icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

Strana
z561
milagros
13. apr 2012

@sweetlemon ahoooj ako sa dari?

sweetlemon
18. apr 2012

@milagros ahoj mojaaa, aaaaale uz ani neviem 😖 akurat dnes sa jedujem, tak som sem prisla po hrozne dlhej dobe. mame zly spg, odporucenie ivf/icsi z iscare. dnes sme boli v gynfive, ti chcu zas tie iste vysetrenia odznovu, no hruza. tento dr. povedal, ze by do ivf nesiel este. na jednej strane fajn, ze sa chce snazit, ale mna uz to cele prestava bavit. furt zo mna cicaju krv, z draheho spermie 😝 a vysledky dokopy ziadne, resp. stale to iste, neviem, ci cakaju na zazrak. takze navrhol iui na zaciatok. ale teda uvidime, ako dopadnu vysledky. inak v zime som si dala prestavku od vsetkeho, dokonca som ani nevedela, kedy ma prist mrcha 🙂 tolko roboty bolo a ja som potrebovala mat cistu hlavu. aj som myslela, ze sa podari, ked nebudem na to mysliet a trt 😝 takze cakaaaaame 😝 😝
a ako si na tom ty? snad su uz zdravotne problemy fuc a ochvilu bude z teba tehulka 🙂

milagros
18. apr 2012

@sweetlemon noo u nas iba mesiac snazenia po dlhej pauze aale nist z toho,a pevne verim ze zdravotne problemy nebudu lebo inak ma uz potom picne....inak to ivf je asi dobre lebo jedna babenka tu sa uz dlho snazi a teraz bola na ivf a hned // takze ked je zly spg asi by som ich nutila nech to spravia lebo takto nabehate kilometre nervy v kybli a nic z toho

sweetlemon
20. apr 2012

Jezisi, to si pekne dlho mala problemy ☹. Tak ale teraz musis byt preliecena poriadne, tak snad sa lepsie zadari. Po tych starostiach si to zasluzis co najskor 🙂. Uvidime, co s nami vymyslia, zalezi na spg teraz, ked vyjde opat zle, tak snad dr nebude blb a uvedomi sa, ze to ivf bude lepsie, ako dufat v zazrak. Sak moj stary uz nie je najmladsi, fajci a nezdravuje sa ukazkovo. Takze sa ani nedivim. O 2 tyzdne by som mala vediet viac, uz sa neviem dockat. Joj, neznasam cakanie, tak pomaly to ide.

franzziska
23. apr 2012

@sweetlemon ahoj chapem ta...mna tiez to cakanie a vecne vysetrovania uz nebavia ☹

sweetlemon
23. apr 2012

@franzziska ahojky. a na co teraz cakas ty? aky mate problem?

franzziska
23. apr 2012

@sweetlemon no ja mam PCO a ziadnu ovulaciu...a ty?

sweetlemon
23. apr 2012

@franzziska fuha, takze pojdete do darcovskych vajok? kamoska bola, lebo jej uplne zlyhali vajecniky - v 28 rokoch, ale ochvilu ma termin na dvojky, takze je to vyriesene 🙂 ja vyzeram byt v pohode, ovulka fici pekne, ale spg zly. takze teraz opat kontrolne vysetrenie, ja na imuno este a podla toho uvidime. najradsej by som na cely den do CAR, nech porobia vsetko naraz a hotovo 🙂

franzziska
23. apr 2012

@sweetlemon no to este neviem..lebo vies mna si dlho doktor nevsimal, vies taka politika ze ved si pockame este je to kratko...no a tento novy doktor sa mi zacal venovat a este ma nejake vysetrenia cakaju...a co ymslis? to IUI? ci?

hej mas pravdu..mohli porobit vsetko naraz...vas vziat do parady 😉 😉 takze manzel co?? 😒 ale muzi tiez beru lieky na toto nie?

sweetlemon
23. apr 2012

@franzziska ja som mala nieco podobne, moj predosly gyndos vobec nemal zaujem ma riesit, tak som presla k druhemu a vlastne uz chodime do gynfivu. ty riesis s gynekologom ci v CAR?
nas asi najprv posle na IUI, teda pokial nebude spg este horsi ako naposledy. a ked to bude moc zle, tak ho budem tlacit do ivf, lebo citim, ze to inak asi nepojde. no...chlapi na to neru lieky, skor vitaminy. ale nepomoze to kazdemu, takze liecbu ani nenavrhli.

franzziska
23. apr 2012

@sweetlemon riesim to s gynekologom, nehovoril este o nejakom dalsom centre..kazdopadne ja zas rozmyslam ze si dam uplnu prestavku..kedze vyhliadky nevyzeraju moc ruzovo a som z toho uz unavena..

sweetlemon
23. apr 2012

@franzziska uplne ti verim, tiez som si dala prestavku, lebo som toho uz mala plnu hlavu a nerobilo mi to dobre na psychiku. takze ano, je dobre si dat pauzu, mozno sa prave vtedy zadari 🙂

franzziska
23. apr 2012

@sweetlemon ano ale ked mas problem takyto..neviem ci sa da samovolne

sweetlemon
23. apr 2012

@franzziska ktovie, mozno ked budes v klude, tak aj ovulka pride...je to sice menej pravdepodobne, ale asi netreba prestavat verit.

hula
17. máj 2012

babulky po dlhej hospitalizacii sa v sobotu vypytal na svet moj Samko s váhou 1320 g a 38 cm ,je v inkubatore tak len mi nezostava nic ine len cakat ci bude vsteko v najlepsom poriadku,chyba mi strasne mooc moj chrustik 🙂

sweetlemon
17. máj 2012

@hula jeeeej, gratulujem k malinkemu!!! 😵 😵 😵 zaroven silno drzim palceky, aby bol silny chlapisko a pekne rastol 😵 musis byt silna teraz, urcite bude vsetko v poriadku, lekari sa postaraju, maju s tym uz kopec skusenosti v dnesnej dobe. uz len pockat si a budete cely zivot spolu 🙂

kukucg
17. máj 2012

@hula O aj som na teba myslela ze co s tebou je. A v ktorom tyzdni sa narodil?? Co sa stalo, krcok zlyhal?? Dufam ze ste v poriadku, nech ti teda rychlo rastie a mas ho skoro doma, prajem vela zdravicka a gratulujem samozrejme 😵 😵

hula
18. máj 2012

@kukucg
@sweetlemon babulky dakujem ano krcok zlyhal narodil sa v 30 gestačnom tt ,este ze som stihla dobrat kortikoidy na vyvin plucok 🙂 dakujem za podporu potrebujem ju 🙂dakujem este raz

luka03
19. máj 2012

@hula Aj my drzime palce Samkovi! Je to drobusik malinkaty ale urcite o to krajsi!!! 😉 A neboj nic, dnes uz vedia "vypiplat" aj ovela mensie deticky, urcite to zvladnete a este vsetkych predbehne! 😎 Ani sa nenazdas a budes ho mat doma. Drzte sa!

marecek1
19. máj 2012

@hula aj ja tebe a Samkovi držím veľmi palce 🙂 a prajem hlavne veľa-veľa zdravíčka 🙂

kukucg
28. sep 2012

@hula Ahoj moja, ako sa mate, co nove, ako sa dari Samkovi? 🙂

hula
1. okt 2012

@kukucg ahoj moja no preskakali sme si toho vela ,ALE UZ SA TO LEPSI CVICIME VOJTOVKU a pomaly rastieme uz mame 5500 g 🙂,ale citam ze ty cakas babatko tak predca?drzim palceky nech ste zdrtavi🙂

kukucg
1. okt 2012

@hula tak to som rada ze sa to lepsi, vojtovka je fajn (aj ked to tak nevyzera) takze urcite pomoze 😉 Drzim vam palceky velmi !! 🙂 Ano, predsa sa nam podarilo, cakame dievcatko vo februari, tak dufam ze vsetko bude dobre 🙂

jafnka
19. nov 2012

@raza ahoj. pozerám, že ti svieti 8tt, to je super!

raza
19. nov 2012

@jafnka ahoj 🙂 ešte sa ani nahlas neteším, ešte sa dosť bojím.. o týždeň idem k doktorovi, tak drž palce, aby krásne bilo srdiečko 😉

jafnka
19. nov 2012

@raza jasné, budem silno držať všetky prsty

Strana
z561