Aprílovky 2016
🙂 všetkyyyyy sem 🙂 nech sa spoločne radujeme!

@bobulko verím že áno 🙂 🙂
cafteeeee 😉
Ahojte, konečne som našla nejaku skupinu apriloviek 2016 😊tesím sa veľmi... teraz som 18+2 tyzdni.. už cítite pohyhy? 😊
ahojte..ja cítim pohy už od 18 tt a je to úžasné.. maličká kopká a aj ked je ešte maličká, ked kopne do močového mechúra je to veru zábava. 🙂 🙂 🙂 je tu mamičká ktorá bude rodiť v Trenčíne a termín má okolo 06.04.2016???
@denisamalik Ahoj to dost skoro si zacala citit pohyby.Ja teraz len take slabe este, niekedy troska silnejsie ale vcera som bola na sone a je vsetko v poriadku a ma 22cm a 360g .Ja mam termin 8.4 ale budem v Ziline.
no kedže už mám doma jednu kočku 17 ročnú..tak mi doktor povedal, že je to normálne a že to možem už cítiť.. ja som bola na sone vo šťvrtok a doki nehovoril dlžku ale naša maličká váži okolo 377 g. takže bude asi trošku vačšia.. ale tie váhy su orientačné a že to nieje moc presné...
Pridávam sa k vám aj ja 😀
@denisamalik
@tomasko27 kocky ja citim pobyhy ako druhorodicka ( stvrte tehotenstvo ) od 16 tyzdna, a potvrdil mi to aj lekar , rovnako som to citila aj pri synovi 5 rokov dozadu... 😉 teraz som v 21 tyzdni a kopance je vidiet aj na videu ked natacam aj muz poriadne citi aj syn 🙂
Zenyyyy tak kde ste :( niekde sa to tu zastavilo.....uz ste mali byt na 567 strane 😀
@reni1512 a ty ako sa mas
@petulka00013 dakujem petka 🙂 ide to.... som vo vianocnom svungu 😀 tak sa uz tesim na sviatky...a vy? krati sa ti to uz coooo 🙂
@reni1512 no poviem ti ze krati a nakolko pojdem sekciou tak to bude ani sa nenazdam a aby mi smutno nebolo Kristian bude mat brata no tak budem jedina kralovna hehheh som rada ze ti je uz fajn aspon sa zamestnavas vianocami ja uz mam darceky nakupene pobalene uz len upratat postavit stromcek vyzdobit a mozu prist vianoce 🙂
@petulka00013 ty si ale sikovna 🙂 ja tiez uz len upratat a strom... radsej som dopredu napiekla, lebo mame aj ine povinnosti...a darceky sme vcera pobalili tiez s nasimi, nech je pokoj v rodine 😀 Taaak chlapcek bude 🙂 nooo co, aspon mas vsetky veci po starsom a zahraju sa lepsie spolu 🙂 Drz sa a neboj sa sekcie, je to lahoda 🙂
Ahojte 🙂 tiez cakame babatko v aprili uz aby to bolo 🙂 videla som ze ste pisali odkedy citite pohyby my cakame prve babo a prve jemne stuchanceky som citila v 16tt v 18. uz podskakovala ruka aj tatinovi ked dal na brusko pri tych info ze prvorodicky citia az okolo 20tt si myslim ze asi cakame nejakeho zavodneho sportovca :D dnes som zacala 23tt a niektore dni mam pocit ze snad ani nespi len cvici :D
@tarniah ja somtiež pri prvej kukala videa o pôrode...bala som sa veľmi .. ked som šla rodiť som si myslela že som pripravena ale na to sa asi neda pripraviť..Mala som vyvolani porod 2.tyždne po termíne...ale aj tak po 12 hodinach som sa neotvarala a tie kontrakcie boli hrozne nakonec lekar zahlasil ze musim ist cisarskym že sa mu niečo nezda, musím sa priznať že som sa potešila že to konečne skonči a konečne uvidím moju malú princeznu...neboj sa každa žena to prežíva inak...bude to najkrajší zažitok v tvojom živote ja som malú po cisarskom uvidela az po 10 hodinach ☹
@likira kiež by som priebeh pôrodu "zdedila" po babke.. ta išla z obchodu s nákupom s taškami a do domu mali 3 schody... 1 schod, druhý a na tretom chytila strýka (jeho porodná váha bola okolo 5 kg)... a to mala každý porod taký rýchly. Nvm, či mala nejaké také extra bolesti, ale mala 6 deti...
inak super ze ste tu spomenuli to automaticke pridanie do skupiny ja som termin mala nastaveny a nepridalo ma tak som si to este raz zadala a uz som tam ;) rada budem aj v tej sukromnej ked ma pridate 🙂
tak budeme verit tvojej mamine a vsteko v pohode :D ja uz sa moc tesim

@maminka1986 tak by mala aj krv dobre vyjst 🙂