Aprílčatká 2014
Je tu niekto s termínom pôrodu apríl 2014? Dajte o sebe vedieť 🙂
@ingmiriama ahoj aj ja mam termin 20.4 no zeby na velku noc sme boli v porodnici 🙂
@katka2365 no neviem pri prvom som to potiahla na 7 dní po termíne ....aj teraz by som to tak chcela nechce sa mi cez sviatky tam ležať...🙂 a ty pri prvej si to mala ako ?
@ingmiriama pri prvej som mala presne na termin mala som vyvolavany porod tak ani ja by som nechcela byt cez sviatky v porodnici no uvidime.uz si bola na ten cukrovkovy test?ja idem teraz v utorok tak dufam ze mi s toho nebude zle
Ples v 27tt sme zvladli super až do rana bieleho do 6,30 hod. necitila som ani unavu 🙂 zatancovali sme si aj na kolenách, aj barančekovi v brušku sa páčilo 🙂
Aj ja prosím o pridanie do skupiny. Termín máme 15.4.2014 ...Ďakujeme 🙂 Je tu nejaká kočka z okolia Žiliny ?
Ahojte, aj ja prosim o prijatie do skupiny. Termin mam 9.4.2014. A som zo Ziliny 🙂
Ahojte, aj ja prosím o pridanie do skupiny, termín 10. apríl...
Ahojte, mozem poprosit o pridanie do skupiny? TP 29.4.2014
ahojte aj mna pridajte ak sa da 🙂 TP 8.4.2014
ahojte, pridavam sa k Vam 😉 termin mam 13.aprila 2014 😉 chystate sa niekto rodit v trencine ???
ahojte aprílčatkové mamičky, rozmýšľate o monitore dychu alebo vysielačky? Počula som viaceré názory na to a stále rozmýšlame či to kúpiť.
@vivianamk Ahoj...my tiež ideme kupovat monitor dychu..mame vybrany Babysense II..ma dve podlozky...
Ahojte, vie mi niekto zo Ziliny poradit dobru detsku lekarku? Dakujem
Ahojte aj ja prosím o prijatie do skupiny termín mám 26 apríla 🙂
Ahojte aj ja mam TP 28.4.2014 poprosim o pridanie do skupiny🙂 😉
Ahojte!Ja mám termín na 26.4.2014 taktiež vás poprosím o pridanie do skupiny.Ako sa máte? Mne už malý aj cez deň sa čoraz častejšie hýbe.
kolko chces za tu modru, ma vystuzeny chrbatik?
@katuliacik tu uz nemama bola fialova--kuk album dnes budem davat nove su vystuzene
Ahojkajte no mi máme termín 27.apríla 🙂 😀
Ahojte. My mame termin 14.4.2014 ♥♡♥
@janka5111987 Aj my mame taky isty termin 😉
@miselka007 čo budete mať? u nás to zatiaľ vyzerá na chlapčeka 🙂
Ahojte, poprosím o pridanie do skupiny. TP mám na 15.4. okolie Nové Zámky.
@janka5111987 ano chlapceka mame.. ukazala sa nam v plnej krase tak to musel lekar odfotit.... takze mam krasnu fotku doma na chladnicke 😀 😀
Občianske združenie Ženské kruhy vás srdečne pozýva v sobotu na prednášku o bondingu , o podpore vzťahovej väzby od narodenia. Čo je to bonding? Aký význam má pre dieťatko a pre matku? Ako ho dosiahneme v slovenských pôrodniciach? Na čo máme ako rodičia pri pôrode právo? Na tieto a mnohé iné otázky dostatne odpovede v túto sobotu. Tešíme sa na vás.

@mandy29 som doma, uz nerobim 🙂