icon

Augustové bábätká 2008. Pridajte sa

aktak
7. aug 2008

myslim ze uz je nacase 😵

klaudinka21
14. dec 2008

natalka sa ma super 😉 vcera vecer mala nejaky pazravy, zjedla mi nasjkor 160ml a potom som jej vytiahla flasku no ale mrncala mrncala tak som jej zarobila este 100ml a zjedla to vsetko prosim pekne......a ze preco mame skoro 6?5kg coo? 😀 😀 😀

klaudinka21
14. dec 2008

pardon 6,5 som chcela napisat 😀 darceky uz mas vsetky pokupene?ja mam len pre doda zatial aj to len ponozky a trencle,chcela by som niezo este originalne len pre neho ale nist ma nenapada......porad nieco 😕

danulik
14. dec 2008

hviezdi - ze nema za co 😉
ja som sa tiez pokusala odfotit nas aspon mobilom, ale vysledok bol hrozny 😀

klaudi - fiiha, riadna pazroska 🙂 🙂 🙂 a ako nausnicky? uz ma zahojene uska?

klaudinka21
14. dec 2008

ja tiez nemam ziadne fotky s tou mojou princeznou,ked fotim tak len ju alebo s tatikom, ja som vacsinou doma odmalovana a to by ste baby asi fatk nechceli vidiet 😀 😀 😀 😝

danulik
14. dec 2008

napisem ti do IP 😉

klaudinka21
14. dec 2008

ano uz ma krasne zahojene 😀 ale pre istotu este cistim rano vecer niekedy ked nemam co robit tak aj na obed:O)
no z nasej stvorky najmladsia ale zase najtucnejsia 😀

mhviezdicka
14. dec 2008

dani a nemohla by si aj mne poslat 😅 my sme sa s draym dohodli, ze si kupime len jeden darcek, lebo buduci rok by sme chceli co najskor kupi auto - lebo teraz mame pozicane od mojich rodicov 😔

mhviezdicka
14. dec 2008

klaudi,
vy ste len na UM?

lebo nasa Lucka ma tiez cca 6,5 kg, ale takto rychlo nam zacala priberat podla mna vdaka UM 😒

mhviezdicka
14. dec 2008

klaudi,
ja ked idem akoze fotit samu seba s malou, to sa vzdy aj trochu primalujem - lebo ja nenamalovana, to je tiez hruza 😲

danulik
14. dec 2008

hviezdi - niezeby to bolo nejake tajomstvo 😀 ale nechcela som, aby to bol zase pokec 2 osob na celu stranu 🙂
pisala som klaudi, ze chlapom sa strasne tazko kupuju darceky a vzdy som z toho zufala, lebo on co chce, tak si kupi aj sam.. uz to robim tak, ze mu kupujem take veci, ktore si sam nekupi, lebo to neznasa - hlavne oblecenie, parfemy a pod.
tak asi velmi neporadim 😖

mhviezdicka
14. dec 2008

klaudi,
aj my mame taku IKEA osusku 😉

mhviezdicka
14. dec 2008

dani,
ved ja si myslim, ze aj tak skoncim pri obleceni, lebo kozmetiky ma na tony a predpokladam, ze tieto vianoce este nejaku vyfasuje od svojej maminy 😒

klaudinka21
14. dec 2008

mhviezdicka-hej sme na UM, snazila som sa dlho nejao to mliecisko este rozbehnut ale ked to nejde tak to nejde:O)))nasa mala je teda pazroska fakt lebo jej uz pomaly ale isto nestaci len 160ml, uz by rada viacej, som povedala ze vydrzim este nejak dva tri tyzdne a zacnem jej davat kasicky jablcko a taak:O))) mne sa ti malovat doma nechce som rada ked mozem beha doma ´´hola´´ teda bez masky 😀
v ikee maju super veci, len keby clovek mal miliony na ucte 😀 😀 😀

slaviq81
14. dec 2008

Ahojte, od obeda tu nakukujem, hihi 😀 😀
Ja som sa dozvedela ze som tehu presne na Vianoce, najmilsie prekvapenie a darcek 🙂 . Zamiesat sa podarilo okolo siedmeho decembra. 😉
Ja som uz rozmyslala nad prikrmovanim, lebo mala furt kuka ked jem. Uz som jej dala ochutnat banan, az mi palec olizovala. Ale zacnem az v tom siestom ci siedmom mesiaci.
Tie stolicky co ste dali linky su pekne, ale tie ceny su este krajsie. Ja ostanem pri klasickej z dreva. 😉

klaudinka21
14. dec 2008

n u nas kozmetika stoji cely rok a parfemy pouzije tiez len ked mu poviem ze by to mohlo my/inut 😀 😀

danulik
14. dec 2008

ja som tiez najradsej nenamalovana - aspon doma, von by som sa tak neodvazila ist 😀 ked som namalovana, otlacam make-up lili na oblecko..

mhviezdicka
14. dec 2008

klaudi a ake UM papate? my mame Nutrilon a ten ma v zavislosti od vahy dietata obmedzenia co sa tyka mnozstva na den

mhviezdicka
14. dec 2008

no ale nemyslite si ze ja sa malujem nejako extra - len maskara, ceruzka na obocko a zdravicko na licka - to mam za 5 minut

klaudinka21
14. dec 2008

my mame tiez nutrilon ale poviem ti tak ze ja neriesim tie obmedzenia lebo podla toho kolko natalka spapa by mala vraj jest len 5krat a to by musel nastat hladomor aby LEN tolko papala, ked spapa tak asi tak sest seden krat za den 😀

klaudinka21
14. dec 2008

hiezdi aj u mna to tak funguje 😀 patminutovky stacia, jaaaaj ked si spomenie ze ked som chodila do skoly tak somaj hodinu dopredu vstavala a malovala sa aj tristvrtehodinu a teraz haaa hodim na seba spiralu a ceruzku a idem:O)))sranda ako sa clovek meni:O))) inak u nas je tema uz aj o druhom babatku 😀 😀

slaviq81
14. dec 2008

aj ja doma beham "na holo", ked idem von tak sa namachlim, trva mi to tiez 5 minut 😀 , smyk sem , smyk tam a idem

danulik
14. dec 2008

klaudi - mne dnes otec zahlasil, ze chce este vnuka a kedze ziadny z mojich 3 surodencov nema zaujem, resp. vek, je to vraj na mne 😀

ja sa malujem tak narychlo make-up, zapudrovat, ceruzka na oci, maskara a bezim.. take ze ocne tiene nehrozi 😀

mhviezdicka
14. dec 2008

klaudi a ked ste len na UM nedavas jej este aj cajik alebo vodicku? inak je tu tema o Nutrilone a tam som sa docitala, ze to mnozstvo by sa nemalo prekracovat - skus na to kuknut, jedna baba tam volala aj na infolinku, vacsie mnozstvo zatazuje babatku organizmus ...

klaudinka21
14. dec 2008

nooo aby a ocne tiene,hm,,, toho mam doma na kila aj ja anepouzivam:O)tolko penazi a aka skoda to mohla mat natalka kopec hraciek miesot toho:O)))
no som zvedava co budeme mat daslie ci babu alebo chlapa 😀
danulik kedy naplanujeme spolocny porod??????inak 19 mame uvitanie....dost skoro nam to poslali nie?????? 🙄

slaviq81
14. dec 2008

ja by som uz tiez chcela druhe babatko, ale kedze este nie sme manzelia tak nehrozi. Az po svadbe. 😒

klaudinka21
14. dec 2008

davame aj cajik to vypije raz 100 niekedy si pyta aj viacej...... nooo ako zatial nam to funguje takto s tym nutrilon, ale no co mam roit ked jej to nestaci 5krat za den papat...a zase mensie davky to jej tiez nestaci...asi sa budem musiet poradit s doktorkou,aj tak jej zajtra budem volat lebo mame problem s kakanim jeden den sa vykaka a druhy nie a to je nervozna a mozno aj pre toto ze tolko papa,ktovie?! ☹

danulik
14. dec 2008

klaudi - no ja sa este nechystam, ale potom ti dam urcite vediet 🙂 😉
a idete na to uvitanie? chodte, pekne to bolo 🙂

slaviq - a kedy bude svadba?

klaudinka21
14. dec 2008

jasne ze ideme, kto by si nechal ujst poukazku:O)))aspon budem zase maniacit v obchode s detskymi vecami:O)))))

slaviq81
14. dec 2008

Joj Danulik, to by som aj ja rada vedela 😀 😀

danulik
14. dec 2008

klaudi - jaaj, vidis, ja som aj zabudla na tie poukazky 😀

tami - ty si uz bola v tom priore?? 🙂

slaviq - tvoj priatel je cudzinec?