2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@cammeronka my máme tiež fenku - kríženec westíka a yorkšira 🙂 a vo zvolene mám ešte starého pána jazvečíka, ale pri tejto našej mladej fenke sa tvári ako puberťák 😀
@jafnka tak drzim palce, nech sa podari 🙂 Ja som byvala na intraku tri roky a mam odtial fajn spomienky z Mlynskej. 🙂
@tinika ahoj 🙂 Tak drzim palce, nech sa dari 🙂 Ja sa uz tiez neviem dockat, kedy sa my zacneme.
@mysti o nas vedeli ze skusame ale nevadilo mi to🙂 inak aj ja som v oktobri vysadila a na konci aprila som otehotnela... teda presne do pol roka🙂 ked vravis ze je to skvela zena tak to myslela asi skor ako zart...
mozno nakoniec budete spolu rodit🙂 neviem aky mate vztah ale mozno to aj bude fajn ak ste zadobre🙂 ja som svoju svagrinu videla naposledy tusim v porodnici...na oslavu malej nedosla lebo ona cez vikend nema na taketo veci cas🙂 moja svokra .....nerobi nam zle ani nic podobne len je to priserne do seba zahladena osobka...
inak na narodky malej bola sranda...manzel jej vynadal ze malek kupuje kraviny😀 este jej nekupila nic pouzitelne... doteraz vzdy dostala plysakov vhodnych od 3 rokov alebo ked mala pol roka dostala saty na dieta stare rok a pol.... vtipne je ze su to saty vylozene na leto a moja mala je hrozny drobec teda jej to este v lete bude urcite velke teda to vobec nevyuzije.... no teraz jej kupila hrozne skarede plysove prasa vhodne od troch rokov a dinosaura!! na dialkove ovladanie ktory ani nefungoval tak jej to moj drahy pekne zbalil nech to vrati🙂 a potom jej vynadal ze kupuje kraviny🙂
@jafnka no tak to musite mat riadnu šibalku doma 🙂 naša yorkshirka je doma ako z divych vajec 🙂 a zbožňuje všetky velké rasy...kedze ma len 1,40kg spava s nami v posteli 🙂
@cammeronka tá naša je teda fakt riadna potvorka. každého prosí (vie ten povel) aby ju škrabkal. toto využíva hlavne vo výťahu a vždy sa nájde niekto na koho to zaberie. a navyše odháňa od MM všetky ostatné ženy, ani som ju to nemusela učiť 😀
@jafnka no vidis, ta nasa presný opak..láka pre mm ženy..som bola v nejakom obchode v auparku, mm zostal s aishou pred obchodom, a ked vychadzam von uz nejake tri pipeny pri ňom hladkali aishu a úsmev od ucha k uchu..si asi požičiam tu tvoju 🙂
@zuzkat1 Tak já jsem taky spíš taková že nechci aby někdo věděl,že se snažíme... si dovedu představit ty dotěrný dotazy typu : tak co už? ještě ne? atd... ví to jen moje nejlepší kamarádka... 🙂 naopak o to větší překvapení to pro rodinu bude až příjdeme, že jsem těhotná 🙂 teda až budu 🙂
@cammeronka ahoj aj ja som z LV 😉 😀
@dandiela ja mam na to asi rovnaky nazor, aj my sme sa chceli vyhnut takym otazkam, ze ci uz a tak...a preto sme sa rozhodli to nikomu nevraviet...vedia to len moje kolegynky dve, ale tie nepracuju u nas vo firme, ale v nasej "materskej firme" 200 km od nas, tak len tak na dialku...nehovorila som to ani kamoskam, lebo vsetky sa poznaju s nasimi rodicmi a aby sa nahodou niektora neprekecla...
@zuzkat1 tak Tvoja svokra je ako kukam poriadne cuslo, co sa tyka nakupu darcekov... 😀
s mojou svagrinou mame taky "vlazny akceptovatelny" vztah a nebolo by nic horsie,ako keby sme boli tehotne v priblizne rovnakom case, to by ma asi porazilo!!!! 😠 ona je strasny hypochonder a ked cakala Emmu (prvu dceru) tak bola hadam len v 1.mesiaci a uz sa chytala za brucho, ako keby bola uz v 9-tom, bolo to strasne trapne...navyse sa strasne lutovala, ze ju vsetko boli a neviem co este...fakt trapne...a az bude nieco taketo aj teraz az bude tehotna, tak to si uzijeme...a nehovorim uz o tom, ze ked bola emma mala (od narodenia) tak sa nasackovala ku svokre (lebo jej rodicia byvaju daleko) a Emmu prakticky od narodenia premanentne vychovava svokra....preto asi svokra povedala, ze si to musime podelit, lebo sa boji, ze ja budem rovnako neschopna ako ona... 🙄
@mysti Tak kolegyni bych to neřekla, to je hrozná kariéristka a už vidím jak požene za šéfem, že se snažíme o mimčo a on by mi dal výpověď....tůůůůůdle... ví to jen má nejlepší kamarádka a ta nikoho jiného z mojí rodiny nezná- teda kromě manžela toho zná a ten to že se snažíme ví 😀 😀 Moje babička v červnu slaví 70. narozeniny a tak bych byla úplně nejšťatstnější kdyby se nám to podařilo a já bych to mohla oznámit na oslavě. Bude tam celá rodina a pohromadě se nám podaří sejít jednou za uherskej rok, takže bych toho hned využila 🙂 byl by to první vnuk/vnučka, pravuk/pravnučka takže by se zapíjelo dvojnásob 🙂
@janielik87 dakujem 🙂
@dandiela ahoj, jo přesně vím o čem mluvíš. Ze začátku jsme to taky tajili, ale dotazy typu a co vy na kdy to plánujte atd. byly i tak a teď když to tuší, že chceme, tak se těm dotazům už vůbec nevyhneme. V práci jsem měla takové dotazy tak půl roku po svatbě od spolupracovníků a i od šéfa a při každé nevolnosti se mi smál jesli nejsem těhotná až jsem se fakt naštvala a obořila se na něho a pořádně mu řekla, že je to trapné mít na mě neustále narážky a že je to moje soukromá věc. Uznal, že to přehnal a od té doby mám klid. Jinak u rodiny mám vždycky při návštěvě exkurzi co všechno mají pro mě od švagrových nachystané až se nám mimi podaří.
@jutu07 No tak u mě kolegyně taky pořád rejpe jako jestli se snažíme atd. šéf ten když jsem v lednu byla u doktora tak hned na mě ,že dufá že nejsem těhotná , takže naprosto vhodné prostředí 😀 My jsme se k tomu před rodinou nikdy jako moc nehlásili ..nehrnuli...takže tam jako je jim jasný že si mimčo pořídíme,ale nikdo netuší kdy 8Ale jsou ve střehu 😀 pokaždé když tam přijedeme tak jsou opatrní a pak někdo NENÁPADNĚ prohodí, otázku typu: Nemáš větší prsa? Nepřibrala si? a teď mají novou taktiku už téměř ve dveřích se ptahjí jestli si nedám skleničku 😀 To je hrozně legrační a mnohem lepší než neustálý vtíravý otázky ,jestli UŽ.... To s tím šéfem to jsi dobrá, já jsem naopak několikrát zopakovala,že nejsem, že se nemusí bát... ale to spíš proto,že bych nerada přišla o práci... 😔
@dandiela Hm to jsem se taky poprvé bála o tu práci. Před 2rokama co byla krize, tak se rozhodovalo, že jednu z našeho oddělení vyhodí(byli jsme 4) a v tu chvíli kolegyně otěhotněla, takže se to hodilo i tak nám ostatním zkrátili uvázek. Teď už je situace lepší,ale i tak jsem se bála,že kdyby se dozvěděl, že chci mimi, tak by mě vyhodil. Teď už vím, že by to neudělal, odešla 1kolegyně a na mě zbylo veškeré zaučování nových, také vím, že jsem tam pro něho nejschopnější a další kolegyně má odejít, takže jsme si nedávno se šéfem promluvili a já ho připravila na tu myšlenku, že jednou na mateřskou chci jí. Řekl mi,že mám na to právo a že si nemám dělat starosti s tím jak by se to zvládlo, prostě to nějak zařídí, takže to mi hodně pomohlo, protože kvůli tomu jsem se hodně stresovala, jako, že budou na mě naštvaní atd.
ahoj holky
@jutu07 - tak to mas super v praci. Ja robim v Prahe a na moje miesto kazdy caka je to tu blbe...nasa firma ma najradsej karieristky bez chlapov a chlapov, lebo ti im nikdy nepojdu na matersku. Ja ked odidem na matersku tak sa bojim, ze uz nikdy ma nezoberu naspat 😒 , ale co uz zivot je nepravodlivy 😖
@mysti - tak ahoj som zvedava ako Vam to pojde...ja tu ani nestiham chodit mam vela prace a zaciname snazit az od maja takze este mame v pohode casu 😀
Ahoj holky, může mi některá z vás poradit? V pátek mám dostat menstruace, ale před pěti dny jsem měla na toaleťáku krev, tak sem si myslela,že sem to dostala a nic. Druhý den špinění a od té doby nic. Tak nevím, jestli "TO" byla menstruace a nebo to dostanu až v den menzesu v ten pátek. Čekat nebo třeba udělat těhu test?
@dandiela ja mam zase super kolegovcov, ale paradox je, ze nie tu vo firme, ale v tej nasej "sesterskej"...tu vo firme to nevie nikto a chvalit sa tym nebudem, len ked to uz zacne byt vidno...inak nie. Drzim palceky, aby sa vam podario a mohla si to rodinke oznamit na tej oslave...aj my sa tak stretavame na oslave raz za uhorsky rok, tak presne viem, o com hovoris... ja som este nedostala...ale mam az zajtra dostat MS, ale minuly mesiac som dostala o tri dni skor...tak som zvedava, ale zacina ma boliet brucho, tak sa asi este tento mesiac tesit nebudeme...uvidime, nebudem radsej predbiehat... 😨
ahojte babenky...my sme sa zacali tiez snazit...v juny budem mat 22 rokov a myslim, ze po mojej 8 ročnej sestre som pripravena :D s manzelom velmi tuzime po babatku...ale zatial o tom nikto nevie 🙂 od svadby sa nas aj tak kazdy pyta, ci este necakame,alebo ci sa nesnazime..stale sa niekto najde kto provokuje... :P takze drzte palceky...snad na vianoce nas uz bude o jedneho viac 🙂
@dandiela
@yvetta no ve firmě jsem už 5let a se šéfem si tykám. Taky jsem byla udivená, že na to reagoval tak v pohodě a dokonce mi řekl,že po 3letech na mateřské by mě upravil směny tak, abych pak dítě mohla vyzvednout ze školky a pak bylo na mě jestli bych tam zůstala, protože 12ky s dítětem by něšly dělat. U nás ve firmě taky nadržuje chlapům a má tam na každého jiný metr(což je špatně),ale vím, že mě považuje za hodně spolehlivou a kolikrát se mě svěří s nápady co na to říkám, takže z toho vyvozuji, že by se mě nezbavil jen kvůli těhu.
já už ani teď nechci pít ať je tělo i pár měsíců před otěhotněním čisté. 😅
@rakovcanka Drzim palce 🙂 A vitaj 🙂 Aj ja by som chcela uz na Vianoce rodinku, ale neviem, ci to stihneme. Lebo este cakame na byt.
@jutu07 - no aj ja som vo firme 4 roky a so sefkou si tykam, ale u nas je to o tom, ze sme velka firma a ludia sa uz az tak o druhych nestaraju nie je casu 🙄 nie to este starat sa o kazdeho jedneho takze v tom mas vyhodu, ze k Vam pristupuje tak jednotlivo 😉 a hlavne u nas vo firme ma velke slovo nasa centrala vo Francii takze aj keby sefka chcela a Francuz povie nie tak bohuzial mam smolu 😠

ahojte, tak len som vam chcela povedat, ze sme sa rozhodli a snazilkujeme uz teraz 🙂)