icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

raza
26. jan 2011

@dandiela ahoj DC znamená deň cyklu. čiže keď mám dnes 24DC, tak posledný menzes mi začal pred 24dňami.

dandiela
26. jan 2011

@raza Děkuju za vysvětlivky 🙂

betty26
26. jan 2011

@lilik15 tak to neviem ani ja v každom rípade sa vám to podarí 😉 verím tomu 😀

lilik15
26. jan 2011

@betty26 dakujem si zlata velmi ma to podporuje 😀 tento mesiac som fakt taka ze si verim ze to vide..dufam ze nebudem opat sklamana 😒

solinkarka
26. jan 2011

@lilik15 ty kde sa flakas? 🙂

betty26
26. jan 2011

@lilik15 už nám to musí vist ...ja verím tomu......dúfam že už viac sklamaní nebude už sme si toho prežili MA tak už teraz je narade aby sme boli štastné a zdravé tehulki a potom mamini 😉 😀

lilik15
26. jan 2011

@solinkarka vsak stale tu beha sefka ako zabrzdena sa musim stale vypinat z netu a ty kde si cely den? 😀
@betty26 tak si budeme navzajom drzkat prsteky a urcite to vide a ty uz mozno aj tehu si 🙂

betty26
26. jan 2011

@lilik15 bola by som najštastnejšia 😉 idem oupratovať pozdejšie ešte nakuknem 🙂

lilik15
26. jan 2011

@betty26 oki moja tak pekne poupratuj pa 😉

raza
26. jan 2011

@betty26 je fajn, že myslíš pozitívne, to je dôležité 🙂
aj ja dúfam, že to čoskoro víde, tiež som mala MA ☹

mandm
26. jan 2011

aj ja sa k vam pridavam. po trapeni a zdrav. problemoch sa snad aj my coskoro dockame tych dvoch ciarociek a tentokrat to aj dobre dopadne 😉

veronika002
26. jan 2011

Prečo tie dni idú tak pomaly???? Už by som chcela 06.02., aby som mohla začať pracovať na miminečku..

betty26
26. jan 2011

@lilik15 už som niečo poupratovala ale nechce sa mi niečo si nechám aj na pozdejšie 😉
@raza teraz nám to už musí vist všetkym 😉 a ak sa smiem spytať kedy si mala kyret?? už sa snažilkujete???
@mandm musí to dobre dopadnúť 😉 🙂

betty26
26. jan 2011

je tu niekto?? 🙂

lilik15
26. jan 2011

@betty26 jee ty si sikovna ja som akurat prisla zo zumby..dnes som robila dalsi ovu tets a vysiel tak isto ako vcera slabucka ciarka 😒

anjelicek27
26. jan 2011

@mysti Ahojky, tiez som sa dnes pozrela rano z okna, ze co sa to deje, normalne ma stve, ze som PN, pracu by som prezila, ale to, ze nemozem ist von a uzit si tu sneznu krasu, je strasne. Ako bolo na lyzovacke? Inaksie, ja beriem do nedele antibiotika, a zaroven mam asi od piatku ovulku, ach jaj!! Murphyho zakon schvalnosti! Ale teoreticky by sa nemuselo nic zle stat, ved aj v tehotenstve sa beru antibiotika, nie?

anjelicek27
26. jan 2011

@mandm jasne, musime si verit, dokazeme to. rok 2011 ma dve jednotky, to znaci uspech... budeme uspesne... 😉

mimi024
26. jan 2011

@erika3011 mne už dnes skončila a chcem si piatok kúpiť ovu test a asi sa v utorok začnem testovať .... mám so seba radosť, že na to myslím menej ako prvý mesiac... 😎

betty26
26. jan 2011

@lilik15 tak ty cvičíš zumbu 🙂 aj ja by som to skúsila je to zábavné a pri tom aj chudnes a spevnuješ postavu 😉 ...ja sa v tych ovu testoch neviznám ale ked máš už čiarku tak určite zachvilu príde ovu 🙂

raza
26. jan 2011

@betty26 - v marci minulého roku, lenže ja som sa potom musela liečiť, takže snažiť nám bolo dovolené až od septembra. ale nedarí sa a nedarí.... aj ty si často taká zúfalá? ☹
@anjelicek27 no, ja by som radšej určite počkala na dobratie antibiotík.. mne vravela moja gynda, ale aj ostatní, že nie je dobré, keď počas snaženia berieš ATB. čo keď sa to podarí a drobec bude hneď od začiatku dopovaný? ATB sa síce počas tehotenstva berú, ale len v krajnom prípade, keby si napríklad bola tehotná a mala nejakú vážnu chorobu, ATB mu jednoducho ublížia menej ako tá choroba,a aj to len niektoré. tak preto. alebo ak chceš, zavolaj svojej gynde zajtra a povedz, aké ATB berieš, nech ti povie..

raza
26. jan 2011

@lilik15 ahoj, ja keď som si robievala ovu testy, tak tiež bolo dlho len slabá, až ale na tretí. štvrtý deň od začatia testovania bola silná. testovala som sa asi od 7 DC. aj v letáčiku bolo napísané, že ovu je až keď sú obe takmer rovnako silné. trpezlivosť, ovulka príde 🙂
PS: sa mi to hovorí, že? mňa tiež vtedy porážalo, veď aj to bol jeden z dôvodov, prečo som s ovu testami prestala 🙂

erika3011
26. jan 2011

@mimi024 ja som si povedala že času dosť 🙂 skusim si merať BT a uvidí sa, ale bolo by dobre otehotnieť nejako v juni, drahy by to mal ako najkrajší darček k narodkam : 😉

mimi024
26. jan 2011

@erika3011 tak to už je darček ako sa patrí 😀

anjelicek27
26. jan 2011

@raza Ahoj, diky, asi mas pravdu. Najlepsie bude, ked zavolam zajtra gyn. Joj, zufala nie som, len strasne netrpezliva a hovorim si, ze cim skor, tym lepsie, lebo prejde jeden mesiac, zase nieco bude a potom prejde dalsi a moze sa zase nieco stat, co bude branit snazeniu, a takto moze prejst aj rok. Avsak, samozrejme nebudem skusat za cenu, ze by to malo byt nebezpecne...

erika3011
26. jan 2011

@mimi024 tak to ano 🙂 a v juni už budeme aj po svadbe tak to bude väčší klud potom 😅

lilik15
27. jan 2011

@betty26 jj je to uplne super ta zumba velmi sa mi to paci je to uplny relax problemy idu bokom 😀 len vcera som akosi zle skocila ma boli clenok ledva chodim tak dufam ze to rychlo prejde 😒 no uvidim budem dalej testovat a snad ta druha ciarka uz zosilnie 😉
@raza ja som zacala testovat 12dc a uz som 16dc a zatial nic uvidim vecer ale aj BT je nizka tak urcite obvulka este nebola 😒 dnes som zacala brat aj duphaston...tak budem testovat dalej. Ovu testy si robim tento mesiac prvy krat ak to nebude mat vyznam prestanem s tym 🙂

mandm
27. jan 2011

@anjelicek27 musim v to verit, lebo by som sa inak asi zblaznila 😉 v utorok pojdem opat na vyter ci uz je vsetko ok a ak to dobre dopadne tak ideme plnou parou na to 😀

lucy56
27. jan 2011

ahojte, baby,som 24DC a je mi vseliako len nie dobre, v noci nemozem spat, dnes dom bola hore od 4, picha ma v podbrusku, prsia ma bolia a netusim ci su to priznaky na mrchu alebo na tehu,tieto posledne dni pred mrchou su hrozne, kazdy den sa vlecie a vlecie ale potesilo by ma tehu... len som zvedava ako dnes zvladnem pracu, vsak tam zaspim

mysti
27. jan 2011

@anjelicek27 ahoj, vidis, asi to je naozaj zakon schvalnosti...
Mne vcera pisla byv. spoluziacka, tiez sa im nedari uz skoro rok, je uz zufala, ze idu skusit este nejakeho ludoveho liecitela, lebo by nechcela ist na umele opl. Oni maju tak problem, ze jej manzel ma malo pohyblive spermie...chuda.
Ktovie, ako to bude u nas, do mrchy menej ako tyzden, ale vobec necitim nijake priznaky, ze by som mohla byt tehu, vobec nic...ani prsia ma nebolia, ani brusko, nic....takze myslim, ze nic z toho...no co uz, ideme dalej, zase az tak tragicky to este neberiem... 😅

betty26
27. jan 2011

@lilik15 dávaj na seba pozor nie že si niečo zlomys 😉 ovu príde určite 🙂 ...mne bi mala dnes alebo zajtra mrcha prísť.... ráno som si robila test a nič 😠 tak už len nech príde a potom šup do snaženia 🙂