icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

solinkarka
23. jan 2011

@ewelly ...brzy prisla...a co dalej? nejak nechapem 😀

ewelly
23. jan 2011

@solinkarka No aby brzy přišla a mohli jste se zase snažit,kort když píšeš,že už takovou dobu nebyl sex 😉

solinkarka
23. jan 2011

@ewelly aha ja som nevedela co zanmena slovo kort...my take slovo nemame 😀

ewelly
23. jan 2011

@solinkarka aha,spíš slang než slovo 😀 .Hlavně,že se domluvíme 🙂 🙂

janie80
23. jan 2011

Ahojte dievcata, mozem sa k vam pridat? My sa o babo snazime od novembra, hned na prvy sup sa nam podarilo, ale potom v 6tt odislo... 😢 😢 😢 Hlavicky uz mame ako-tak v poriadku, tak sup na to... 😉

ewelly
23. jan 2011

@janie80 Tak to mě mrzí. ☹ V poslední době to slýchám nějak často 😒 ...My taky od listopadu,tak uvidíme kdy se zadaří 😉

solinkarka
23. jan 2011

@ewelly a co to teda znamena? 😀
@janie80 ahoj jasne vitaj 🙂 aj mi sme prisli o mimi v 10tt :(

janie80
23. jan 2011

@solinkarka Dakujem, my sme sa uz stretli v jednej smutnej temicke... ☹
Dufajme, ze ani jedna z kociek tu sa tu neohreje dlho... 🙂 Citala som, ze nejake tehulky tu uz su, tak im prajem strasne vela zdravia a pohody a prijemne tehulkovanie 😉

ewelly
23. jan 2011

@solinkarka no 😀 ...něco jako "už proto"
kort když píšeš,že už takovou dobu nebyl sex
už proto,že už takovou dobu nebyl sex
😀 😀

solinkarka
23. jan 2011

@janie80 ano? nepametam si ta 😒 ale to nevadii..ja verim tomu ze coskoro budeme vsetky tehulky 🙂
@ewelly aha dakujem za vysvetlenie 😀

betty26
23. jan 2011

@berus222 tá téma sa mi páči 😀
@solinkarka a začneš sa po 1 mrche snažilkovať??Budem držat palce nech sa zadarí 😀 😀

mimi024
23. jan 2011

no baby....tak včera tá mršina prišla 😠 tak sa budeme snažiť nanovo....veď nevadí.... 😖 sakriš

erika3011
23. jan 2011

@mimi024 mimi ahoj..mne prišla dnes.. aj som čakala na teba, ked si vravela že v nedelu testneš.. no vidíš, nevadí november bude snad náš 😉

mimi024
23. jan 2011

@erika3011 si zlatá .....dúfam 🙂

erika3011
23. jan 2011

@mimi024 neboj nič dobre bude, už len nabaliť sa velkou trpezlivosťou 😅

mimi024
23. jan 2011

tak to hej...len som tak trošku dúfala že je možné sa to podariť na prvý krát..... 😖 ale veď nevadí, len už by som sa aj tešila... 🙂 keby som mamina 😅

lilik15
24. jan 2011

@betty26 ahoj mam sa celkom dobrea ty?snazime sa no robila som si uz aj ovu test ale zatial negativny.. 😒 som 13dc tak uvidim co bude dalej

betty26
24. jan 2011

@lilik15 ahoj a ja sa mám celkom fajn.V piatok bi mi mala príst mrcha tak som zvedavá či príde dúfam že nie 😉 ovu môžeš mať aj posunutú napr.ked si brala niake lieky.....inak ja som mala uz aj tak ovu že presne pred mrchou ...tak sa len testuj budmdržat palce 😀 😀

lilik15
24. jan 2011

@betty26 drzim prsteky aby nedosla 😉 viem viem ja ju asi aj budem mat posunutu lebo ha som doteraz mala velmi dlhe cykly az 46dnove 😖 budem testovat a merat teplotku a tak najlepsie zistim kedy a ci bola ovulka 🙂 teraz som 13dc a od 16dc mam brat duphaston takze cyklus by sa mal uz upravit 🙂

mysti
24. jan 2011

Ahojte baby 🙂 Tak mne ma mrcha prist az v utorok buduci tyzden, a ako uz teraz viem, tento tyzden sa bude neskutocne vliect...som strasne zvedava...ja som spozorovala, ze ma strasne zacina palit zaha, co sa mi predtym nestavalo, inak ani nic...tak neviem, nech je uz utorok a viem na com som, lebo toto cakanie je najhorsie... 🙄

kika777
24. jan 2011

@mysti ahoj, ani nehovor, ja som teraz 24DC a neviem sa dockat piatku ☹ drzim palceky, nech je to ono

betty26
24. jan 2011

@lilik15 tak to je dobré že ti predpísal duhaston aspon sa ti napravi cyklus aj ked verím že další už nebudeš mať ale budu // 😉
@mysti ahoj tak nám obom držím palce ...najradčej bi som sa už dnes testla 🙂

lilik15
24. jan 2011

@betty26 aj ja som velmi rada ze mi ho predpisal a verim ze uz mi mrch ani nepride 🙂a ty si robis ovu testy, alebo merias teplotu?
@mysti juu tak verim ze mrcha nepride..teraz sa to bude vliect to neznasam a nikdy skoro nevydrzim jedine ked nemam test doma 😒

betty26
24. jan 2011

@lilik15 nie nemeriam si a ani ovu test som si nerobila ...ak to tento mesiac nevišlo tak budúci si už aj ja budem robit ovu testy.....a teplota sa meria každy den rovnaky čas a keď máš ovu tak teplota stúpne či ako to je???

markyzza
24. jan 2011

Ahojky 😉
Tak se jen hlásím,že i když jsem si myslela, že mám jasně příznaky, tak jsem to v sobotu dostala. 😅 A to i dokonce dřív. Normálně mívám 30Dc a víc a teď pod 26dnech. 😅 Tak mě tělo trošku oklamalo. Příště už nedám na nic, jen na to, jestli bude zpoždění. Ale nesmutním. Byl by to zázrak při prvním cyklu snažení. Už se těším na další snaženíčko. 😉
Koukám,že tu přibily další nedočkavé . Tak vám všem přeju, ať ty // čárky najdete. Ale zkuste opravdu vydržet do chybějící menstruace. Já už si dřív test taky nebudu dělat. Dělala jsem si plané nadějě, že tam uvidím ducha a když ne, tak že ho tam uvidm za pár dní a mezitím regulerní MS v termínu. 😅 Sice ty dny se vlečou, ale o to to pak budete mít krásné když rovnou najdete //.
Aˇž budu mít čas, tak vás dočtu. 😉

ewelly
24. jan 2011

Ahojky
Tak jsem udělala test a nic 😒 a MS taky nikde.Už jsem 35DC,to se mi ještě nestalo

lilik15
24. jan 2011

@betty26 ja som si tiez este doteraz nikdy nerobila ovu testy az teraz prvy krat a BT si meriam od minuleho mesiaca..uz ma to po tych 7mesiacoch prestalo bavit tak to skusam takto 😒 uvidim ci to bude mat nejaky efekt.
A no teplota sa musi merat kazdy den rano hned ako sa zobudis v rovnaky cas a ked uz je po ovu tak teplota by mala stupnut a ostat tak az do mrchy..ale ja mam v tomto tiez gulas lebo niekde sa pise ze ma ostat po ovu vysoko teplota a niekdy ze klesne par dni po ovu 😖

betty26
24. jan 2011

@ewelly skús inú znčku testu niektoré ukážu že si tehu neskôr
@markyzza na budúci mesiac sa podarí 😉
@lilik15 ani ja sa v tom neviznám...tak nech sme čím skor tehu aby sme tie ovu testy a meranie ani nepotrebovali 🙂
u nás poletuje sneh

mysti
24. jan 2011

@kika777 joj, nechapem, preco sa to musi teraz takto vliect, inokedy mi jedna mrcha skoncila a ani som sa nenazdala a bola tu dalsia a teraz? mam pocit, ze mesiac trva 2 roky... 😠
@betty26 napodobne aj ja drzim palceky, snad nam to vyjde...

Inak ja nemam ani ovu testy ani nic...nejako sa tymito vecami nezatazujem a nechavam tomu volny priebeh...uvidime, ako to pojde dalej.
Ani tehu test kupeny nemam, uvidim, az by som nedostala v utorok, tak si nejaky zbehnem kupit... 😝

lilik15
24. jan 2011

@betty26 ja som tiez s toho trosku mimo ale snad sa naucim 😒 ale mas pravdu kiez by some ich nepotrebovali 😉 aale verim tomu ze najdes na testiku // a uz to nebudes ani potrebovat