2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@mysti 😀 moja svokra ani nevedela ze ci som v pohode... ja nie som typ co sa stazuje a keby mala nemala problemy po narodeni tak ani mamu by som u seba nechcela... lenze museli sme ju stale striehnut nech neplace aby si neublizila takze stale pri nej niekto musel byt nech je v pohode a teda som prijala maminu pomoc lebo sama by som to nezvladla aj pri malej byt stale aj nieco porobit alebo sa najest a tak...
no ale mozno bude fajn ked budete naraz tehu... zeby sa uvedomila ze su zeny ktore si tehotenstvo aj uzit vedia a neberu to ako smrtelnu chorobu🙂
Ahojte dievcence,
ako tak citam, nie som jedina, kto sa neustale stretava s otazkami typu "uz si tehotna? a kedy uz budes?"... ide ma z toho porazit! 😠
A hlavne tak pol roka po svadbe som to mala na kazdom kroku, ako keby svadba znamenala automaticky, ze do roka a do dna budeme mat mimi.. Teraz je tych otazok uz troska menej, svadbu sme mali v auguste 2009, ale ked stretnem znamych, ktorych som dlhsie nevidela a vidim tie pohlady, automaticky reagujem "ahoj, nie, nie som tehotna" 😀
@yvetta to je blbé to jsou ti cizinci. znám tak spoustu firem, že schválně pak třeba po mateřské nabídnou jinou práci jen aby se tě zbavili je to pěkné svinstvo. Ale tímhle se nesmíme trápit a musíme myslet pozitivně, aby se nám miminka brzy podařily. 😀 A všechny jsme měli pod stromečkem dáreček 😀
@felinka ahoj, jo měla jsem to podobně. Zajímavé je,že ze začátku před svatbou se každý ptal: a kdy bude svatba, šak už jste spolu tak dlouho atd.no a po svatbě zase dotazy na rodinu a určitě si myslím, že jak přije první dítě budou se zas všichni ptát kdy plánujem druhé no furt dokola. Ale je to tak všude a tohle musíme házet za hlavu, aby jsme byli v psychycké pohodě.
@yvetta aj my sme spolu s manzelom 8 rokov 🙂
A vzdy bol nejaky dovod, preco este cakat.. aj so svadbou a teraz aj s babom. Najvacsi problem bol financny, obaja mame nie velmi dobre platenu pracu... Ale konecne sme si povedali, ze keby sme takto rozmyslali, a vahali preco ano, preco nie, mimi by sme nemali asi nikdy.. 😅 Tak sa chceme tento rok do toho pustit.. 😉
@janielik87 no my prerabame domcek...takze myslim ze to bude tak akurat, prestahovany komplet a s novym prirastkom 🙂) verim ze sa podari aj vam ... my keby sme cakali na najlepsie podmienky na svete,tak to nebude nikdy asi..
@mysti dakujeme 🙂 a uzi si ples..my sme boli 21. januara a bolo super...
@jutu07 no to je pravda, treba sa to naucit prehliadat, inak by sme sa z toho asi zblaznili 🙂
Inak je to naozaj dost netaktne, su pripady, ked zena chce mat dieta a nemoze, alebo o nenarodene mimi pride a okolie ma taketo otazky.. to je fakt neprijemne. Len si to malokto uvedomuje bohuzial... 😒
@rakovcanka ahoj, my sme na tom rovnako.. tento rok chceme prerabat domcek a nastahovat sa uz ako buduci rodicia 🙂 aspon tak to planujeme, uvidime, ci sa podari... drzim palce aj vam, aby to vyslo, ako planujete! 😉
ahoj @felinka , viem presne o com hovoris...u nas to bolo dokonca aj pred svadbou..ked som oznamila ze sa budem vydavat, tak sa vsetci pytali, ze ci sa musim vydavat...ako keby to bolo pravidlo...niekedy nechapem ako niektory ludia rozmyslaju...
@rakovcanka 🙂 to je tak, ze aj ja dufam , z vsetko bude fajn a budeme uz coskoro prestahovani 🙂 To manzel ma pocit, ze babo bude von zo dna na den. Ja by som nemala problem uz teraz mat zubrienku v brusku 😀 😀 ale tak pockame, kym bude pripraveny. ;)
@janielik87 moj o tom nechcel ani pocut.stale vravel ze tak mozno o 5 rokov 😎 ..ale cez vianoce si prestal "davat pozor" a uz nam to tak nejako ostalo 🙂)
😀
@rakovcanka no mile 🙂) Ale toho sa ja nedockam, ze by si len tak prestal davat pozor. Teda, na Vianoce si asi raz nedal...:D Ale inak je to vzor opatrnosti. Ako ostatni muzi maju problem s panskou ochranou, tak tento moj je uplne ten najzodpovednejsi na svete 🙂 Az mi to niekedy az vadi...
@rakovcanka to jsou krásné plány nastěhovat se do hotového i s miminkem. My už bydlíme spolu 4roky a to už jsme stihli 2x rekonstruovat. Poprvé ze starého bytu udělat obyvatelný(takové ty základy nové okna, voda, elektřin, plyn atd) a po druhé jsme ho zvětšovali na 3+1.Manžel by už dávno chtěl mimi jen já jsem pořád nějak nechtěla a myslela si jak rychle to pak půjde a ono je to na opak. A s těma podmínkama to máme podobně, pořád jsem si říkala až dosplácíme tam to a ono se zas našlo něco dalšího co bylo potřeba koupit,takže čekat nemá smysl.
@janielik87 my aj bez ochrany...ale daval pozor...no a teraz...prisiel na to ze asi chce byt otecko :DD
@jutu07 presne tak...cakat na ideal nema zmysel, pretoze u nas to bolo tak...do svadby trebalo peniazka na pripravu na svadbu, po svadbe, take papiere, take splatky, treba to a tamto...a kazdy mesiac vyskocilo nieco co s tym nikto nepocital...takze proste teraz a hotovo 🙂 ci budem v "tom" o tyzden alebo o dva mesiace, je uz na nahode a stasti asi...ale myslim, ze keby som otehotnela hoci aj vcera, tak uz je neskoro :P
@rakovcanka No tak moj to asi tak este neciti 🙂) Aj ked on sa stale vyhovara na nieco 😀 Najpr, ze nemame byt, teraz , ze nemam vodicak, ze este nebyvame, ze mam este jeden semester skoly... 🙂 Ale ved mne by sa s takym skvelym pocitom ovela lepsie studovalo 😉 No nie? 😀
@janielik87 no asi ano 🙂) ale tak vodicak sa ti zide, to s bruskom by bolo mocno tazke potom ... a skola? tak teoreticky asi ma pravdu ale babo je predsa radost...neboj ono to pride...
@rakovcanka no ved teoriu uz mam za sebou...len mi chybaju jazdy...ale nechcem po snehu, tak cakam 🙂 Aj tak ho do konca maja musim mat urobeny. A teraz v letnom ma caka uz len den skoly...cca 2 dni do tyzdna brigada a pisanie DP..ale stiham podla mna 🙂 No necham sa prekvapit, kedy bude pripraveny 😀
tak si to predstavte baby, dnes do nášho odparkovaného auta nabúral nejaký pán menom Ľúbimalkohol a ešte nám tvrdí, že veď ten nárazník je aj tak na hovno, že to je škoda tak za 5korún tak čo vlastne chceme.. 🤐
Ahojte babenky 🙂 som rada,že spoznávam aj tie,ktoré tu včera neboli 😉 Janielik87 školu už mas akoby vo vrecku,DP sa dá písať aj s malinkatym bruskom 😉
Raza,taki ľudia ma dokazu neskutocne vytocit....to je zodpovednost-uzas!!!
@janielik87 mozno to bude skor ako cakas 🙂 drzim palceky...
@janielik87 inaaak...ked sa naucis za zleho pocasia, za dobreho budes genialny sofer 🙂) uz ta nic neprekvapka :P
@rakovcanka No ja genialny sofer...to sa mi nezda. Dost som pokakana za volantom :DDD

@yvetta ahoj mojka, ja som tu tiez len tak sporadicky, je tu kopec novych bab, normalne nestiham sledovat 😀
som aj ja strasne zvedava a nervozna z toho, ako to dopadne, ale mam pocit ako pred MS, tak myslim, ze dostanem, uvidime. V sobotu ideme na ples sa tesiiiiim ako mala, trochu sa zabavit s partickou 😀
@rakovcanka ahoj, drzim vam palce, nech Vam to vyjde cim najskor 😵