icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

ninan2
6. dec 2010

@emily3 Ahoj, mozem sa spytat, ze ako sa prejavovali tie Tvoje potraty? Tie v 5. tt boli ako spinenie a oneskorena MS, a ten v 12.tt bol zamlcany potrat? Inak mi je to luto veru...

ninan2
6. dec 2010

@romea fuha, no tak ty tiez nic moc s tymi potratmi, to nejake caste tusim... nejak hned na zaciatku boli? Drzim palce aby bolo teraz vsetko OK 🙂

emily3
6. dec 2010

@ninan2 prve som zacala krvacat, a potom som dostala krce a vsetko islo von..a treti som mala zamlknuty potrat...v 8tt som bola sone a babo zilo a v 12tt uz nezilo..ani som o tom nevedela..isla som na sono a babo uz nezilo....doktorka najprv nic nepovedala len pozerala , potom zavolala ineho lekara ...uz som vedela ze je zle, a len mi oznamili ze babo nezije.... 😢 dlho som sa z toho spamatavala....a uz som myslela ze dalsie deti nebudeme mat..mali sme vtedy dve....a ked som znova otehotnela tak som sa velmi bala ako to dopadne...a mame dalsich drobcov ci sa tesim----

basa22
6. dec 2010

Ahojte augustovky, zeby som sa aj ja pridala, testy mi vysli pozitivne aj krv bola pozitivna, tento tyzden idem k lekarovi, tak uvidime, ci uz nieco uvidime (bublinku) 🙂 🙂 🙂

romea
6. dec 2010

@ninan2 - ☹(( u nás to bolo najprv v 12 tt zamlčaný (žiadne priznaky, že by nebolo niečo ok - o to to je teraz horšie, lebo mám stále taký divný pocit) a druhý krát v 5 tt - špinenie a následne silná MS (až 12 dní) konštatované doktorom ako biochemické tehu (tzv. skory ranny potrat), teraz papam lieky Duphaston ale do kontroly je ešte ďaleko ☹

a ten Spasmopan je čo?

solinkarka
6. dec 2010

@basa22 ahoj super drzim palce 🙂 kedy si mala ovu nevies?

ninan2
6. dec 2010

@emily3 no tak to verim ze to bola strasna skusenost, z nicoho nic takto... Ale super vam to potom vyslo, ze dalsie zdrave deticky 🙂 len tak dalej aj s tym dalsim, drzim palce 😉

romea
6. dec 2010

@basa22 - ahojky, vitaj a gratulujem 🙂))

ninan2
6. dec 2010

@solinkarka ty tu robis anketu o ovulke? 😀

solinkarka
6. dec 2010

@ninan2 hej hej dobry postrech 😀

basa22
6. dec 2010

ovu neviem, menzes som mala posledny 28.10. a kedze som brala lieky na upravu cyklu tak sme si s manzelom davali pozor, presne viem kedy sme si nedavali bolo to 8.-11.11 🙂

basa22
6. dec 2010

solinkarka a romea uz ste boli u zenskeho?

ninan2
6. dec 2010

@solinkarka tak len tak dalej 🙂 Inak neskor by sa mohla spravit taka tabulka, kde by bolo napisane kedy kto co caka a pod 🙂

basa22
6. dec 2010

ninan2 ahoj ty uz si bola u zenskeho?

romea
6. dec 2010

to je super nápad s tou tabuľkou

@solinkarka -to je deformácia z BT 13 🙂)) keby som mohla ešte by som aj tuším ďalej merala a včera som mala taký hlien ako pri ovu 🙂)) že či mi nešibe 🙂

bubu4125
6. dec 2010

@romea a zistili, že prečo???

ninan2
6. dec 2010

@romea no musim povedat ze ja mam tiez stresy z toho zamlcaneho, ale zatial uplne iracionalne, nemam ziadnu skusenost s tehotenstvom este... Len som o tom uz vela krat tu citala a nepaci sa mi hlavne to, ze o tom clovek ani nevie, aj dlhsiu dobu do najblizsieho UTZ... V tom 5-6tt sa to aspon prejavuje tou MS... Inak ale ten zamlcany sa Ti zrejme stal skor ako v 12.tt, niekedy po poslednom UTZ, ze?

romea
6. dec 2010

@basa22 - tak to sme na tom podobne, ja som mala ovu 9 - 11.11. to by sme mali mať približne rovnaký termín 😀

ninan2
6. dec 2010

no rozne tabulky maju takmer v kazdej teme 🙂 Ale este je na nu chvilu cas, lepsie az to budeme mat vsetky potvrdene na UTZ (bublinka ci srdiecko), a pridaju sa aj dalsie baby 🙂

emily3
6. dec 2010

@ninan2 dik....tabulka staci neskor...robili sme si pred dvoma rokmi v teme septembrovky..mala som termin 2.septembra a narodila sa v auguste...

solinkarka
6. dec 2010

@ninan2 ano viem co myslis ta tabulka by bola fajn, tiez som nad tym rozmyslala ale jedna tabulka uz je a tusim ze ju ma katuskad

romea
6. dec 2010

@ninan2 - nevedeli mi povedať kedy presne to nastalo, lebo plod mal zodpovedajúcu veľkosť 12 tt týždňa, a nezistovali prečo. Doktor ti povie, že až po 2 - 3 razoch sa robia špeciálne vyšetrenia, ale preč s touto témou, radšej niečo pozitívne 🙂))) ty ideš kedy k doktorovi?

ninan2
6. dec 2010

@basa22 Ahoj, este nie, chystam sa az teraz vo stvrtok poobede... to budem 6+1 cca, tak mozno bude uz aj srdiecko. Skor sa moc neoplati chodit, iba ak sa bojis mimomaternicoveho tehu...
+ @romea

bubu4125
6. dec 2010

@romea Spasmopan je na uvolnenie kŕčov...mne to dnes predpísal ženský, mám nepríjemné pobolievanie v podbrušku...ale na príbalovom letáku som čítala, že tehotné a dojčiace ženy nesmú užívať...sú to čípky...preto som zvedavá, či už niektorá mala tieto čípky...

ninan2
6. dec 2010

@romea inak ja tiez ovulka 9.11., je nas tu takych tusim viac 😉 A este som Ti chcela napisat ze mas vybrane super mena pre deti - presne nad takymi rozmyslam aj ja 😀

emily3
6. dec 2010

@romea hej aj tak nic nezistia..ja som chodila na rozne vysetrenia ale nic....tak konec s touto temou..teraz nase deti budu tu a nikto nevypadne z nasho klubu 😉
ja dem k dr. az na buduci piatok. tak to by uz malo byt dost velke....

ninan2
6. dec 2010

@solinkarka no mne je jedno ze kto ma tabulku, hlavne je vobec ju mat, a inak bude hadam verejna 😀

ninan2
6. dec 2010

@emily3 no ja mam termin ze 2.8., tak to moze byt kludne aj koniec jula este... A co, ved z toho sa nestriela 🙂

dana1972
6. dec 2010

@solinkarka te
@solinkarka ja som mala ovu 11.11. a pm 1.11. ked to budem rátať podla ovu rodiť by som mala skor ako podla menzesu nie

solinkarka
6. dec 2010

@ninan2 ona je verejna a moze sa tam pridat kto chce