 😉
Babmbulky vsetko je ok a budeme mat chlapceka .)jupiiiiiii
A dnes sme už pre drobčeka aj kočík objednali 🙂 😉
Tak a kočík pre nášho maličkého dnes prišiel a že dodanie cca do dvoch mesiacov 🙂 😉
ahoj dievcata ktora dostala MS a bola tehotna lebo mrcxhu som dostala ale jeden den mam druhy nie a potom len take spinenie ako posledne dni MS ked konci no a test som si robila pocas MS ale vysiel negat.neviem co si mam mysliet 😒
Do termínu pôrodu mi ostáva presne 9 týždňov ako ten čas rýchlo letí 🙂

Ahojte baby, mozem vas poprosit o vas nazor na otazku? https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/mam-uprednostnit-novu-pracu-alebo-snazilkovanie/ Dakujem