icon

Apríl 2009 - naše malé zázraky. Pridajte sa

petusko
7. máj 2009

🙂 vitajte 🙂

arizona
10. júl 2009

krpy, ja nekojím a vyťahané mám tak či tak 😀 😀

cikyta
10. júl 2009

Baby,dostala som menzes a akokeby stratila mlieko. 😢

krpcek
10. júl 2009

chi chi ani ja nebudem mat, lebo take oriesky sa vytahat nedaju 😀 😀 😀

cikyta
10. júl 2009

Stretla som jednu známu.Kojí 2-ročnu dcerku.A pozor-každu hodinu! Vlastne ide viac menej o zábavku! A pozor-aj vnoci.
Nevie ju odnaučiť.Malá hned vrieska odušu... 😠 Takže sa 2 roky mamina nevyspala.

krpcek
10. júl 2009

ciky to asi tie hormony - prikladaj silvinku castejsie. inak my sme mali tu laktacnu krizu presne v tom obdobi ako ste teraz vy. 😅

krpcek
10. júl 2009

to by som strielala. asi by musel kojit uz aj muz. 😀 😀 😀 😀

fuuuuu ja mam dnes jaku dobru naladu. cim to je? aasi tym, ze ideme vecer von . . .konecne si od malej oddychnem. 😀

cikyta
10. júl 2009

Sakra.váham,či kupiť UM,či čo.
Som zvedavá,čo mi odpíše Annag.
Sakra aj z krámamy.
Veru,priložim ju častejšie.Už som pomínala mrazene a bojím sa večera ☹ Vtedy je hladoška.

cikyta
10. júl 2009

Krpcek-a už máš mliečka dosť,však?

krpcek
10. júl 2009

ciky ja som vtedy UM kupila, ale nastastie som ho nemusela pouzit.

hej ciky uz sa vratilo spat - trosku si podovolenkovalo a je tu s nami opat. 😀

cikyta
10. júl 2009

A ako dlho to trvalo?
(Aj ja som raz chaosila s UM,ale chyba bola vtedy inde,nie v nedostatku mliečka,tak som ho rýchlo dala švagrine,lebo by prešlo zárukou hned)

korelka
10. júl 2009

ja uz som v priebehu troch tt dostala kramy 2. krat-ide ma urvat a to plne kojim 🙄

krpcek
10. júl 2009

ciky asi tyzden. potom mi mala zacala strajkovat s papanim . . .a teraz sa uz normalizuje a dostavame sa do starych kolaji (klopem). 🙂

majka_dk
10. júl 2009

ahojte,

ja vam trosku zmenim temu 😉 my ideme mat zajtra 3 mesiace a co sa dnes prihodilo? chlapcek chce byt noseny, nechce sa hrat, zaspava na rucickach, tak teda dufam, ze my sa po 3 mesiacoch nepohorsime lebo ma porazi 🙄

a inak mia, dnes v noci som si uz povedala, ze ako bolo dobre ked bol v perinke, proste stale spinka na boku, to by bolo v pohode, ale najlepsie sa mu tak, ked mu nohy trcia von z postielky cize celu noc do nich trieska a najhorsie je, ze sa prevrati na brucho (neviem ako dlho tak spi) a potom zacne vzdychat, mrncat a musim ho ist zachranovat (vacsinou je uz na kolenach ked tak funi) tak sa bud este rada, ze sa ti neprevracia 😉
a z utorka na stredu sa nam dva krat spustila v noci nanny, no ma skoro vytrelo a to krpec uplne zliezol z podlozky 😅

majka_dk
10. júl 2009

no a k tomu kojeniu, my sme boli 1 den na nutrilone ked som mala 40-tky teploty a od vtedy som mu skusila dat raz ked som mala laktacnu krizu a uz som nevladala, ale opica mala ho nechcel (ako dobre) a teraz mam niekedy ja uz dost, jasne ze chcem kojit, ale tiez sa srdi na bradavke, mna tym rozculuje a este ma zacal aj hryzt, ale co je smiesne, tak hryzie len pravu bradavku 😅

macikjm
10. júl 2009

uzasne su tie deti...
majka...ty mas riadneho sikovnika maleho... 😀

skorvankova
10. júl 2009

ahojky.
babky, neviete kedy moze maly zacat sediet?
myslim mne na kolenach a pod?jee spokojny ked sedka.

sandori
10. júl 2009

baby, som po odmlke spat. Cosa tyka kojenia alebo krmenia UM- podľa mňa hlavne že nie sú hladné, rastú a priberajú. Aj ja som strasne chcela kojit- stokrat som sa vyplakala a teraz mi je to uz jedno- beriem to z tej lepsej stranky, ze mozem vybehnut prec ked potrebujem 🙂

cikyta
10. júl 2009

Skovi-na kolenách neviem,ale normálne od pol roka.Niekedy začnu až v 8 mesiaci niektore bábätká.Skôr mu to nedovol.Aj moja sa ťahá sedieť a furt je skrčená a uhnutá ako luk do opačnej strany s vypúlenou riťkou a chrbátikom ako taký ježko 😀 ked ju mám na rukách,alebo v lehátku.

cikyta
10. júl 2009

Takže nejdem na UM.Annag mi poradila vitamín calcium+zinik+horčík.Už mi to muž kupil a papám to teda.
Malá je spokojná a neplače od hladu.Práve naopak-furt jej tlačím cicu a už mi až grcká mliečko.Tak hádam jej stačí,aj ked mám prsia ozaj ako vechtíky 😀

skorvankova
10. júl 2009

Ciky, aj ja som mala laktacnu krizu asi pred dvoma tyzdnami?
2x som dala nutrilon, lebo uz som nevedela co s nim a potom som castejsie prikladala a teraz je mliecka dost. 🙂

Tak moj maly bol od narodenia dost zly, povedala som si ze po troch mesiacoch to uz horsie nemoze byt a je.
Presne ako presli 3 mesiace je len na rukach , inak stale place, niekedy uz aj na rukach a je riadne nervozny, strasne pisti. Nechce spat ani byt pri nikom inom ako pri mne, niekedy som s toho riadne zufala. ☹

Inak ked sa narodil v noci bol hore raz, 2x, teraz aj 4-5x za noc a dobre rano uz mame o pol6 6. a to ide spat okolo 21,00.

macikjm
10. júl 2009

no super skorvanko...si nas potesila... 😖
co sa tyka sedenia, tak si myslim to co ciky...este je skoro...
ciky....super...cickajte pekne... 🙂 co by sme robili bez anaq????
sandori...v nedelu maju nase dcerky meniny...slavime prvykrat...sa tesim... 🙂

jankaaa
10. júl 2009

ahojte babenky chcem sa vas spytat tie co mate chlapcekov natahujete im tu predkozku na pipiku alebo nie?

miavin
10. júl 2009

dobrý večer bambule a bambuliatka - chcem sa vás opýtať - beriete už niektorá antikoncepciu????

zanulienka
10. júl 2009

mia-ja uz davno`preco

denea
10. júl 2009

ahoj mia. ja beriem antikoncepciu uz mesiac.

miavin
10. júl 2009

a akú???? lebo ja tiež beriem, no sa mi zdá, že mi nerobí moc dobre - v strede som dostala kramy - a teraz znova špinim.... tak nechápem

denea
10. júl 2009

ja beriem Novynette a znasam to celkom dobre. nemam problemy. ty beries aku?

miavin
10. júl 2009

azalia

figurantka
10. júl 2009

ahojte maminy, čo rozoberáte? 😉

cikyta
10. júl 2009

Miavin-pred 2 týždnami som 2 dni trošičku krvácala,dnes už riadne.A to neberiem antikoncepciu.(Ani nikdy nebudem,lebo nesmiem skrz trombozu a ani nemusím,kedže sme "normálne" neplodní pár)