icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

betty26
28. jan 2011

@raza ahoj tak v tom ti neporadím a neskúsala si niečo vygoogliť??aj mne prisla mrcha takže na budúci mesiac pokračujeme v snažilkovaní 🙂

raza
28. jan 2011

@betty26 čo už.... snáď na budúci mesiac... mne dnes doktorka povedal, že mám v práci veľký stres, mala by som vraj ísť na nejsakú dovolenku, aspoň na 2 týždne.. 😝 tak sa smejem, že ako by som to asi predebatovala o šéfkou... a kto by mi to zaplatil ? 😀

veronika002
28. jan 2011

Vy tu čakáte do 15:30 a ja som v práci do 17.15... Rozdiel, hmm?? :o))
Potom ešte na lymfodrenáž a potom domov upratať moju najkrajšiu a najmilovanšjšiu miestnosť v byte - kúpelňu.. :o))
Takže dnes padnem do postielky ako hnilá hruška :o)))

raza
28. jan 2011

@veronika002 ahoj, no, nezávidím ti 😉
ja už mám chvalabohu poupratované, manžela som nahovorila nech umyje riad (to dalo zabrať najviac 😀 )
večer ideme k známim totiž, chystáme sa hrať hru AKTIVITY, milujem tú hru!

veronika002
28. jan 2011

@raza No tak to sa pobavíš... Dlho som bola nezamestnaná a tak som chodila len po nejakých brigádičkách u známych. A teda keď prišiel môj manžel domov, všetko bolo na poriadku - umytý riad, povysávané, utretý prach ( však to poznáš, všetko)... Ale teraz v januári som nastúpila do práce. A tento týždeň som prišla domov, tak som našla riady po jeho celodennom polihovaní zaschnuté v drese. Takže keď prišiel domov z floorbalu, tak som mu povedala, že som ho už raz na tie riady upozornila, že keď prídem domov o pol šistej večer, tak jednoducho nemienim umývať riady, keďže treba doma porobiť ešte nejakú prácičku, alebo navariť mu na druhý deň, keď nie je v službe.
Takže v ten spomínaný večer to dopadlo tak, že sa mu nechcelo umyť tie riady, tak ma začal poúšať, že za koľko peňazí by som ich umyla. Skončili sme na 15 - tich eurách a tak som sa zdvihla a peniaze vložila do peňaženky a umyla riad. Skvelé, zarobím si aj doma :o)) A keď si zajtra v obchode niečo na seba kúpim, tka mu poviem, že to za tie jeho lenivé peniaze :o))))
Ale dnes je opäť doma a povysával, tak neviem, či mu tie peniaze nebudem musieť vrátiť :o)))

jafnka
28. jan 2011

my to máme s manželom pekne podelené - on umýva riad a ja ho odkladám, on nakupuje a ja varím atď. dúfam len, že to tak ostane aj do budúcna

veronika002
28. jan 2011

No my to máme tiež rozdelené....
Ja umývam a manžel odkladá.... Ale keď odídem z domu a po raňajkách umyjem riad, tak chcem aby keď prídem domov, bolo rovnako čisto. :o)))

raza
28. jan 2011

@veronika002 hi, tak to si dobre vymyslela, ako si zarobiť 🙂
môj muž niekedy v piatok nerobí a ja vždy márne dúfam, že keď prídem z práce, tak to tam bude vyzerať tak pekne, ako to vyzerá, keď chodí z roboty on.. no chlapi proste nepochopia, že poriadok v byte nemusí byť len vtedy, keď má prísť návšteva, ale stále 🙄
no vie ma aj prekvapiť a napríklad aj dobre navariť
ale riad ho donútim umývať len málokedy... to skôr smeti a dlážky 🙂

betty26
29. jan 2011

dobré ráno 🙂 ako sa dnes máme???

noja2210
29. jan 2011

ahojtee...som tu par dni nebola...nejake nove maminky cakatelky? my nic :( vyzeralo to slubne, ale ukazalo sa nakoniec, ze to bola iba alergia...ach jo...a tak som sa vytesovala ked mi skrutilo zaludok...
ale ved o 2 tyzdne nas caka skvela dovolenka, tak hadam si prinesieme najkrajsi suvvenir 😎

tinika
29. jan 2011

ahojte, tak uz mam aj od lekara povolenie snazilkovat, len Paťko nam to nejak sabotuje .)) včera sa budil kazdych 10 minut .(

betty26
29. jan 2011

@noja2210 ..tak vám budem držat palce aby to na dovolenke vyslo 🙂 😉 ...aj mne prišla mrcha takže takže aj my pokračujeme v snažilkovaní vo februári 🙂
@tinika nech ho postrážia stary rodičia 😉 🙂

raza
29. jan 2011

dobré ráno, babule 🙂

tinika
29. jan 2011

@betty26 no obaja byvaju mimo takze v noci to je tazsie, ale sak my to nejako spravime .))) 😀 😀

anjelicek27
29. jan 2011

@jafnka Ahoj Zvolenckanka, to je pekne, ja mam muza zo Zvolena, takze mam k tomu mestu velmi pozitivny vytah. Drzim palce. My sa pokusame od novembra, takze tiez som tu novacik 🙂

betty26
29. jan 2011

@tinika jasné že spravíte 😉 🙂

anjelicek27
29. jan 2011

@mandm Jaj, jasne, tak uz chapem. My sme sa preliecili obaja naraz,brali sme tabletky naraz, takze snad to bol vas problem. Tak to neboj,bude to snad OK. Nie, nemyslela som, ze si to len namyslas. Len bz sa to s tabletkami nemalo prehanat. Ale doktorka urcite vie, co by ti malo pomoct. maj sa pekne, nech sa to zadari.

anjelicek27
29. jan 2011

@mysti Ahojcek, mne sa zase sniva, ze som tehu, ze je vela ludi okolo mna a hustia do mna, co mozem a co nie... to je divne... Dufam, ze uz si tehu a ze nas tu vsetkych nakazis 😉

tinika
29. jan 2011

@betty26 😉

jafnka
29. jan 2011

@anjelicek27 ahoj. obaja s manželom sme zo Zvolena, ale teraz bývame v Bratislave. raz by sme sa však chceli vrátiť naspäť, je to tam kľudnejšie.

betty26
29. jan 2011

haló žienky kde ste ??? dnes je tu niako prázdno 🙂

zabka1124
29. jan 2011

Ahojte, tak ja sa pridavam tiez k vam, sice my sa snazime uz od maja 2009, ale snad rok 2011bude uspesny, nielen na pocatie baba ale aj na vynosenie 😉 🙂!!!

betty26
29. jan 2011

@zabka1124 ahoj verím tomu že bude 🙂

zabka1124
29. jan 2011

Jeeeej ja Zvolen tiez poznam 5 rokov na skole, krasa mesto, fajn ludia🙂!!musime sa tam ist s mm pozriet niekedy a zaspominat 🙂!! Na hrad, na Zahonok, do Arboreta ......🙂!!!JAaaj to boli casy🙂!!!

jafnka
29. jan 2011

@zabka1124 neviem kedy si tam študovala, ale najmä námestie sa za posledné roky dosť zmenilo. konečne tam máme pešiu zónu 🙂

raza
29. jan 2011

@zabka1124 ahoj, určite bude!! 🙂

zabka1124
29. jan 2011

Ja viem, ze tam je pesia zona, koncila som 2005🙂 😀

zabka1124
29. jan 2011

raza🙂 musi byt, verime🙂🙂🙂 😉

raza
30. jan 2011

prajem dobré ránko. tak túto noc som si vyskúšala, aké je to byť dvojnásobnou maminou.. spali u nás moje dve neterky (3 a 5 rokov). len som to trochu nedomyslela. po tom, ako sme ich s manželom uložili do našej obrovskej manželskej postele, šli sme ešte pozerať telku. no a keď sme sa vrátili do spálne, tie dve bambule sa samozrejme rozvalovali po celej posteli.. takže nám neostalao nič iné, len spať na našom polorozpadnutom gauči 😀
ale inak musím povedať, že je to úžasné starať sa o dve bambulky, vyvárať im, vypekať a ráno vidieť tie rozospaté okále 😵 ááá, už nech mám svoje...

tinika
30. jan 2011

@raza 🙂