icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

betty26
27. jan 2011

@lilik15 no čo už 😠 presne február to istí 😀 😀 idem si troška lahnút začína ma riadne boliet brucho
@janielik87 tak dufam že tentoraz vám ho nevyfúknu a že sa vám bude páčiť 🙂

lilik15
27. jan 2011

@betty26 jasne mojko pekne si lazkaj a odpocivaj 🙂

janielik87
27. jan 2011

Jupi, tak tento sa nam paci obom. Skvely 🙂) Strasne sa tesim. Hned volame, ze ho chceme. Padol nam do oka. Ako iba jeden predtym (ten, co nam vyfukli). Ani si neviem predstavit, ze po tolkych obhliadkach konecne uz nas vlastny bytik sa rysuje. Tesim sa 🙂 🙂 🙂 Dufam, ze to vyjde vsetko tak ako ma a v aprili uz byvame vo svojom sami dvaja. 🙂 🙂

raza
27. jan 2011

ahojte, tak, ja len prídem z práce a už zapínam net, nech viem, čo nové a vy tu máte toho toľko popísaného 😉
to kedy stíhate chodiť do práce? 😀
ja už som dnes odovzdala vysvedčenia a zajtra som si zobrala volno, chcem ísť tej svojej gynde, popýtať sa, nech ma vyšetrí a poradí, prečo to nejde...

anjelicek27
27. jan 2011

@mandm No jasne, urcite, ked to bude OK, netreba cakat. Dufam naozaj, ze ti to dobre dopadne a budes moct coskoro planovat...

mandm
27. jan 2011

@anjelicek27 dakujem ale ten tyzden kym budem cakat na vysledky bude asi predlhy.... 😒

tatiana77
27. jan 2011

ahojte, tak konecne po 37 dnoch som dostala mrchu po MA.....dufam, ze bude chodit dva tri cykly ako hodinky a potom nepride a budeme cakat babo.... 🙂

anjelicek27
27. jan 2011

@mysti Jasne, urcite to netreba brat tragicky, treba byt uplne v pohode. I ked je to v tejto dobe velmi tazke, byt bez stresu a mysliet otimisticky...Ja si hovorim, ze ved aj cez vojnu sa deticky rodili, tak hadam nam to vyjde aj nam... Kamoske by som poradila, keby po liecitelovi nevyslo, aby radcej necakala na umele oplodnenie, lebo rok snazenia je uz naozaj dost... Ono ani to IVF nemusi vyjst na prvy krat. Znama bola u MUDr. na konzultaciach pred IVF a ten jej povedal, ze dokonca netreba cakat dlhsie ako pol roka, lebo je viac ako pravdepodbne, ked sa nedarilo otehotniet po pol roku snazenia, tak sa to neporadi ani za rok...treba radcej zacat s absolvovanim vysetreni co najskor...

betty26
27. jan 2011

@lilik15 už som si odpočinula tabletka pomali vyprcháva musím si dať asi druhú...ja som mala vždy bolestivú mrchu

@janielik87 tak to je skvelé že ste našli ten pravy bytik pre vas 🙂
@tatiana77 ahoj aj mne prišla dnes mrcha už 3 po MA

anjelicek27
27. jan 2011

@mandm Uplne chapem, ale o to bude vacsia radost, ked to uz budes mat v poriadku. A potom budeme spolu ratat dni do MS a robit testiky 😉

tatiana77
27. jan 2011

@betty26 to mi je luto, ze po tolkych MA, ja som mala raz.....a uvidime ako dopadne dalsie...pevne verim, ze dobre.....ale neboj, treba mysliet pozitivne a urcite sa podari...a bola si na vysetreniach, ze preco?

anjelicek27
27. jan 2011

@tatiana77 tych 37 dni cakat, to muselo byt strasne, ale super, ze mrska prisla. Drzim palceky.

mandm
27. jan 2011

@anjelicek27 dufam, dufam 😉

betty26
27. jan 2011

@tatiana77 možno som to zle napísala MA som mala len 1 a dúfam že viac už nebudem mať .....myslela som to tak že 3 mrcha mi prišla od kyretu

anjelicek27
27. jan 2011

@mandm Ja tomu pevne verim, ved vek na to mas uplne v pohode, takze snad v tom nebude velky problem. Treba verit...ze to dopadne OK.

tatiana77
27. jan 2011

@anjelicek27 no bolo, hlavne som citila dva tyzdne, ze uz ma prist....a stale nic....ale uz je mi lepsie....vcera to bolo neunosne, cele telo ma bolelo...najlepsie mi bolo v posteli.... 🙂 a ty ako? kedy planujete?

tatiana77
27. jan 2011

@betty26 aha tak, ale asi si nechcela aby prisla mrcha?? uz sa snazite? mne dr povedal, ze po troch menzesoch mame zacat....drzim palceky...

betty26
27. jan 2011

@tatiana77 mne prišla prvá mrcha po 6 tyžnoch nevedela som sa jej dočkať už som myslela že mi nepríde a budem musiet ist na vyvolávačku ale naštastie prišla

betty26
27. jan 2011

@tatiana77 ďakujem aj ja ty držím palčeky 😉 áno už sme sa snažili tento mesiac ale nevyšlo to tak dúfam že vo februári tam budú // 🙂

tatiana77
27. jan 2011

@betty26 inak aj ja som si myslela, ze pojdem na vyvolavacku na buduci tyzden...ja som dva dni spinila a potom sa rozbehla....a uz mam 4.den....snad zajtra uz bude pomaly koncit....

tatiana77
27. jan 2011

@betty26 urcite budu, ak nie, tak na dalsi mesiac 100%%%

betty26
27. jan 2011

@tatiana77 a kedy sa idete začat snažit...počkáte tie 3 mesiace či už skôr ???

betty26
27. jan 2011

@tatiana77 ďakujem si zlatá 😀 😀

mandm
27. jan 2011

@anjelicek27 problemy maju aj mladsie nez som ja ale teraz musim len vydrzat ako dopadnu vytery tentokrat. Naposledy som mala vysledky 23.12. a neboli dobre, takze ziadny vianocny zazrak sa neudial 😢 ale zatial to este nevzdavam. Verim, ze teraz, ked sme sa s manzelom preliecili obaja a tentokrat aj v rovnaky cas tak to bude dobre. Dalsie zle vysledky by som uz asi nezvladla. Taha sa to uz niekolko mesiacov a ja by som uz chcela zabudnut na tabletky a radsej sa vrhnut na manzela 😀 😀 😀

anjelicek27
27. jan 2011

@tatiana77 Fuha, inak, to celkom poznam, ja mavam brutalne predmenstuacne syndromy a po vysadeni HAK sa mi moje trampoty vratili, brr. Snazime sa s drahym od novembra '10...Teraz som sice PN a mam antibiotika, ked ich doberiem, pokracujeme... Ja by som najradcej chcela rodit uz tento rok, ale vsak sa uvidi...

tatiana77
27. jan 2011

@betty26 zacneme sa snazit v marci po menzese...ale zvazujem ci uz nezacneme vo februari...uvidim ako sa budem citit....teraz este nie, lebo som nejaka este unavena....asi z mrchy... 😀
@anjelicek27 ja som take nemala, az teraz...ale nastastie iba vcera bol taky den....dnes je to lepsie...a dni pred menzesom som mavala vzdy bolesti (obcasne)...ale v lete ani neviem, ze mam menzes....asi zalezi aj na pocasi.....

anjelicek27
27. jan 2011

@mandm Ach nespominaj mi tabletky, ja mam uz druhe za posledny mesiac. Neznasam ich. Jedny som mala kvoli gyn problemu /kultivacia/ a tieto mam na priedusky... Tiez po nicom inom netuzim... 😉

mandm
27. jan 2011

@anjelicek27 mne tiez stale vychadza zla kultivacia 😠 doktorka uz krutila hlavou, ze to snad ani nie je mozne... no to este nevie aka anomalia ja som 😝 tak si drz me palce nech uz mozeme zabudnut na tabletky a hor sa na to 😀

betty26
27. jan 2011

@tatiana77 jasné snažiť sa začite len v tedy keď sa budeš znova na to cítiť a budeš zdravá ...tebe zystili príčinu MA lebo mne nie

mandm
27. jan 2011

@anjelicek27 samozrejme mozeme - obidve 😉