2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
Baby nitko tu nie je ????Asi každá upratujete 😀 😀 😀
my sme prave dopapali 🙂)
tak pauza od ucenia .... aj tak sa vobec neviem sustredit, stale ma napina na zvracanie 😖 takto mi pri prvom veru nebolo 😝 mala by som nieco navarit, ale vobec sa mi nechce a zacinaju ma boliet priedusky 😝
"dobre ranko" my by sme mali trosku poupratovat...ale akosi sa nedari zacat :DDD zacali sme daco dolezitejsie...tak som zvedava ci sa stane zazrak :DDD
@lilik15 nooo ty sa mas 🙂 ja som skurat vypratal acelu skrinu s oblecenim a len triedim a periem..uz tie veci nemam kam davat tak stare vyhadzujem, a piekla som palacinky 😉
@betty26 tak ty sa mas...a co dnes palnujes? u nas je hnusne uprsane pocasie tak budem asi doma 😒
@solinkarka u nás svieti slniečko 😀.... doma budeme a pozdejšie ideme ku budúcej svokre
@betty26 tak prijemnu navstevu u svokricky 😀
@solinkarka
@noja2210 naštasti mám s nou dobry vstach takže celkom rada tam chodím 🙂 🙂 Nám moja mamina zvykne varit oni byvaju oproti nám v paneláku 🙂 takže vždy navarí viac aj pre nás 😀

@lilik15 tak u vás je každy večer romantika 😉 včera vínko a dnes večera 🙂 ako vám je dobre 😉