2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@jafnka Jasne, ona sla dalej 🙂 uz si spominam. No byvali sme spolu isty cas. Vtedy sme veeela casu spolu travili, Je to skvela osoba. Skoda, ze teraz sme uz davno nic nepodnikli. uz dost dlho o sebe nevieme novinky. Naposledy som ju len tak stretla este s jednou kamoskou na vianocnych trhoch. 🙂 Uz to , ze sme sa brali ju prekvapilo 🙂 No svet je maly ako vidim. 😀 teda citam
@lianka7 minulý rok v srpnu. spíš si myslím, že problém je právě v nepravidelné mrše. Ten utroš jsem přestala brát, protože mi nedělal dobře a MS taky chodila špatně, takže jsem zkusila gynex(dočetla jsem se o něm taky tady na diskusích) no a po něm právě přišlo to první těhu. Zkoušelas někdy ovulační testy. dost o nich přemýšlím.
@lianka7 no já jsem si právě myslela, že ovu taky poznám. Vždy 14DC mě začne pobolívat břicho a citlivé prsa a mám takzvané mokré dny no trvá to tak 4dny,ale teď nevím jestli si to jen nevsugerovávám. Psychyka je potvora. A asi taky záleží na tom jestl jsi ve stresu v tu dobu a tak. Ty jo co bych dala za pravidelný cyklus. Při HA jsem ho měla, ale teď je to fakt na nic. Každý měsíc čekám jestli přijde a to ani nevím kdy má vlastně přijít 😀
@jafnka tak to máš ještě dobré můj nejkratší cyklus 26 a nejdelší tak 55dní. 😢
@lianka7 máš pravdu musím to probrat s doktorkou a dát si dohromady cyklus mám v plánu ji říct ať mi doporučí něco právě na cyklus a pak budu řešit dál. Právě kvůli té úpravě jsem brala gynex a nic a doktorka mi na to říkala, že jsou i jiné prostředky na úpravu a mnohem levnější,jenže moje zabejčená hlava to chtěla prostě zkusit 😀 Teď už si zakazuji na to myslet. Obě švagrové teď mají malé jedna má ročního a druhá má půl ročního špuntíka. Rodina se točí kolem nich o to by mi ani nešlo máme teď apoň klid, ale mrzí mě takové věci,jako že pořádají mikulášké akce pro malé a nebo rodinné focení s malýma(a dašíma vnukama) a babičkou no a my se nemůžem zapojit nebo nám o tom ani nikdo neřekne,protože nemame dítko.
@raza no prášky jsem vysadila začátkem dubna,ale asi takové pořádné snažení to bych řekla tak půl roku. Já vím nic moc, ale když kolem vidím tolik známých co sotva vysadili a jen to zkusili a zadařilo se na poprvé, tak mi to přijde dlouhá doba. Je mi jasné, že každý to má jinak. Samozřejmě všem přeju jen to nej a mám radost za ně,ale někde v hloubi se mi zasteskne, že mi pořád nic. Můj už chtěl mimi tak před dvouma rokama,ale já jsem to tak ještě necítila a navíc jsem chtěla zkoušet až po svatbě a teď vidím, že to není zas tak jednoduché. A co vy jak je to u vás?
jáááj, malo by byť v zákone, že ženy majú nárok každý mesiac cez mrchu aspoň na 4 dni volna.... 😖
ale aspoň keď už mám rchu, už len pár dní a môžeme sa nanovo snažiť 😀 😀 😀
ja som mrchu ešte nedostala a dúfam, že ani nedostanem
jéjda, čo to s tým koníkom je??? vôbec sa mi to nepáči!!!
Tak babule 🙂)) som o krok dalej 🙂)) mame podpisanu zmluvu o zmluve. Takze novy bytik je uz v dohladne. Hypo dostaneme az v marci (manzel v novej praci od novembra), ale to je dobre, lebo oni sa mozu prestahovat az v aprili cca...ked im skolauduju byt 🙂 Jupiiiiiiiiii aj tak sa tesim. Uz to chce len manzelove nadsenie na snazilkovanie. :D
@janielik87 tak to je super! gratulujem! a v ktorej časti budete mať ten byt ak smiem vedieť?
@mysti no aj ja som to tak brala ze ked nie tak nic to, ale to mas v podvedomi ani nevies ako... ved aj to ze cakas na to ze ci si alebo nie🙂 ale to je uplne normalne🙂 ja ked som otehu tak som uz bola v tom stadiu nemyslenia na babo ze som si ani nevsimla ze mi meska ms😀
hani mala pred dvoma tyzdnami rok🙂 dakujem🙂 hej kojim ona by inak asi aj umrela od hladu 😖 normalône jedlo vobec nechce ale prisata by bola furt 😅 ale mne to nevadi,lebo pribera a rastie sice pomaly ale iste a raz sa aj rozpapka🙂
@jafnka To mas pravdu, ze mesto je kludnejsie a velmi pekna priroda v okoli. Mam velmi milych svokrovcov, takze nedam na zv dopustit.
@janielik87 no super, tak ste sa pekne posunuli vpred s bytikom..a v ktorej casti BA bude bytik?
@cammeronka @jafnka Dakujem 🙂 Velmi sa z toho tesim. 🙂 Uz sa neviem dockat aprila. Uz len nejako to vydrzat. My mame radi take tichsie prostredie a manzel uz predtym byval v podnajme v DNV, takze sme hladali tam 🙂 A sme spokojni. 🙂
@janielik87 no aj my mame radi tichsie prostredie, my sme kupili v Novom meste, ale cast vinohrady, je to nad mestom, okolie su vinice..a kedze je to pomerne cele nove, tak vacsinou sami mladi ludia su tam..a mame aj malu yorskirku, tak má pekne výbeh do prírody, aj ked ona toho zase veľa nenaprechádza..neboj, ani sa nenazdas a stahujes sa 🙂
@cammeronka 🙂 Uz aby to bolo. 🙂 Nove mesto moze byt tiez super, hlavne ta vasa cast. Ale tam sme velmi ani nehladali...asi sme boli zaujati tym, ze najkrajsie spomienky mame z DNV 😀 Aj ked mnoho ludi sa cuduje, ze preco tam...a spominaju tu strelbu...ale vsak teraz sme na Dlhych dieloch v podnajme a aj tu sa strielalo...cize...nenavyberas si.
@zuzkat1 presne tak ako pises...aj ja by som chcela na to nemysliet, ale neda sa 😅 som zvedava...ja som vysadila HAK uz v oktobri, ale az na pocudovanie mam MS pravidelne - pravidelny cyklus (teda +/-1den), co som sa az divila, lebo HAK som brala viac ako 10 rokov, tak som bola aj cekom rada, ze som s tymto po vysadeni nemala problem.
Zajtra mam dostat, zacalo ma pobolievat brucho, tazke si myslim, ze asi dostanem, ale to nic, budeme skusat dalej, vsak sme este len na zaciatku... 😉
Moja svagrina uz rozkecava po celom meste, ze v lete idu na dovolenku a idu robit druhe dieta...sa mi to zda strasne primitivne a trapne...o tom, ze my sa pokusame nevie nikto z rodiny, aby sme predisli blbym otazkam typu "tak co, pracujete, dari sa...", to fakt nemusime. A moja svokra bola najlepsia...je uz doma a ked moja svagrina toto zapotila, (boli sme tam obidve), tak svokra povedala : "si to dievcata budete musiet podelit, ze ktora kedy..." - ako by mi facku dala!!!!!!!! 😠 kosko, som bola riadne nastvata, ako by som ja bola odkazana na nu...a ze podelit...ona to iste ani tak nemyslela, moja svokra je skvela zena, len to naozaj tak debilne vyznelo, ze az!!!! 🙄
ahojte. my bývame v tej najrušnejšej časti - v mlynskej doline na intráku. manžel tu pracuje tak máme za skvelú cenu apartmán čo je vlastne jednoizbák. ale máme žiadosť o dvojizbák len jedna drahého kolegyňa nedávno rodila tak bytík dostanú oni ☹ ale vraj v júni alebo v júli by sme mali dostať byt aj my a dokonca ešte väčší než bol tento 🙂 tak uvidíme

@jutu07 Ja som skolu skoncila pred tromi rokmi 🙂 A kedy si bola naposledy na tom hormonalnom profile?