icon

Aprílovky 2016

reni1512
14. aug 2015

🙂 všetkyyyyy sem 🙂 nech sa spoločne radujeme!

Aprílovky 2016
bobulko
19. okt 2015

@maminka1986 tak by mala aj krv dobre vyjst 🙂

maminka1986
19. okt 2015

@bobulko verím že áno 🙂 🙂

mihanka
6. nov 2015

tehulky z BB 😉

nayrufa
9. nov 2015

cafteeeee 😉

likira
24. nov 2015

Ahojte, konečne som našla nejaku skupinu apriloviek 2016 😊tesím sa veľmi... teraz som 18+2 tyzdni.. už cítite pohyhy? 😊

denisamalik
26. nov 2015

ahojte..ja cítim pohy už od 18 tt a je to úžasné.. maličká kopká a aj ked je ešte maličká, ked kopne do močového mechúra je to veru zábava. 🙂 🙂 🙂 je tu mamičká ktorá bude rodiť v Trenčíne a termín má okolo 06.04.2016???

tomasko27
26. nov 2015

@denisamalik Ahoj to dost skoro si zacala citit pohyby.Ja teraz len take slabe este, niekedy troska silnejsie ale vcera som bola na sone a je vsetko v poriadku a ma 22cm a 360g .Ja mam termin 8.4 ale budem v Ziline.

denisamalik
26. nov 2015

no kedže už mám doma jednu kočku 17 ročnú..tak mi doktor povedal, že je to normálne a že to možem už cítiť.. ja som bola na sone vo šťvrtok a doki nehovoril dlžku ale naša maličká váži okolo 377 g. takže bude asi trošku vačšia.. ale tie váhy su orientačné a že to nieje moc presné...

lusswinki
26. nov 2015

Pridávam sa k vám aj ja 😀

hrcavdeske
27. nov 2015

@denisamalik
@tomasko27 kocky ja citim pobyhy ako druhorodicka ( stvrte tehotenstvo ) od 16 tyzdna, a potvrdil mi to aj lekar , rovnako som to citila aj pri synovi 5 rokov dozadu... 😉 teraz som v 21 tyzdni a kopance je vidiet aj na videu ked natacam aj muz poriadne citi aj syn 🙂

reni1512
autor
3. dec 2015

Zenyyyy tak kde ste :( niekde sa to tu zastavilo.....uz ste mali byt na 567 strane 😀

likira
3. dec 2015

@reni1512 ja som si nastavila v profile termin porodu a automaticky ma to dalo do sukromnej skupiny aprilovky.... 🙂

petulka00013
3. dec 2015

@reni1512 a ty ako sa mas

lusswinki
3. dec 2015

@likira aj ja som pri aprílovkach asi automaticky 🙂

reni1512
autor
3. dec 2015

@petulka00013 dakujem petka 🙂 ide to.... som vo vianocnom svungu 😀 tak sa uz tesim na sviatky...a vy? krati sa ti to uz coooo 🙂

petulka00013
3. dec 2015

@reni1512 no poviem ti ze krati a nakolko pojdem sekciou tak to bude ani sa nenazdam a aby mi smutno nebolo Kristian bude mat brata no tak budem jedina kralovna hehheh som rada ze ti je uz fajn aspon sa zamestnavas vianocami ja uz mam darceky nakupene pobalene uz len upratat postavit stromcek vyzdobit a mozu prist vianoce 🙂

reni1512
autor
3. dec 2015

@petulka00013 ty si ale sikovna 🙂 ja tiez uz len upratat a strom... radsej som dopredu napiekla, lebo mame aj ine povinnosti...a darceky sme vcera pobalili tiez s nasimi, nech je pokoj v rodine 😀 Taaak chlapcek bude 🙂 nooo co, aspon mas vsetky veci po starsom a zahraju sa lepsie spolu 🙂 Drz sa a neboj sa sekcie, je to lahoda 🙂

tarniah
3. dec 2015

Ahojte 🙂 tiez cakame babatko v aprili uz aby to bolo 🙂 videla som ze ste pisali odkedy citite pohyby my cakame prve babo a prve jemne stuchanceky som citila v 16tt v 18. uz podskakovala ruka aj tatinovi ked dal na brusko pri tych info ze prvorodicky citia az okolo 20tt si myslim ze asi cakame nejakeho zavodneho sportovca :D dnes som zacala 23tt a niektore dni mam pocit ze snad ani nespi len cvici :D

lusswinki
3. dec 2015

@tarniah tiez môžem potvrdiť. Ja som začala citiť pohyby v 18tt, presnejšie 17tt + 2 dni. A je to úžasné. Len... dnes som si na nete kukla video porodu klasického aj cisárskym rezom, no strach, snaď sa začínam báť 😨 😕

likira
3. dec 2015

@tarniah ja somtiež pri prvej kukala videa o pôrode...bala som sa veľmi .. ked som šla rodiť som si myslela že som pripravena ale na to sa asi neda pripraviť..Mala som vyvolani porod 2.tyždne po termíne...ale aj tak po 12 hodinach som sa neotvarala a tie kontrakcie boli hrozne nakonec lekar zahlasil ze musim ist cisarskym že sa mu niečo nezda, musím sa priznať že som sa potešila že to konečne skonči a konečne uvidím moju malú princeznu...neboj sa každa žena to prežíva inak...bude to najkrajší zažitok v tvojom živote ja som malú po cisarskom uvidela az po 10 hodinach ☹

lusswinki
3. dec 2015

@likira kiež by som priebeh pôrodu "zdedila" po babke.. ta išla z obchodu s nákupom s taškami a do domu mali 3 schody... 1 schod, druhý a na tretom chytila strýka (jeho porodná váha bola okolo 5 kg)... a to mala každý porod taký rýchly. Nvm, či mala nejaké také extra bolesti, ale mala 6 deti...

tarniah
3. dec 2015

@lusswinki heh ja na porod este nemyslim tak sa zatial nebojim :D vsetci sa ma to pytaju ci sa nebojim ale co ma prist pride to neovplyvnim tak naco sa stresovat 4 mesiace doperdu :D

tarniah
3. dec 2015

inak super ze ste tu spomenuli to automaticke pridanie do skupiny ja som termin mala nastaveny a nepridalo ma tak som si to este raz zadala a uz som tam ;) rada budem aj v tej sukromnej ked ma pridate 🙂

likira
3. dec 2015

@lusswinki tak taky pôrod by som prijala aj ja...

lusswinki
3. dec 2015

@likira Ale zas na druhej strane mamka vraví, že keď to na ženu príde tak jej je všetko jedno a aj strach ju prejde, už sa len teší na babatko v naručí 😀 😉

tarniah
3. dec 2015

tak budeme verit tvojej mamine a vsteko v pohode :D ja uz sa moc tesim

lusswinki
3. dec 2015

@tarniah tiež som zvedavá v prvom rade, čo to bude, na koho sa bude podobať viac, a akej farby bude mať vlasky a či vobec bude mať vlasky po narodení.... no najprv by som asi mala mená vybrať. 🙂

tarniah
3. dec 2015

@lusswinki :D my uz vieme budeme mat malu drndolinu :D a aj ked sme mena zacali riesit este skor ako som otehotnela trvalo nam este asi tyzden po zisteni pohlavia kym sme to naozaj rozhodli 🙂 vobec to nie je lahke hlavne zhodnut sa s partnerom :D

lusswinki
3. dec 2015

@tarniah s tým súhlasím, mojmu sa pačia tradičné mená a ja by som skúsila aj nejaké také vynimočné 😎

tarniah
3. dec 2015

@lusswinki nam sa obom pacia nase klasicke mena aspon v tom sme sa zhodli :D ale mame nachystane pre obe pohlavia lebo strasne vela ludi mi hovori ako im cely cas tvrdili jedno pohlavie a nakoniec sa narodilo druhe :D