2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@janielik87 ...to by mala prísť tá motivácia 😀
@lianka7 :D veru, cakam na nu a nechodi :D Sedim nad tym anic! 🙂 Preto som tu teraz tak casto 🙂
@janielik87 🙂 že sa nakazíš tehu bacilom???Aj ja som tu preto 😀
@lianka7 :D no ved to, uvidime ci to funguje a mozno ... 😀 sa postasti 🙂 Aj ked my sme vo faze priprav na snazenie...tusim 🙂 - teda aspon z manzelovej strany
@janielik87 a uvidis ako si neskor bude snazenie pochvalovat... 🙂
@janielik87 neboj...nikto uceny z neba nespadol...netreba sa bat soferovat...ale si to uzi 🙂) potom to pojde lahsie..ja soferujem uz tri roky a myslim ze mi to celkom ide, ked mi muz zverí svoju "lasku" 😎
@felinka ahoj, u nás tie otázky začali hneď po svadbe a skoro furt boli a už som rázne na to odpovedala, lebo mto už obťažovalo, šak každý sa dozvie v pravú chvíľu a nebudem to hneď niekomu- alebo každému vešiať na nos v deň keď sa to ja dozviem
a určite to ešte aj budem tajť, nemusí hneď každý vedieť najmä pre prípad, že by sa niečo stalo a už by to každý furt sa v tom vŕtal , že prečo
a jedna zaujímavosť, poviem, že som chorá- nádcha, kašeľ a niekto z toho už urobil tehotenské príznaky
Ahoj holky,
rada bych se k vam pridala 🙂 Taky planujem za par mesicu zacit se snazenim, at jsme v pristim roce tri :D Jsem rada, ze nejsem jediny blazen, co mysli na takovy veci tolik predem 😀 Taky jsme porad rikali, ze pockame, az neco, pak zas az se stane neco jinyho, atd... az jsme dosli k tomu, ze porad bude nejaky neco a tak to nema cenu odkladat 😕 Zakladni podminka - bydleni, je snad vyresena, tak ted jen doufat, ze nam priroda nebude kazit plany 😵
a naj na tom je, že niekomu kašeľ znie ako vracanie, a z toho usudzuje tehu
@lianka7 no, alebo pohľady a nekonečné priania.....šak ja sa nehnevám, že mi to niekto praje, ale akoby som to mala splniť nekomu inému to prianie, nie sebe, taký pocit z toho akoby tlačenia do mimi mám....chcem mimi, ale na každom kroku otázky, či nekope....tak už človek ani nechce....lebo má pocit, že fakt akoby pre iného aby mu splnil prianie...
Jsem docela zvedava jak budu myslet na to, ze vlastne o zadny snazeni nejde, kdyz uz ted toho mam plnou hlavu 😀 Ale je fakt, ze nas vcelku nic nehoni, kdyz to nevyjde letos, snad to vyjde pristi rok 😀
Jinak u nas otazky ohledne rodiny nikdy moc nepadaly :D Jen tchyne byla zdesena i z toho, kdyz jsme ji oznamili, ze se chceme brat (a to jsme spolu byli 5 let a z toho 3,5 roku spolecne bydleli 😀 ) - to se taky hned ptala, jestli jsem teda tehotna nebo jako proc se chceme/musime brat 😀 Ale asi je to tim, ze stale studuju, tak kazdy bere, ze chci dostudovat, zacit nejakou karieru a kdo vi co jeste 🤐
@lianka7 No snad pride ten moment. Viem, ze toto byvanie nam hlavne uz zatazuje nervy obom. Podnajom uz nie je pre nas...a ked este tu nie sme sami...
@rakovcanka No snad jedneho dna sa zobudeim a budem mat tuzbu vediet soferovat 😀 ...lebo zatial je to len krc a strach a zaryte nechty na volante...
@janielik87 Ahojky, ja sa tiez ucim od znova soferovat. Vodicak mam sice uz 5 rokov, ale boli sme v zahranici, kde som nejazdila a ked sme prisli naspat, tak som sa bala. Teraz mi manzel robi instruktora a nechapem, aky je pri tom trpezlivy. Ale vraj mi to ide lepsie, ako prvy krat 🙂
@janielik87 To poznam, podnajom nie je idelalny a ked tam nie ste sami, no strasne... Tiez sme si s drahym "uzili", ale uz nastastie byvame vo svojom.
@anjelicek27 No moj manzel je tiez dost trpezlivy..ale ja nie som 🙂))
@anjelicek27 No vsak to, keby sme boli aspon sami...ale zavreti cely cas v jednej izbe..to je ponorka. A teraz este byvame s takou jednou nie velmi priatelsky naladenou zenskou...aaaaaaa....uz nech je april. 🙂
@meduela uplne chapem tvoje pocity,lebo obcas ich zazivam aj ja....treba sa to naucit brat jednym uchom dnu,druhym von,inak to nepojde 😒
@janielik87 Drzim palce,nech ste uz coskoro vo svojom...a ako nam kazdy hovorieva....citujem:Do noveho bytu,novy prirastok....tak sme splnili vsetkym prianie a kupili sme veeeelky kvet 😀
@janielik87 tak ja som asi na to stvorena..ja keby som mohla tak soferujem v kuse...len kto by zarabal na benzin :P ale neboj zvladnes to...
@lianka7 :D no ja si asi kupim rybku do akvarka 🙂 ale snad sa vsetko casom vyriesi. 🙂 Len ta trpezlivost..to nie je moja silna stranka...
@rakovcanka ved uz sa musim donutit, lebo mi prepadnu prasule, co som za to dala :-O a to nebude dobre...to bude manzelsky konflikt 😀
@janielik87 ved to, ja podobne, strach v ociach a stresujem...
@janielik87 tak to neriskuj :P a sup za volant 🙂 urcite si sikulka tak to rychlo zvladnes...a s tym byvanim ako citam, drzim palceky nech sa to raz dva vyriesi...aby ste sa mohli zacat snazit 🙂 drzim palce aj s vodicakom aj s manzelom 🙂
@rakovcanka 🙂 dakujem , snad sa bude darit...smoly uz bolo ajajaaaaaaaaaj...az az...v poslednom case som mala pocit, ze vsetko sa len kazi. Ale zacina sa vyjasnovat. Tak zbieram nadej aj odvahu, ze uz bude len lepsie. 😀
@anjelicek27 ja som po druhej jazde s instruktorom do auta sadla len 2x ci 3x s manzelom, ale to je smrt pre mna...uplne ze ma musia nutit ... :-/

@lianka7 Presne to si myslim aj ja...len keby sa mi chcelo pisat 😅