icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

solinkarka
6. dec 2010

@dana1972 preco skor? nechapem

emily3
6. dec 2010

@ninan2 my este nemame nikoho v juli...najmladsia je v auguste a jeden sym september...tak by mohol byt jul...to budeme uz v termine... 😉...ale este je to daleko...

ninan2
6. dec 2010

@solinkarka hej ale to nie je tabulka iba pre tuto skupinu/temu ci hej?

ninan2
6. dec 2010

@emily3 no ja som prave v polke jula, a moja sestra zaciatok augusta 🙂 takze sme take letne deti, a zrejme v tejto tradicii pokracujem aj dalej 😀

solinkarka
6. dec 2010

@ninan2 no neni to len pre tuto temu..je to pre vsetky ktore cakaju v auguste

ninan2
6. dec 2010

@solinkarka aha jasne... no podla mna je lepsia tabulka specialne pre tuto temu, kde budu uvedene len tie tehulky, co chodia prave sem.

solinkarka
6. dec 2010

@ninan2 a nezda sa ti to trochu diskriminovane?

ninan2
6. dec 2010

@solinkarka preco? Som myslela, ze baby co sem chodia, nezaujimaju nejake cudzie baby, ktore sem nechodia... ale inak ja sa do ziadnej tabulky nehrniem, takze ako si to spravite, tak to bude. Ako sa dohodne vacsina ludi najlepsie.

emily3
6. dec 2010

@solinkarka pre ktore augustovky? je este nejaka tema ugust 2011?

ninan2
6. dec 2010

@emily3 to pochybujem, nemali by tu byt dve totozne temy.

solinkarka
6. dec 2010

@ninan2 no ved uvidime..ako pises este je skoro

emily3
6. dec 2010

tak tabulku by sme si mali urobit v tejto teme...lebo augustoviek je vela..aj my sme rocnik 2009... 😉

ninan2
6. dec 2010

ved hej, nechapem aky je s tym "problem", mna vobec nezaujima nejaka tabulka v uplne inej teme, kam nechodim/e...

solinkarka
6. dec 2010

@emily3 no je tabulka z temy: tehulky z jesennych snaziliek 2010

ninan2
6. dec 2010

@solinkarka fajn, ale to je uplne ina skupina, s inymi clenmi, je normalne, ze oni maju vlastnu tabulku a my tiez... Je to aj dost logicke.

emily3
6. dec 2010

aha..ale to uz maju vytvorenu svoju skupinu...a my mame svoju tak urobime tabulku co sa pozname tu

solinkarka
6. dec 2010

@ninan2 no tak ale keby sme sa dali do kopy bolo by nas viac

dana1972
6. dec 2010

@basa22 tak to je presne ako mi len ja som mala pm 1.11

ninan2
6. dec 2010

@solinkarka ved dobre, mozes im napisat nech sa sem pridaju, zatial sme verejna skupina.

solinkarka
6. dec 2010

@ninan2 nechapem preco vm tak zalezi na tej tabulke..tak si spravte vlastnu ked chcete len nechapem co je na tom keby sme boli vsetky spolu...a oni sa sem asi nepridaju iba vas hodia to tabulky

ninan2
6. dec 2010

@solinkarka lebo je normalne mat v kazdej teme ohladne tehotenstva a snazenia sa tabulku a pretoze chceme. A nechapem preco by sme mali mat zaujem byt v nejakej cudzej tabulke... Inak ja nepatrim medzi jesenne snazilky, snazila som sa uz dlhsie, takze ani logicky tam nemozem byt. A viacere baby tu su na tom asi podobne.

solinkarka
6. dec 2010

@ninan2 vsak dobre si spravte

ninan2
6. dec 2010

@solinkarka vsak uvidi sa este co na to povedia dalsie baby...

kalman
autor
6. dec 2010

@angelin84
@neurologia Gratulujem vám obom za dve čiaročky

kalman
autor
6. dec 2010

@ninan2 moja zlatá ja si myslím o tebe že sa tu správaš ako by si zožrala všetku múdrosť sveta
ako ťa tu čítam stále máš nejaky problém. Ešte si nebola tehotná a nevieš ako to je ale snažíš sa presadiť tvoju pravdu aj keď ti viacere už mamičky protirečia. Ak niekto chce spraviť tabulku aj s snažilkami nech. Keď si sa pridala mala si si uvedomiť že je to verejné pre hocikoho. Mimochodom všetky mamičky ti povedia že lekári počítajú týždne podla poslednej menzes ovu testy sa robia iba preto aby si vedela kedy otehotnieť! Bola si už vôbec u lekára ?

kalman
autor
6. dec 2010

@solinkarka ahoj som rada že chce niekto spraviť tabulku ale na augustovky by som ešte počkala už som bola v junovom a potratila som , myslím si že by stačilo až po 10tt. ale ak chceš možeš skôr vadiť mi to nebude. držím ti palčeky aby si zajtra mohla na sono 😉

ninan2
6. dec 2010

@kalman Ahoj, ved ja som praveze pisala, ze ako sa tabulka spravi tak bude, dala som len navrh, to je cele... Za to ma hadam nemusis hned urazat! A s tou MS a ovulkou sa tiez nehadam, je mi jasne ako to doktori pocitaju. Nerob prosim Ta problemy tam, kde nie su...

kalman
autor
6. dec 2010

@ninan2 Ja ta nechcem urážať len nemám rada ak je niekto neskuseny príliž mudry . Stále tu píšeš dokola že podla ovu tak a tak ale skúsenosti nemáš. Aj keď ti štvornásobná mamička napíše že natom nezáleží. Skús veriť skúsenym mamičkám. Aj ja sa mám od nich ešte čo učiť 😀

kalman
autor
6. dec 2010

Ahojte baby a ktorá má už nejaké príznaky? Mne je ráno blbo ale ešte som ne gr.... 😀
A večer mávam strašnú žranicu 😀

romea
6. dec 2010

nehádajte sa, ono je to aj tak jedno, termín pôrodu sa predsa môže priebežne meniť podľa toho ako sa vyvíja plod. Hlavne nech sú všetky zdravé 🙂))))

@kalman - rano mi je len tak, že sa mi točí celý svet a zobudím sa strašne spotená jak myš po 15 minutách to prejde, prsia ma chvíľu bolia na nevydržanie a potom sa pol dňa neozvú, bruško ma bolelo v kuse, a teraz tak raz za deň tak neviem či to je dobré, ale stale by som volačo jedla, keď som hladná je mi zle