icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

betty26
15. jan 2011

@lilik15 tak u vás je každy večer romantika 😉 včera vínko a dnes večera 🙂 ako vám je dobre 😉

betty26
15. jan 2011

Baby nitko tu nie je ????Asi každá upratujete 😀 😀 😀

tinika
15. jan 2011

my sme prave dopapali 🙂)

betty26
15. jan 2011

@tinika 🙂 🙂 🙂 máš krásneho synčeka

minusa
15. jan 2011

tak pauza od ucenia .... aj tak sa vobec neviem sustredit, stale ma napina na zvracanie 😖 takto mi pri prvom veru nebolo 😝 mala by som nieco navarit, ale vobec sa mi nechce a zacinaju ma boliet priedusky 😝

minusa
15. jan 2011

@betty26 - ja som tu mrchu mala strasne silnu .... takze neviem, ale asi som este nebola. no uvidime, co povie v pondelok doki .....

lilik15
15. jan 2011

@betty26 kazdy vecer nieee 🙂 vacsinou zaspim ako chrobak 😀 a tu veceru uz si planujeme dlho, tak dufam ze to vide 🙂 upratujem stale len som si odbehla kuk co je tu nove a uz mam kupelku a vecko za sebou 😉 drahy mi pozametal a poumyval podlahy aky je zlaty 😉

noja2210
15. jan 2011

"dobre ranko" my by sme mali trosku poupratovat...ale akosi sa nedari zacat :DDD zacali sme daco dolezitejsie...tak som zvedava ci sa stane zazrak :DDD

betty26
15. jan 2011

@minusa hlavné že už si moja 😀 😀 😀 potom pondelok daj vediet 😉
@lilik15 tak nech vám tá večera už konečne vide 😉 😉 tak ty máš aj pomocníka tak sa dobre upratuje 😀 😀

minusa
15. jan 2011

@lilik15 - no mas skveleho manzela, ze ti takto pomaha ..... to u nas nehrozi 😠 som zvedava, ci aspon teraz zacne trosku brat ohlad a zacne byt aktivny aj pri domacich pracach

@noja2210 - 😀 😵

betty26
15. jan 2011

@noja2210 tak nech sa stane 😀 😀 😀

solinkarka
15. jan 2011

@lilik15 nooo ty sa mas 🙂 ja som skurat vypratal acelu skrinu s oblecenim a len triedim a periem..uz tie veci nemam kam davat tak stare vyhadzujem, a piekla som palacinky 😉

solinkarka
15. jan 2011

@betty26 tak ty sa mas...a co dnes palnujes? u nas je hnusne uprsane pocasie tak budem asi doma 😒

betty26
15. jan 2011

@solinkarka u nás svieti slniečko 😀.... doma budeme a pozdejšie ideme ku budúcej svokre

solinkarka
15. jan 2011

@betty26 tak prijemnu navstevu u svokricky 😀

noja2210
15. jan 2011

@betty26 tak navsteva svokricky-cakatelky sa nevyhne ani nam...tento vikend...ale tak aspon nebudem musiet varit 😀 a nasledujuce 3 dni tiez nie, lebo nas nabali ako keby koniec sveta mal zacat...

betty26
15. jan 2011

@solinkarka
@noja2210 naštasti mám s nou dobry vstach takže celkom rada tam chodím 🙂 🙂 Nám moja mamina zvykne varit oni byvaju oproti nám v paneláku 🙂 takže vždy navarí viac aj pre nás 😀

berus222
15. jan 2011

@betty26 dakujem

co by som dala ja len za upratovanie. my ideme prerabat chodbu, tak vyburavame stare zarubne, vyhadzujeme podlahu a v tom mi este maly spi. bordel v celom byte, s mm sa vadime,... krasna sobota 😀

minusa
15. jan 2011

@berus222 - aj nas caka prerabka chodby, v novembri sme prerabali kuchynu .... to je hrozne robit to za pochodu, takze viem presne o com pises 😉

tinika
15. jan 2011

@betty26 dakovam .) uz je to velky chlap ale uz foto davam na fb nie tu 🙂

tinika
15. jan 2011

aj my sa chystame ku svokre 🙂 kupila pakovi nejake oblečko tak ideme si vyzdvihnut 🙂
@minusa takze si mozno prva tehulka v teme? 🙂

tinika
15. jan 2011

@minusa nezavidim, my sme mali stastie a prerobili byt este kym sme boli na starom, ale uz teraz mam mindraky ked bude o par rokov treba malovat kde čo jak poskladam a ked budeme menit spalnu a detsku 🙂

minusa
15. jan 2011

@tinika - vyzera to tak 🙂

no nic, idem si urobit kavu a hajde sa ucit ..... uz fakt neviem, ako sa prebrat, oci sa mi zatrvaraju, hlavne, ze v noci, ked som mohla spat som skoro nespala 😠

tinika
15. jan 2011

@minusa drzim prsty nech manzel pomaha .) ten moj pomaha 🙂 momentalne krmi krpca 🙂

tinika
15. jan 2011

@minusa super, tak predbezne gratulujem 🙂 ja si davam načas, ja b udem medzi poslednymi resp. az bud. rok 🙂

berus222
15. jan 2011

@minusa my tu este nebyvame ani 2 roky a uz to prerabame znova! lebo nas vytolili susedia nad nami. dufam ze za mesiac ako to tu uz konecne dokoncime, nas vytopia zase. 😠 😠 a to som si myslela, ze budem mat aspon na 5 rokov klud

betty26
15. jan 2011

@berus222
@minusa dievčatá tak sa nenudíte máte čo robit 🙂 😀 tom upratovanie vám nezávidím ale potom budete mat krásny vynoveny bitík 😀 😀 😀
@tinika tak dúfam že minusu nenecháme samú a pridáme sa knej 😉

solinkarka
15. jan 2011

@minusa
@berus222 aj nas caka prerabka uz iba chodbi ale fakt ze komplet..nove stierky, malovanie.. ostatne izby uz mame prerobene na novo 🙂...to zas bude bordelu vsade... 😠

berus222
15. jan 2011

@betty26 nenechame ju samu. ja sa uz teraz citim tehotno 😀

betty26
15. jan 2011

@berus222 tak to je super 🙂 tak už možno aj si 😀 😀 😀