2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@betty26 ano hned dpo prvej mrche 🙂
24DC a já jsem dnes 35DC a duch až po zaschnutí a po natočení u okna 😀 .To je marný se mnou,ale kde je ta mrcha?? 😒
Zatím dva druhy.A teď jsem docela ráda,že už žádnej doma nemam,páč mi z toho začíná hrabat 😀..U dcery jsem měla krásného ducha 32 DC večer
@solinkarka tak budem držat palce 😉 ja som to nevidržala a dnes som si spravila tehu test ale nenašla som tam len 1 / ☹ v piatok mi má prísť mrcha
@betty26 ak ma prist v piatok este je dost skoro na test...rob az v den mrchy alebo ked bude meskat 🙂
@solinkarka máš pravdu 🙂 len ja som taká nedočkavá ......ale asi to nevišlo nevadí vo februári sa to už musí podariť 😉 ....to sa začínaš už aj ty snažiť 🙂
@betty26 to ano...koniec februara zaciname 😀 a verim ze max do leta budeme vsetky tehu 😉
@solinkarka tak to dúfam 😉 najlepšie bi bolo keby že aj porodíme tento rok...takže február alebo marec sa to podarí 😀
@betty26 no ja si davam taky limit ze max do leta...budem mat na to 5 mesiacov 🙂
@solinkarka hlavne nech sa nám podarí otehotnieť a potom v poriatku donosiť zdravé pekné bábo 😀
@betty26 veruu..vy sa kolko uz snazite? 🙂
@solinkarka pretím sa nám to podarilo na 1 raz ale potom prišlo MA ☹ a teraz tento mesiac ale aj to len 2 krát ale už vo februári sa budeme intenzívnejšie snažiť 😉 😀 😀
@betty26 kolko si teda po kyrete?
@solinkarka Kyret som mala 15 októbra čiže 3 mesiace aj niečo
@betty26 takze ste sa snazili tento mesiac prvy krat?
@solinkarka áno prvý krát
@mimi024 nie si trubka, to je normalne, to každa, čo túži po bábo na to jednoducho myslieť musí...dokonca aj môj drahy o tom básni každý den..no a potom nemysli na to 😀 Inak ja som sa rozhodla merať si BT, uvidíme čo to spraví 😉 aspon budem vedieť či mam mrchu čakať či nie..len ešte musim zistiť ako je to s tymi grafmi 😅
@betty26 ono sa to podari raz..inak si v sukromnej teme Snazilky po MA??
@solinkarka ano som 😀 😀

ahojte, baby, na koľký deň si robíte tehu testy? alebo nerobíte vôbec, aby ste sa nenervovali? 🙂