Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
@ninan2 prve som zacala krvacat, a potom som dostala krce a vsetko islo von..a treti som mala zamlknuty potrat...v 8tt som bola sone a babo zilo a v 12tt uz nezilo..ani som o tom nevedela..isla som na sono a babo uz nezilo....doktorka najprv nic nepovedala len pozerala , potom zavolala ineho lekara ...uz som vedela ze je zle, a len mi oznamili ze babo nezije.... 😢 dlho som sa z toho spamatavala....a uz som myslela ze dalsie deti nebudeme mat..mali sme vtedy dve....a ked som znova otehotnela tak som sa velmi bala ako to dopadne...a mame dalsich drobcov ci sa tesim----
Ahojte augustovky, zeby som sa aj ja pridala, testy mi vysli pozitivne aj krv bola pozitivna, tento tyzden idem k lekarovi, tak uvidime, ci uz nieco uvidime (bublinku) 🙂 🙂 🙂
@ninan2 - ☹(( u nás to bolo najprv v 12 tt zamlčaný (žiadne priznaky, že by nebolo niečo ok - o to to je teraz horšie, lebo mám stále taký divný pocit) a druhý krát v 5 tt - špinenie a následne silná MS (až 12 dní) konštatované doktorom ako biochemické tehu (tzv. skory ranny potrat), teraz papam lieky Duphaston ale do kontroly je ešte ďaleko ☹
a ten Spasmopan je čo?
@basa22 ahoj super drzim palce 🙂 kedy si mala ovu nevies?
@solinkarka ty tu robis anketu o ovulke? 😀
@ninan2 hej hej dobry postrech 😀
ovu neviem, menzes som mala posledny 28.10. a kedze som brala lieky na upravu cyklu tak sme si s manzelom davali pozor, presne viem kedy sme si nedavali bolo to 8.-11.11 🙂
solinkarka a romea uz ste boli u zenskeho?
@solinkarka tak len tak dalej 🙂 Inak neskor by sa mohla spravit taka tabulka, kde by bolo napisane kedy kto co caka a pod 🙂
ninan2 ahoj ty uz si bola u zenskeho?
to je super nápad s tou tabuľkou
@solinkarka -to je deformácia z BT 13 🙂)) keby som mohla ešte by som aj tuším ďalej merala a včera som mala taký hlien ako pri ovu 🙂)) že či mi nešibe 🙂
@romea no musim povedat ze ja mam tiez stresy z toho zamlcaneho, ale zatial uplne iracionalne, nemam ziadnu skusenost s tehotenstvom este... Len som o tom uz vela krat tu citala a nepaci sa mi hlavne to, ze o tom clovek ani nevie, aj dlhsiu dobu do najblizsieho UTZ... V tom 5-6tt sa to aspon prejavuje tou MS... Inak ale ten zamlcany sa Ti zrejme stal skor ako v 12.tt, niekedy po poslednom UTZ, ze?
no rozne tabulky maju takmer v kazdej teme 🙂 Ale este je na nu chvilu cas, lepsie az to budeme mat vsetky potvrdene na UTZ (bublinka ci srdiecko), a pridaju sa aj dalsie baby 🙂
@ninan2 ano viem co myslis ta tabulka by bola fajn, tiez som nad tym rozmyslala ale jedna tabulka uz je a tusim ze ju ma katuskad
@solinkarka no mne je jedno ze kto ma tabulku, hlavne je vobec ju mat, a inak bude hadam verejna 😀
@solinkarka te
@solinkarka ja som mala ovu 11.11. a pm 1.11. ked to budem rátať podla ovu rodiť by som mala skor ako podla menzesu nie
@ninan2 ona je verejna a moze sa tam pridat kto chce

@emily3 Ahoj, mozem sa spytat, ze ako sa prejavovali tie Tvoje potraty? Tie v 5. tt boli ako spinenie a oneskorena MS, a ten v 12.tt bol zamlcany potrat? Inak mi je to luto veru...