icon

Apríl 2009 - naše malé zázraky. Pridajte sa

petusko
7. máj 2009

🙂 vitajte 🙂

macikjm
12. sep 2010

Dnesnym oslavenkyniam vsetko naklepsie k meninkam... 😉

miavin
13. sep 2010

@majka_dk jéééj krásne fotky - Paťkovi sa očividne páčilo...
no my sme na kolotočoch ešte neboli - len v Maxe na tých malých autíčkach - a iných strojoch...

ako sa máte žienky? čo nového? na zimu ste už nachystané? chcem sa opýtať, aké topánočky idete kupovať - mám z toho dilemu.... 😒

cikyta
13. sep 2010

@miavin čo myslíš ohladne tých topánočiek?

Baby viete aké spodné prádlo nosí slimák ???
No ja si myslím,že určite SLIPY.
A viete prečo ???
Lebo dnes uvidela Sisa nakresleného slimáka a kričí:
-Slipák ! Slipák !
😅 😅 😅

miavin
13. sep 2010

@cikyta no tá tvoja Sisa to je teda číslo.... sa poskladám 😀 😀 😀 😀
no aké topánky na zimu kupujete - čižmy - alebo aké???? kamarátka kúpila malému minulý rok krásne čižmičky, ale vraj boli tvrdé - a zle sa mu chodilo - tak preto sa pýtam

cikyta
13. sep 2010

@miavin aha tak...no asi to bude pravda s tými čižmičkami,lebo ako vravím...máme problém chodiť aj v gumačikoch-tak neviem ☹

majka_dk
13. sep 2010

ahojte,
tak my sme z tych kolotocov ochoreli ☹ patko dnes 38, po panadole 37,5, no katastrofa a samozrejme milion soplov 😠

@miavin mu budeme kupovat topanocky bud od znacky Superfit (tie sme mali take vyssie jarne, uplne makkucke, suprove) alebo Elefanten (tie maju tiez velmi dobre referencie)

cikyta
13. sep 2010

@majka_dk jéjda.Chudiatko Paťko ☹ Zelám skore uzdravenie drobčekovi.Práve sme sa z choroby dostali my a fakt je to hrozne ☹

My zase musíme nosiť zásadne protetiku,tak som zvedavá,aké budu mať zimne topánočky tam ☹

majka_dk
13. sep 2010

@cikyta dakujeme 😉
tak to mas rychlo vyriesene ked musite protetiku aspon nebude ziadne vymyslanie ako u nas, uz sa vidim v obchode 😀

cikyta
13. sep 2010

@majka_dk A u vás máte obchod tej značky,čo píšeš?,lebo tie Elefanten sa mi zdaju výborne...

majka_dk
13. sep 2010

@cikyta Elefanten predavaju v deichmane len podla slov mojej svagrinej sa treba opytat kedy pridu lebo aspon tu (BA) sa hned vypredaju a Superfitky co viem predavaju v BA asi len na Kramaroch v Beni a inde neviem

cikyta
13. sep 2010

@majka_dk aha.Inak aj Protetika sa rýchlo minie z obchodu.Teda aspon tu u nás.Do týždna su tie najlepšie kusky fuč z celého MT a okolia.

nany100
13. sep 2010

ahojte 😉
@miavin no zatiaľ sa chystám riešiť jesenné topánky, lebo od jari nôžka podrástla a myslím, že už sú jej topánočky tesné...ideme dnes do detskej obuvi zmerať nožičku a uvidíme 😉 ...čižmičky asi budeme nosiť zdedené po neteri, uvidíme, či budú dobré...vyzerajú super pohodlne 🙂 ...no na jeseň tu otvárajú Deichmann, tak možno budú mať nejaké uvádzacie ceny, možno ešte nejaké kúpime 🙂

cikyta
13. sep 2010

@majka_dk a zvláštne,že elefanten chodia do deichmanu,lebo v deichmane maju dosť blbé topánky pre malé deti,ktore potrebuju stále tvarovať klenbu 😒 tam su proste tie topánky rovne.

cikyta
13. sep 2010

No ideme sa obliecť a trochu von-zbierať vigantol 😀
pápá kočky...

nany100
13. sep 2010

@cikyta my ešte tvrdo zarezávame, noc bola vďaka soplom a zubom velice veselá... 😠 ...papa, užite si slniečko 😉

krpcek
13. sep 2010

no baby asi vas moc nepotesim - dnes sme boli zhanat topanocky a nic moc - v protetike uplne hrozne, ten tvar neviem, kde vynasli a v deichmane tiez nic moc. 😖
kolkatky nosia vase detvaky topanky? my sme uz 22 skusali! 😀 strasne jej rychlo rastu tie male smradosky. 😀

nany100
13. sep 2010

@krpcek no Adelka nosila v lete 20ku a teraz asi 21...musíme odskúšať 😉

krpcek
13. sep 2010

@nany100 my mame tenisky 21 a su nam tak este na chvilocku

miavin
13. sep 2010

no my sme veru na 22 - ale topánky čo sme kúpili na jeseň a svadbu sú 23 a aj čižmy na zimu budú asi 23 😀

petusko
autor
13. sep 2010

tak my a topanky= obrovsky problem 😒 Petkovi siju na mieru, ale netusim, ci budu nositelne aj v zime, su sice celorocne, ale neviem. takze bude treba zrejme aj zimne, tiez jedine ortopedicke, takze o nejakej mode ja mozem len snivat 😅 a Marcel netusim vobec, ake bude mat, potrebuje lahke, vysoke, kvoli tej podlozenej pate a zaroven pevne.
Takze my v protetike trzbu urobime urcite 😒
a Marcel ma teraz tiez tenisky 21, takze zimne isto vacsie. este aj ta podpatenka to nadvihne, takze aby mu vosiel priehlavok, no bude veselo. sa tesim uz teraz 😖

petusko
autor
13. sep 2010

ako tak citam moje poziadavky, budem rada ak zozenieme hocijake, modne-nemodne, len nech sedia 😀

cikyta
13. sep 2010

Tiež budeme mať na zimu minimálne č.23,ked ešte dám do toho hrubu ponožku+kožišina,tak bude málo aj č.24 😒

cikyta
13. sep 2010

@krpcek Inak krpcek a nepozerala si z minulého roku topánky na zimu? Lebo tu ešte neprišli do obchodu a lekárni zimné.

majka_dk
13. sep 2010

my budeme tiez kupovat 23, mozno 24 😅

krpcek
13. sep 2010

@cikyta ja som zhanala prechodne. ale mali uz aj zimne 2010. ja som bola priamo v protetike, vo fabrike . myslela, som si , ze tam bude najvacsi vyber, ale nebol a ta predavacka.
pred nami sa tam bavila s nejakou kolegynou, ze ked sa milujem z jej chlapom, tak pri tom mysli, na ineho - tak to uz co je! 😠

ivanulienka81
13. sep 2010

baby skuste pozriet aj topanocky zn. sante
http://www.sante-sk.sk/index.php?idk=131&sm=men...

majka_dk
14. sep 2010

@ivanulienka81 my sme mali sante sandalky a uz sme boli kukat aj jesenne, ale sa nam zdaju tazke oproti superfitkam 😕 zimne sme este nevideli, ale mozno prekvapia 😉

ivanulienka81
14. sep 2010

ahojte, my sme dnes boli na ocnom... mne sa to vysetrenie nepaci, misko nespolupracoval, a teraz nam kazali 3x vecer kvapkat do ociek kvapky a v piatok na vysetrenie 🙄

petusko
autor
14. sep 2010

@ivanulienka81 preco chodite na ocne?

petusko
autor
14. sep 2010

inak s tymi vysetreniami je des, my tiez mame v kazdom zazname, ze dieta nespolupracuje 😒 akurat vacsinou nie je snaha z lekarovej strany nejaku spolupracu nadviazat 😒 jednoducho si myslia, ze jeden a pol rocne dieta vojde do ambulancie s usmevom na tvari a oddane bude znasat vsetko, co chce dr. robit 😖
o tom, ake nervozne je dieta z cakania v cakarni radsej pomlcim 😒