icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

solinkarka
4. feb 2011

@erika3011 este ze jej v nose nepukol 😀

erika3011
4. feb 2011

@solinkarka no to nie ale mohlo jej to upchať dychacie cesty keby to vdychla hlbšie alebo keby si to napchala prstekom dalej ☹

solinkarka
4. feb 2011

@erika3011 ja viem..taketo drobnosti su velmi nebezpecne 😒 treba davat pozor 😉

erika3011
4. feb 2011

@solinkarka 😀 každú sekundu dieťa neustrážiš a niekedy ako aj teraz stačí len ozaj malá chvílka...ale aspon viem po kom je, moja mamka si vraj pravidelne strkala goralky do nosa 😀

anjelicek27
4. feb 2011

@mysti Ahojky...No ten november je velmi dobry vyber 😉 Tiez by sme chceli novembrove. Akoze ani decembrove by mi neprekazalo, ale keby to bolo najneskor 31.12.2011 😀 No jasne, ze si to clovek "lahko" planuje, ale ved sa uvidi. Drzim palce, nech nam to na ten november vyjde. Asi som uz mala aj ovulku, takze to este len zacnu tie stresy s tehu testami... My zajtra ideme na oslavu kamosom, viaceri oslavuju meniny alebo narodky, alebo aj aj. Drahemu som slubila, ze upeciem tortu, bude to moja prva, tak drz palce. Este raz, peknu zabavu, papa.

erika3011
4. feb 2011

baby čo planujete kupiť polovičkam na Valentina? 😒

anjelicek27
4. feb 2011

@mandm hehe, ze by nas v porodnici vymenili 😉 No mne stale vravia, ze som cierna ovca rodiny, lebo mne je vsade zima, kde je menej ako 21 stpnov 😀 Dokonca aj v lete spim niekedy pod perovym paplonom. No juzanska krv sa nezaprie 😀 Niekdy mam pocit, ze moji predkovia pochadzaju od mora.

anjelicek27
4. feb 2011

@erika3011 Ahojky, noo to je dobra otazka... Urcite nejaku cokoladu, alebo dezertik, to ma rad a mozno este nejaku malickost... musim porozmyslat. A ty co planjes?

anjelicek27
4. feb 2011

@erika3011 Ahojky, mozem sa spytat? Ked ti vysiel pozitivny ovulacny test boli palicky rovnako "tmave", lebo ja som mala kontrolnu stale tmavsiu ako T. Myslis, ze aj tak je to pozitivna ovlka?

erika3011
4. feb 2011

@anjelicek27 ahoj 😉 moje čiarky boli skoro rovnako silne testovacia bola o trošku slabšia ale ozaj len o trošku a na papieriku pisali že do 48 hod mi pride ovulka tym padom.. ešte si meriam aj BT tak ak rano vyskoči hodnota som si uplne na istom 😉 ešte som nikdy v živote taketo metody neskúšala len teraz prvy mesiac ale je to celkom sranda 😀

čo sa tyka valentina nemam vôbec tušaka i ked na bonbonieru som myslela i ja a možno na plyšaka 😀 môj je taky sladky macko :D lubi sladke..no len problem bude že na valentina planujeme oficialne zasnuby tak ten plyšak s čokoškou sa prstienku ani zdaleka nevyrovnajú tak hútam ešte nad nejakymi možnosťami 😅

anjelicek27
4. feb 2011

@erika3011 Jej, to je krasne, to teda gratulujem, kedyze planujete svadbu? Ale ved ked ma bonbonieru rad, a samozrejme aj teba, nebude mu prekazat aj malickost.

anjelicek27
4. feb 2011

@erika3011 Podla mna je strasne tazke chlapom kupovat darceky 😖 Mam s tym strasny problem. A potom sa a tak nakoniec rozhodnem kupit nieco prakticke, ako napr. koselu...a podobne.

erika3011
4. feb 2011

@anjelicek27 tak ano to máš pravdu a dostane mna kedže mu poviem ano tak snad mu to "stačí" 😀 😀 😀 Svadbu by sme chceli v máji, je to tak trošku narychlo ale citime že je to spravne rozhodnutie 🙂 No ale dopredu sa už smejeme že si každy bude domyšlať že preto tak narychlo lebo čakame dalšie babo 😅

erika3011
4. feb 2011

@anjelicek27 😀 košela mu aspon ostane a bude mať na valentina pamiatku..ale po bonboniere mu ostane max par gramov navyše :DDD

erika3011
4. feb 2011

a dakujem za gratulku, idem hajať tak dobru nocku prajem ked bude čas tak sem zajtra nakuknem 🙂 😉

anjelicek27
4. feb 2011

@erika3011 To mate v pohode, do maja casu dost. I ked mne sa to lahko povie, ked mi maminka zorganizovala svadbu, ale zvladla to za 3 mesiace 🙂 No vsak nech si domyslaju. Vies, co niekedy si ludia aj z tvojho usmevu domyslia, ze si asi tehotna, ked sa tak usmievas, alebo si asi tehotna, ked places... Ludia maju na vsetko odpoved...To tak nemam rada. No, ale neboj, len si uziva pripravu a nenechaj sa od nikoho rozladit.

anjelicek27
4. feb 2011

@erika3011 papapa dobru nocku, idem aj ja... my uz mame nastastie na dnes snazilkovanie odklepnute 😉 tak sup sup do postielky...

anjelicek27
4. feb 2011

@erika3011 Inak, ja nechapem, drahy teraz dorobil palacinky, a ja ze co to tu rozvoniava...wau. A to som mu dnes uz varila veceru (kuraciu pecienku), no asi to nestacilo... Ej veru, bonboniera nebude, vsak to bude tehotny on skor... 😀

z.vrablova
4. feb 2011

... my mame na Valentina 7. vyrocie co sme spolu zacali s mm chodit a zaroven 2. vyrocie sobasa... minuly rok sme boli na super obede, tento rok som si u sestry objednala tortu v tvare srdca, len taku malicku pre nas dvoch, teda troch... 🙂

raza
4. feb 2011

@jafnka ahoj, no, bola som u doktorky, tipy boli rôzne: slepáka, žlčník... poslala ma na sono a nezistili mi nič!!!! ľudia, veď ja vám to môžem aj odprisahať- ja nie som hypochonder!!! ale fakt to sakra bolí a na sone nieje nič... tak v pondelok ešte na gyn. sono, lebo ma bolia aj vaječníky 🙄
vlastne jediné vyjadrenie bolo, nech sa objednám na sondu ( gastroskopia, už som to raz podstúpila, preglgnúť hadičku-značne nepríjemné a ponižujúce, keď vás napína a pod pusou máte misku, do ktorej vyplúvate zvratky...) sory, že tak otvorene, ale inak to nejde...
že to mám asi z toho refluxu, možno tá sonda povie viac, ale osobne tomu neverím...
takže nič mi nezistili, a stále mi je na prd...

raza
5. feb 2011

aj hrdlo ma riadne bolí, už mi je z toho do revu, furt dačo, veď takto sa nemôžme snažiť, keď som taká nachladnutá, kedy ja budem mať to bábo??? ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

solinkarka
5. feb 2011

Boze dnes mi moja velmi dobra kamaratka povedala ze jej zistili ze nemozem mat deti 😢 a ona ich tak velmi zboznuje 😢 velmi ju obdivujem ako to zvlada aj ked ma len 21r a uz takto sa snou zivot nepekne zahrava 😢

erika3011
5. feb 2011

@anjelicek27 to máš pravdu, mali by sme to stihnúť, naplanovane to už mame do detailov a po valentinovi sa idu rychlo vybavovať terminy 😅 ...ja som si robila včera ten ovu test ta testovacia čiaročka bola o trošičk slabšia ako kontrolna a dnes naopak!!! je uplne silnejšia.. a to som si robila ešte pred obedom. včera sme to už odklepnuť nestihli ☹ a dnes dojde drahy až večer domov, tak tento mesiac to už znova "nestíhame" ...čo už..snad na dalši, ale aspon som pochopila ako funguje ta ovulka 😅 ...jeeeej tak on je šikovny ked dokaže urobiť palacinky, môj maximalne urobi kavu a čaj 😀 ale za to umyje riad ked treba 🙂 no mužske práce mu idú ešte aj oprava auta 🙂

erika3011
5. feb 2011

@solinkarka to mi je luto ☹ taka mlada a už taketo niečo sa dozvie ☹

solinkarka
5. feb 2011

@erika3011 to ano 😒 chystate svadbu? som myslela ze uz to mate za sebou ked mate dcerku 😀 nehnali vas do toho? ked sa svokrovci dozvedeli ze som tehu tak chceli pomaly do mesiaca aby bol sobas 😝 ale teraz uz neni dovod nahlit 😒

erika3011
5. feb 2011

@solinkarka ano chystame svadbu, teda planujeme zatial 😀 oficialne zasnuby budú s rodičmi na valentina a v maji by sme chceli termin.. a nehnali 😀 maličkú mám s prvym priatelom, no podviedol ma pred svadbou tak som to vtedy zrušila a ked som mu odpustila a otehotnela s Bibi tak znova podviedol, to už nemal prepačenie tak som ho vyhodila z bytu.. s Lacim sme pol roka len ale klape nam to v každom smere 🙂

veronika002
5. feb 2011

Je mi hrozne, stále som chorá a keby niektorá nevedela, mali sme začať pracovať na bábätku od dnes, ale aj ja a aj manžel užívame antibiotiká a sme chorí. Pritom on je chudáčik v práci a ja si pozerám fotoblogy žien, ktoré sa fotia s bruškami a následne s bábätkami.... Fuuu to som asi nemala kukať :o((
No čo, aj ja by som sa už rada takto predvádzala.....

maruska22
5. feb 2011

ahojte snažilky...ak dovolíte tak sa sem k vám pridružím 🙂 tiež sme začali pracovať na bábatku...jedného drobca už doma máme, v marci bude mať dva rôčky, tak mu chceme zaobstarať súrodenca 😉 uvidíme ako to pojde...pred pár dnami som bola u dok., podla nej je všetko ok..len ma upozornila, ze mozem mat problem otehotniet kvoli tomu, ze malého stále kojím 😢 Od porodu som vobec nemala mrchu...mám z toho trochu obavy...malého som uz chcela oducit do mliecka, ale je to tazký závislák 😀 No ak za nejake dva tri mesiace nebudem tehu..tak iná moznost asi nebude...nemáte s tým niekto skusenosti?

solinkarka
5. feb 2011

@maruska22 ahoj...od porodnu si nemala mrchu? a to sa vobec da? 😲

maruska22
5. feb 2011

@solinkarka no pokial žena kojí tak je to zevraj v poriadku...aj ked je to asi ojedinelý jav, lebo osobne nepoznám ziadnu maminku, ktorá by mal podobnu skusenost...nemat mrchu uz skoro tri roky 😀 doteraz som si tento stav pochvalovala, ale teraz uz zacinam mat obavy 😖