icon

Aprílovky 2016

reni1512
14. aug 2015

🙂 všetkyyyyy sem 🙂 nech sa spoločne radujeme!

Aprílovky 2016
kristy07
15. okt 2015

Ahojte baby 🙂 som v 14tt a Dr. mi povedal pravdepodobne pohlavie 🙂 bude to zrejme chlapcek🙂 je to samozrejme este malinke a nespolahlive ale zatial to v mojom okoli kazdemu spravne urcil 🙂 hlavne nech su nase deturence v poriadku 🙂 a ako ste na tom vy? Vykuka vam uz brusko, tak ako mne? A tiez uz poznate ci nosite pod stdieckom dievcatko alebo chlapceka? 🙂

babulkaeu
15. okt 2015

Ahojte Kocky pripajam sa do skupiny, este neviem co to bude 🙂

reni1512
autor
15. okt 2015

Inaaac vsimam si zatial ze tu bude viac chlapcekov 🙂 ...aj moj lekar povedal, ze pricinou mojho potratu moholo byt aj to, ze som cakala chlapca a telo to nezvladlo... Tak mozno na tom nieco bude 🙂

lucka1987
15. okt 2015

@kristy07 ahoj.. 🙂 my dievcatko tento tyzden sme sa to dozvedeli 😉

suelin77
17. okt 2015

Dievcata, pridam sa k vam, ak dovolite :D tiez sme plni ocakavani, a tesime sa na nasho maleho apriloveho drobceka :D :D

martynamo
17. okt 2015

ahojte dievcata 🙂 mohol by ma niekto pridat do tej sukromnej skupiny? resp., uz tam asi som, ale nerozumiem tomu, ako to funguje, pretoze vidim prispevky kadekoho, mamiciek s vacsimi babatkami.. som z toho zmatena 🙂
dakujem

reni1512
autor
17. okt 2015

@martynamo toto je sukromna skupina 🙂

martynamo
17. okt 2015

@reni1512 uz som tam.. 🙂 dakujem za pridanie

stella2x
18. okt 2015

Ahojte, aj ja cakam dietatko v aprili, podla poslednej ms 4.4. Ale podla pocatia to bude podla mna neskor 🙂 chcela by som sa pridat do oboch aprilovych skupin, mam zadany aj datum porodu ale vobec ma to automaticky nepridalo a to som tu mesiac minimalne, vedeli by ste mi poslat linky? Dakujem 🙂

stella2x
18. okt 2015

Tak uz som v aprilovkach, som to este raz update-tla a som tam, ale pridam sa rada aj do tej sukromnej 🙂

sundance
18. okt 2015

@reni1512 ahoj, to ma zaujima, tiez som potratila, a doma mam jednu babu...na zaklade coho ti povedal ze telo to nezvladlo? Dakujem

reni1512
autor
18. okt 2015

@sundance noo moja na zaklade nicoho...konstatoval... :-/ ale citala som uz o tom, ze je to mozne, niekedy zenske telo nezvladne drzat plod ineho pohlavia

kakawah
18. okt 2015

@lucka1987 nieje este skoro na urcenie pohlavia?

suelin77
18. okt 2015

@kakawah mne tiez uz povedal 😉 sice, ze existuje aj taka moznost, ze ked chrustik podrastie, vykrystalizuje sa to inym smerom, ale pravdepodobne uz vieme 😇😇😇 aj podla tej cinskej srandy mi to vyslo tak 😀 trochu neskor vam teda prezradim, ci to bolo tak, alebo len chybne dohady 😀

maminka1986
18. okt 2015

ahojte baby ...už ste mali genetické testy? tie tripple? ja sa ich obávam neviem prečo ale som počula že nie su spolahlivé a že zle vychádzaju..mam ist teraz štvrtok a dufam že aj bude vidno maličké že čo to je..i ked podla činskeho kalendára mi vychádza dievča no som zvedavaaa...zatial to na všetky ženy v rodine platí ten činsky!!to je sila!

suelin77
18. okt 2015

@maminka1986 ja si myslim, ze tie testy ci su to krvne, alebo sonograficke len ukazu mozne riziko...lekar sa v tom lepsie vyzna. My sa nemozme tym trapit, len pozitivne mysliet, potom bude aj babatko stastne 😀 nam ten cinsky tiez sedi na vsetkych dookola, tiez to nechapem, co za cloveka to zostavil 😁😁😁😁

maminka1986
18. okt 2015

@suelin77 hej jasne ved je to tak ja som pozitivna keby nie tak nie som ani tehotná 🙂
no som zvedava čo bude xixi..no mne vychádza dievka stale skoro celý rok sranda a všetkým ženám naokolo mna to sedí to je sila!!🙂

lucka1987
18. okt 2015

@kakawah nie nie je .. od 10 tt ti to zistia s 99,5 % presnostou z krvy 😉

bobulko
18. okt 2015

@maminka1986 ja uz mam jednu sadu za sebou a zatial uplne skvele. prvykrat mi kvny obraz nevysiel dobry,co som max prekvapena. inac je vsetko v norme. o tyzden idem na druhu sadu a nebojim sa.

maminka1986
19. okt 2015

@bobulko ahoj to nejde vobec o krvný obraz ten mam super ale o triple testy kde je možne rirziko postihnutia ako downov,rážtep a ešte niečo...a tie sa robia len medzi 16 a 18tt teda asi na tie ideš a aj ja štvrtok..ako nemama sa čoho bat ale proste človek ma určitý strach aby bolo všetko ako má byt...

maminka1986
19. okt 2015

@lucka1987 ale zato sa platí nie? nie je to určite zadarmo to poistovna ťažko prepláca...kolko sa plati zato?

lucka1987
19. okt 2015

@maminka1986 jasne plati. je to DNA test . 84 e alebo ak chces aj trizomiu ( teda sa vylucia postihnutia dietatka ) za 350 . od 10 tyzdna mozes ist na odber od 12 ti povedia pohlavie . uspesnost 99,5 %

prettyjelly
19. okt 2015

@tomasko27 to ti gratulujem, mna to este nepreslo :D

maminka1986
19. okt 2015

@lucka1987 riadna suma 🙂 ano aj som si myslela že je to ono... hlavne za tých 350 sa dáva robit ak je dáke riziko a nechcu ist na amnio.....tam je riziko potratu ...prosím ťa tebe teda maličkemu merali dáku nosovu kostičku či čo? mne to nemeral a ani tonemam poznač. v tehu knižke...ale ked som sa pýtala či je všetko ok povedal že áno

maminka1986
19. okt 2015

@kristy07 ahoj mne ešte vobec nevidno brucho 🙂))) ako s ama pýtaju všetci že kde mam bruško a ti čo ma nepoznaju až tak a vedia že som theoná pozeraju na man či je ozaj pravda že som tehotná :D takže ja nosim pohode ešte všetky veci aj rifle...nie som štihla ale ani zase dáka velmi obezna..ale proste nevidno mi nič hm hadam sa dočkám 🙂) a pohlavie ešte nevieme i ked mi vyhcádza dievčatko podla činskeho kalendára aj podla testu so sodou....no uvidime štvrtok teraz či sa ukaže malé heheh

lucka1987
19. okt 2015

@maminka1986 fuha. n vies co, sice je toto mje druhe tehu,a le mylsim ze sa to mera v 12 tt, mozno ti o tom ani nepovedal, ja som sa ani nepytala, tiez z ultrazvuku je zaial svetko ok aj krvne testy, takze som ani nic neriesila..

maminka1986
19. okt 2015

@lucka1987 no inak ani mojej sestre to nemerali asi ako kto i ked moj nazor nato je že je to...neviem taka hlupost moj synovček ma taký široký noštek 🙂 že neviem čo by jej povedali....
aj mne povedal že je všetko ok tak som to neriešila iba teraz mi to jedna píše že jej to merali a ké to mám tak som šokovana o čo ide 🙂 ja sa len tých tripple tetsov bojim predsa ma človek strach aby bolo všetko v poriadku :/

bobulko
19. okt 2015

@maminka1986 no mne to doktor zatial na sone kontroloval a bolo to v poriadku 🙂 ale jasne,ze obavy budu vzdy 😕

maminka1986
19. okt 2015

@lucka1987 takže našla som to meranie v tehu knižke a mam to ok...

maminka1986
19. okt 2015

@bobulko na sone mam aj ja všetko v poriadku