2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@jankohrasko takze, mozem to poslat postou 🙂 co ma nesmierne potesilo 🙂 Takze to bude skor ako keby som sa trepala domov...lebo bohviekedy by to bolo. Ale da sa to DNP vybavit aj postou. problem mam len s tym, ze kde mi poslu info ohladom platenia...domov sa mi nepozdava velmi.
@janielik87 tak super, ze sa to da postou, ja som to vedela 😀 😀 😀 😵 😉
a co mate s muzom nove byvanicko, tam este nemas adresu? vsak korespondencnu adresu si daj tu v BA
som pozerala formular, jedna adresa tam je normalna adresa a druha korespondencna adresa 🙂
@jankohrasko 🙂 to ja viem, ale my tam budeme az od aprila byvat v novom. A predpokladam a dufam, ze skor uz ma zaregistruju. Potom v maji budem menit trvaly pobyt. Teraz sme len na private, tak pripadne sem ak to dam zatial poslat... jedine. A potom to uz po zmene trvaleho preregistrujem. Len aby mi uz ficalo tych 270 dni 🙂 o to ide. 😀
@janielik87 jaj 😅 tak na privat.. zatial 😀
🙂 no ved nejako to poriesim, hlavne ze sa to da aj "neosobne"
Ach jaj babule, tak strasne sa mi nechce ucit, ze uz som si dala druhu kavu 😝 Co ja len jednu denne k ranajkam 🙂 Ach a pisat ta diploska...to tieeeeez....ach jaja este ked vidim, ze uz jar sa hlasi (dufam, ze nie zase docasne) ... 🙂 Jaj ale som leniva. To je horor. 😒
@dayanka A vyvolávačku ti doktorka neponúkla?
@janielik87 To ti verím,mne sa tiež do toho nechcelo,tak ako sa mi teraz nechce chodiť do práce 😀
@lianka7 :D no ved toho sa bojim, ze teraz sa mi toto nechce, ale nejako to dokopem, ale potom sa mi asi tieznebude chciet 🙂 🙂
@janielik87 a potom ti zacne dozivotne "nechcenie" 😀 😀 😀
@lianka7 No to dufam nie 🙂 Teraz ma chytila DP 🙂 aj ked by som sa mala radsej na tu skusku ucit na zajtra...ach jaj...horor. Staci mi E, len nech uz mi daju pokoj svaty tento semester. Nejako sa tento zimny taha ako sopel 😀
@lianka7 ja to nemozem brat...hormony🙂
@janielik87 fiiha ale fakt ho nejako natahujes. 😀 Co viem tak pomaly sa zacina uz dalsi semester a ty este dosluhujes ten predosly. 😀 😀 A co je DP? OOO damy hovorite v skratkach. 😀
@dayanka 🙂 nas drahy vyucujuci bol kdesi v certe odcestovany, tak to neslo skor 🙂 Ale mne to ani neva, lebo sme hladali byt a vselico sa mlelo, ze som nestihala sa tomu ani venovat. A DP je diplomovka 🙂 Co je tiez horrrrrrooooorrrr.
@janielik87 jasne horooooooooooooooooor, tak sa nan netes.:D
@dayanka Vsak ale, tak ale daco uz len musim odovzdat mojej konzultantke aj v tomto...takze tak, ale nastastie som sa kus rozbehla. 🙂 A zajtra drz palce, nech to nespackam. 🙂
@janielik87 drzim 😀
@jankohrasko ne to jsem ještě nezkoušela. Ve středu jdu k doktorce, protože mě tak trochu pobolívá břicho a jsem po MS už ani nevím jestli je to normální nebo si to pobolívání vsugerovávám. Když mě vyšetří a řekne, že je vše ok,tak se zaměřím na ovulku.
@mysti Ahojky, nakoniec som robila teraz len suhajdy, torta bude na dalsiu oslavu az koncom mesiaca... 😉 Tak to je parada, som rada, ze bolo super. Neboj, nohy vydrzia. Drzim paste, nech mrska nepride... Ja budem stresovat o tyzden... 😖
@erika3011 Ahojky, super, ze mate pekne vsetko rozplanovane, urcite sa vam to vsetko podari stihnut. To mas dobre, ze si stihla aspon zistit, ako funguju tie testy. Mne sa stala taka vec, ze skusam tie testy a vyslo mi najprv niekolko neg za sebou a potom 2, kde bola jedna palicka slabsia od druhej ale to mi uz dosli ovu test, islo ma porazit, hlavne ked zrovna v lekarni nemali ziadne!... Zase Murphy! Poucenie: Musim kupovat viac ako jedno balenie 🙄 Takze neviem, kedy som mala presne ovu... Co uz, ak to nevzjde tento mesiac, budeme samozrejme skusat dalej.
@anjelicek27 ahoj, dobre si to vymyslela s tymi suhajdami - tie mam rada aj ja 😀 tak my sa od dnes asi zase zacneme snazit, skoncila mi MS, tak mozeme zacat...som zvedava, ze ci sa to podari, toto cakanie je najhorsie co moze byt 😠

@dayanka - jasne pytala a ked som bola u Dr. tak mi vravela, ze aj ovu vidi a dokonca aj na testoch ovu mam kazdy mesiac v pohode - tak dufam,ze nic take nemam zle 😉 chcem tomu nechat cas ked mi zatial vsetko pracuje ako ma... 😅 a este sme sa nezacali ani snazit tak uvidime potom 🙂