2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@anjelicek27 tento bol taky...ale ešte asi neprešla taka doba od ovulky, uhniezdenia - ak nejake bolo 😀 a vylučovania toho hormonu aby ho test ešte zameral ... ale ten tyžden vydržím nejako, aj tak sa musim učiť na skušku tak to snad rychlejšie prejde 😀
@mimi024 držím palce 😉 ja mam mať mršku v utorok - stredu 😉
@erika3011 jasne, hladina HCG je asi nizka, ved potom uvidis,... aspon na to nebudes mysliet.. Tazka skuska? prajem ti lahke otazky, take, co vies 😉
@anjelicek27 mikro a makroekonomia 😝 a o dva tyždne štatistika.. niekedy mam chuť školu zanechať a venovať sa plnohodnotne maličkej, no potom si poviem,že kam potom pôjdem po materskej.... do byvalej prace sa vratit nechcem, to bolo skôr hobby popri škole, i ked na plný úvazok som tam robila..
@mimi024 to by už bolo fajn podla mna, ak aj nie silna čiarka taka slabulilinka by tam už mohla byť 😉
@erika3011 no statistiku ti nezavidim, to bola sila, ked si na to spomeniem...ale zvladnes to, treba sa vzorce nadrvit a excel funkcie urcite vies. Skolu si dokonci, sice sa tam uci vela zbytocneho, teoria ale prax ziskas potom...mam kamosky, ktore zvladaju aj skolu aj dietatko, tak sa drz. Ale keby si mala ztoho stres, tak radsej daj dietatku prednost, skola sa da prerusit...hlavne, ked mas okolo seba skvelych ludi, co ta podrzia...
@anjelicek27 ano škola je ťažká, no ja som sa do nej pustila už druhy krat 😖 predtym som mala fyzikalno - chemicky odbor, ktory som pre tehu musela ukončiť, nedalo sa to externe študovať. A teraz sa mi už stráca chuť na učenie, robim všetko možne len aby som sa vyhla knižkam 😀 Inak ked som si dnes lepšie kukla ten test, bol tam taky duch..ale tak po časovom limite na to už neberiem ohlad..musim byť ešte par dni trpezliva 😅
@erika3011 No mozno to nebol duch, ale zacinajuca hviezdicka... 😉 Ale jasne, ved chvilocku pockas a mozno sa to potvrdi. teskam sa na to, ked to zistis... 🙂 Fiha, fyzika je strasna, to je postrach, musis byt dobra, ked si ju studovala.. klobuk dolu...
Ahojte
boze, ale tu je pust 😅 asi vsetky pracujete, co? ja som bola dnes u obvodnej na kontrole, tak som este tyzden doma .... a robim si prave obed, bagetu s bylinkovym maslom a k tomu ladovy salat s francuzskym dresingom ..... mam na to chut, tak som zvedava, ci aj ked to bude predo mnou na tanieri ta chut ostane 😲 😅
ahojte, aj my sa zacali snazit o druhe babo. pri prvom sa nam to podarilo hned na druhy krat, tak uvidime ako to bude teraz, zacali sme uz v decembri, ale to nevyslo. teraz som mala MS 1.1. a uz treti den mam mierne bolesti v podbrusku, predvcerom a vcera ma boleli strasne krize, tak uvidime, lebo ja nedockava som si uz robila test a zatial negativny...musim vydrzat este aspon tyzden. 🙂
@minusa ved uz cakam a za chvilku si spravim dalsi testik 🙂 mrcha zatial neprisla 😉
@lucika09 dakujem musim este pre istotu potvrdit druhym testom 🙂
ahojte...tak mne je priiserne zle...moj zaludok si robi co chce...aj s cuchovymi schopnostami by som mohla stopovat drogy na letisku...myslite ze by to mohlo byt na tehu testik? najma ak mam mrsku dostat az o 2 tyzdne?? 😲
baby, zeby dalsie tehulky? 😀 to by bolo skvele 😵
Ahojky holky 😉
Mám podobné pocity jako vy, tak na vás občas kouknu teď. Mám prostě silný pocit, že to tentokrát vyšlo a to už brzy po ovulaci. A přitom jsem si myslela, že to není možné, že jsem měla ovulaci dřív než něco bylo. Ale mám prostě takový pocit v podbřišku,prsa se mi je to pár dní taky změnily a jsou citlivější a prostě si říkám, že by to bylo možný mít takhle brzy příznaky. 😅 Jsem asi 11DPO a nedalo mi to a udělala si testík citl.10 a samozřejmě, že jsem tam nic nenašla. 😢 Ale zase si říkám, že je možná brzy, že se teprve uhnízdilo a buď ještě nezačalo vylučovat Hcg nebo jen malinko, že to ani tenhle test nepozná. A halvně jsem si ho blbec neudělala ráno, ale až v poledne. Což je taky blbost. 😒 Ale jsem tak nervozní, jestli mám správný pocit. Ale i tak to musím prostě vydržet a testnu až tak v úterý nebo ve středu, kdy to má dostat. Teda pokud MS nepřijde dřív. 😉 🙂 Tak jsem se aspoň vyspala. Tak vám všem tady držím všechny pěsti i se synem, ať máte brzy všechny //.
omlouvám se za překlepy. Jsem ráda, že jsem se vám tady z toho vypsala. 😵 Jsem o chlup klidnější, že v tom čekání nejsem sama. A i když už mám jednoho sviště, tak jsem stejně nervozní. 😀 😀
@markyzza Ahojky, mozes byt kludna, si stastny clovek, co caka MS uz o 2 tyzdne! Mne moja prave konci, takze idem striehnut na ovulku. 😎 Tiez ti prajem, aby si coskoro vyskala od radosti z dalsieho drobca... 😉
@minusa : a tobě se to už teda povedlo? Nebo teď se ještě snažíte? Určitě vyčkám. Je to sice děsný, protože mé tělo se opravdu chová jinak než obvykle,ale musím vyčkat do meškání MS. 😉 Kéž bys měla pravda a taky tam našla // 😵 Já si to nejdřív nepřipouštěla,protože jsme se řekli teprve tento měsíc, že zkusíme udělat sourozenečka Vášovi. 😉 Ale právě mé tělo mi dává zvláštní sygnály,tak jsem si i začala myslet,že by? Před Vášou mi totiž našli endometriozu, tu odoperovali ale pak se ještě přidala štítná žlaza a PCO, takže jsme nakonec skončili na 1.IUI a ta se podařila. Takže jsem si vlastně nějak přestala myslet, že by to mohlo jít přirozeně. 😅 No uvidíme. Každopádně se to dozvíte taky, jestli jsem měla správný pocit nebo ne. 😵 Ale je to strašný. Vůbec se nemůžu na nic soustředit.
@anjelicek27 : díky za přání. Určitě se sem za vámi zase mrknu. Ale na víkend jedeme k rodičům. Takže až po.
Přeji všem, ať mají budˇpozitivní OVUtest nebo těhu test. 😎 😵
Ahojte 🙂 My sme sa zacali snazit v januari...25.12.som vysadila antikoncepciu...PM bola 29.12. a teraz cakam do utorka ci pride,alebo nie 😉 Nechcem si zbytocne robit nadeje,ze by to mohlo vyjst hned na prvy krat.,lebo viem,ze niektore to tu skusaj uaj rok a stale nic ☹ Neviem ci to mozem povazovat za nejake priznaky ,tehotenstva,ale uz asi 2 tyzdne mam napnute prsia a nenormalne citlive bradavky a teraz uz aj cele prsia na dotyk, sem tam ma pichalo v podbrusku a dalsia zvlastna vec je, ze som vecer strasne hladna aj ked som jedla normalne ☹ napr. aj teraz mi tak strasne skrka v bruchu,ze neviem ci vobec zaspim a to som nedavno jedla...no uvidime na buduci tyzden 🙂 Vsetkym snazilkam,zelam vela stastia,nech nam to vyjde cim skor ,a tym co sa to uz podarilo gratulujem a drzim palce nech to dotiahnu v zdravi do konca 🙂
@sara2515 Já otěhotněla hned první měsíc po vysazení HA a příznaky jsem cítila, jak píšeš, citlivá prsa a hrozná únava... 🙂 Tak třeba to vyšlo 😉
no vidim, ze nas bude viac, co si budeme robit test buduci tyzden. 🙂 tak nam vsetkym drzim mooooc palce 😉
Ahojky.Můžu se přidat?Taky jsme se rozhodli,že druhé dítko bude ročník 2011,tak uvidíme jestli se zadaří🙂
@sara2515 Ahoj, ja som mala poslednú mršku 28.12 😉 tak ak to vyjde budeme spolu oktobrovky 😀 😀 😀 tiež som prvy mesiac po vysadení HAK, vraj vtedy je najväčšia šanca 😉 a tie priznaky sú super, aj mna picha v podbrušku a aj bradavky mam citlive...aj unava je, ale to pri mojej babulke nie je nič zvlašne, lebo ma dokaže dokonale vyšťaviť 😅
Ahojte dievčatá,erika3011 ja som tiež mala poslednú ms 28.12. a strašne túžim nedostať ju v pondelok...ja mávam pravidelný 28 dňový cyklus...podbruško ma pobolieva strašne už niekoľko dní,prsia ma tiež bolia,mam problem spať na brušku-ale to mám vždy pred ms....robila som si dva testíky,včera a predvčerom poobede, na jednom sa zjavil duch🙂 ale asi bolo skoro na testovanie...už skôr ako v pondelok ak nepríde,robiť nebudem....snažíme sa už rok☹((
Já jsem dnes 33 DC,ale test negativní ☹.Tak nevím co se mnou

@lucika09 tak to je super, ked prve vyslo hned, nech sa tak pekne zadari aj pri druhom 😉
@erika myslim, ze su aj testy, ktore mozes skusat hocikedy pocas dna... ale tyzden chvilku prejde