2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@mysti dakujem, nuž minulý rok som potratila takže sa snažíme znovu a to je akoby som povedala slušne no čítali ste to, testíky a myslenie na to a aj ked si poviem nemysli na to tak občas to vyjde do mysle, minulý mesiac som už myslela že sa podarilo dokonca som sa držala ani testy hne´d nerobila a hoci inak mávam cyklus pravidelný na 6ty deň meškania som išla si dať zobrať krv a už ráno som začala krvácať, bola to meškajúca mrcha a hcg bolo menej ako 1 takže nič, a zase dokola, len ja mám zmenšené šance zdravotne
@janielik87 ďakujem
no asi každý deň nie ale občas sem zabehnem že čo nové a som zvedavá ako budú pribúdať tehulky
@jafnka no tak to ti nezavidim :( Ale zas budes mat po nej a mozes snazilkovat ostosest. Ja cakam na svoju...nejako neuspesne zatial...uz druhy mesiac sa jej nechce ku mne...:(( Bola som u doktorky, vraj mi praskla cysta a mam tam volnu tekutinku, ze preto mi minule meskala...ale preco meska teraz? (este nesnazilkujeme) Nemate nahodou niektora skusenosti s tou tekutinkou? To sa vstrebe, ci ako??? ... Keby to aspon nebolelo v podbrusku.
Nechapem preco si tu nikto so mnou nepise,.ma ignurujete 😠
@solinkarka ale nie, jasne ze neignoruje 😉
@mysti ale ano 😒 ako sa mas? 🙂
@solinkarka poslušne sa hlásim 🙂 ja mám dnes taký čudný deň, včera som dostala mrchu, ale dnes mi veru tečie viac krvi z nosa - už tretíkrát! tak ja neviem... dúfam, že ty máš lepší deň.
@jafnka no ja som dnes zas dostala mrchu ale som rada lebo je to prva po kyrete a prisla ako hodinky...3.januara=kyret, 3.februara=prva mrcha a 3.marca chcem // na testiku 🙂 ina nahoda 😀
@solinkarka a ešte dátum pôrodu 3. novembra 🙂
@solinkarka pekne. 🙂 Dufam, ze ti to vyjde. 😉 😉
@jafnka no to mi by uz bolo jedno ci to bude 3. 😀 v marci ma muzik narodeniny tak by som mu dala pekny dacek 😉
@dayanka myslim ze mozem len snivat aby nam to na prvy sup vyslo ale tak clovek nikdy nevie...prve nam vyslo do 3.meciacov...boze zas ta trojka 😀
@solinkarka keď vás prenasleduje tá trojka tak možno budú aj trojičky 😀
@solinkarka ale celkom to ide...uz sa tesim na buduci tyzden, kedy opat pojdeme " na to"...som sa tesila uz teraz, ale nic z toho, mrcha prisla so zeleznou pravidelnostou, idem ma porazit...no co uz...aj moj manzel si bol isty, ale nic z toho, som mu povedala, ze sa musi na buduci mesiac viacej snazit 😝
@jafnka ufff nestras to nie 😀
@mysti vidim ze je nas tu viac mrchujucich..ale netreba to vzdavat, ono sa to raz podari 🙂
@solinkarka teraz máme naraz mrchu a o pár mesiacov budeme naraz rodiť 🙂
aké máte plány na víkend? my ideme k rodičom do Zv. budeme mať šiškohody 🙂 teším sa
@jafnka to ano..inka citam ze si zo Zvolena...ja som tam byvala par mesiacov 🙂
@michell aj ja som rada...konecne niekto kto mi rozumie...🙂 a som zvedava ako vyrastla 🙂
@jafnka to by bolo..potom uz budeme oslavovat s detskym sampanskym 🙂
Ahojte maminky a snazilky ,mozem sa pridat?mam dcerku 20mes a radi by sme druhe a co sa tyka mna tak by som rada tehu uz aj dnes 🙂 🙂 🙂 😀 😀 mozem sa pridat?
ahojte no aj my sa snazime otehotniet velmi by sme chceli este tretie ale nejako sa nedari..dufam ze to vyjde do konca roku.. 😎

@veronkaj jasne, ze berieme! 🙂 Vsak niektore z nas sa budu snazit este len od ...ktoviektoreho mesiaca :D