icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

janielik87
3. feb 2011

@veronkaj jasne, ze berieme! 🙂 Vsak niektore z nas sa budu snazit este len od ...ktoviektoreho mesiaca :D

veronkaj
3. feb 2011

@mysti dakujem, nuž minulý rok som potratila takže sa snažíme znovu a to je akoby som povedala slušne no čítali ste to, testíky a myslenie na to a aj ked si poviem nemysli na to tak občas to vyjde do mysle, minulý mesiac som už myslela že sa podarilo dokonca som sa držala ani testy hne´d nerobila a hoci inak mávam cyklus pravidelný na 6ty deň meškania som išla si dať zobrať krv a už ráno som začala krvácať, bola to meškajúca mrcha a hcg bolo menej ako 1 takže nič, a zase dokola, len ja mám zmenšené šance zdravotne

veronkaj
3. feb 2011

@janielik87 ďakujem

no asi každý deň nie ale občas sem zabehnem že čo nové a som zvedavá ako budú pribúdať tehulky

michell
3. feb 2011

@mysti ahoj ano snad to uz budu 2 // 🙂

janielik87
3. feb 2011

@jafnka no tak to ti nezavidim :( Ale zas budes mat po nej a mozes snazilkovat ostosest. Ja cakam na svoju...nejako neuspesne zatial...uz druhy mesiac sa jej nechce ku mne...:(( Bola som u doktorky, vraj mi praskla cysta a mam tam volnu tekutinku, ze preto mi minule meskala...ale preco meska teraz? (este nesnazilkujeme) Nemate nahodou niektora skusenosti s tou tekutinkou? To sa vstrebe, ci ako??? ... Keby to aspon nebolelo v podbrusku.

mysti
3. feb 2011

@veronkaj joj, vidis, tak si mala nadej a nic...ja som si bola tiez ista, ze sa podarilo, a ked som vcera dostala...hm, bolo mi na nic... 😒 ale co uz pojdeme dalej a uvidime co bude o mesiac, toto cakanie ja najhorsie 😠
@michell tak drzim palce, aby to boli // 😉

red_kika
3. feb 2011

@felinka heh.. presne ako my... tiez by sme chceli tak nejak nabuduci rok aby sa narodilo..takze mame este casu :D

felinka
3. feb 2011

@red_kika veru mame, ale teoreticka priprava je tiez dolezita 🙂 sa tu pomaly rozkukavam, su tu naozaj super zaujimave temy, vela sa tu clovek nauci, super, ze funguje takato stranka!!!
A 2012 je pekny rok, tak nejak sympaticky, snad nam to obom vyjde!

solinkarka
3. feb 2011

Nechapem preco si tu nikto so mnou nepise,.ma ignurujete 😠

mysti
3. feb 2011

@solinkarka ale nie, jasne ze neignoruje 😉

solinkarka
3. feb 2011

@mysti ale ano 😒 ako sa mas? 🙂

jafnka
3. feb 2011

@solinkarka poslušne sa hlásim 🙂 ja mám dnes taký čudný deň, včera som dostala mrchu, ale dnes mi veru tečie viac krvi z nosa - už tretíkrát! tak ja neviem... dúfam, že ty máš lepší deň.

solinkarka
3. feb 2011

@jafnka no ja som dnes zas dostala mrchu ale som rada lebo je to prva po kyrete a prisla ako hodinky...3.januara=kyret, 3.februara=prva mrcha a 3.marca chcem // na testiku 🙂 ina nahoda 😀

jafnka
3. feb 2011

@solinkarka a ešte dátum pôrodu 3. novembra 🙂

dayanka
3. feb 2011

@solinkarka pekne. 🙂 Dufam, ze ti to vyjde. 😉 😉

solinkarka
3. feb 2011

@jafnka no to mi by uz bolo jedno ci to bude 3. 😀 v marci ma muzik narodeniny tak by som mu dala pekny dacek 😉

solinkarka
3. feb 2011

@dayanka myslim ze mozem len snivat aby nam to na prvy sup vyslo ale tak clovek nikdy nevie...prve nam vyslo do 3.meciacov...boze zas ta trojka 😀

red_kika
3. feb 2011

@felinka detto 🙂 tiez studujem nejake knizky, ze co ako kedy... aby som aspon teoreticky bola pripravena 🙂 a s tym rokom 2012 tiez suhlasim 😀 evidentne mame rovnake nazory

jafnka
3. feb 2011

@solinkarka keď vás prenasleduje tá trojka tak možno budú aj trojičky 😀

mysti
3. feb 2011

@solinkarka ale celkom to ide...uz sa tesim na buduci tyzden, kedy opat pojdeme " na to"...som sa tesila uz teraz, ale nic z toho, mrcha prisla so zeleznou pravidelnostou, idem ma porazit...no co uz...aj moj manzel si bol isty, ale nic z toho, som mu povedala, ze sa musi na buduci mesiac viacej snazit 😝

solinkarka
3. feb 2011

@jafnka ufff nestras to nie 😀

solinkarka
3. feb 2011

@mysti vidim ze je nas tu viac mrchujucich..ale netreba to vzdavat, ono sa to raz podari 🙂

jafnka
3. feb 2011

@solinkarka teraz máme naraz mrchu a o pár mesiacov budeme naraz rodiť 🙂

jafnka
3. feb 2011

aké máte plány na víkend? my ideme k rodičom do Zv. budeme mať šiškohody 🙂 teším sa

solinkarka
3. feb 2011

@jafnka to ano..inka citam ze si zo Zvolena...ja som tam byvala par mesiacov 🙂

rakovcanka
3. feb 2011

@michell aj ja som rada...konecne niekto kto mi rozumie...🙂 a som zvedava ako vyrastla 🙂

rakovcanka
3. feb 2011

@jafnka to by bolo..potom uz budeme oslavovat s detskym sampanskym 🙂

chaluha
3. feb 2011

Ahojte maminky a snazilky ,mozem sa pridat?mam dcerku 20mes a radi by sme druhe a co sa tyka mna tak by som rada tehu uz aj dnes 🙂 🙂 🙂 😀 😀 mozem sa pridat?

drobik1
3. feb 2011

ahojte no aj my sa snazime otehotniet velmi by sme chceli este tretie ale nejako sa nedari..dufam ze to vyjde do konca roku.. 😎

jafnka
3. feb 2011

@chaluha @drobik1 vitajte. ale sa nás tu zbiera! to bude detičiek 😀