Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
@mariana242 niekedy sa sestričky tvária dôležitejšie ako lekár 😉 mňa vytočila naša sestrička, keď som si volala na objednanie a zrušila ma tým, že u nich sa objednáva iba medzi 14.00 a 15.00, že si mám volať vtedy 😀
neboj, veď sa dočkáš, a kedy Ti odporučila sa objednať?
@lillian nic mi neodporucila mi povedala ze ked chcem potvrdit tehotenstvo tak mam prist na odber krvi za ktory sa plati a potom budu dalsie odbery a somariny ako nic k veci mi nepovedala neviem ci by som nemala rovno zavolat a sa objednat na usg? tam dviha ina sestricka
ahojte, mozem sa k vam pridat? dnes mi mala nemala prist mrcha 😉 ja by som mala mat termin okolo 16.8.2011 😵 😵
@janulienka89 ahoj. A testik si si robila?
@janulienka89 tak držím päste aby ani neprišla 🙂
ano uz v nedelu mala som tam ducha, vcera uz bola slaba ciarka a este zajtra skusim dalsi test 😵
@lillian dakujem, no dufam ze dojde az za 9 mesiacov 😝
baby mate uz nejake priznaky?? mna bolia prsia a byva mi aj zle, vcera som sa skoro pogrcala ked som zacitila peceneho zajaca no zatial som este neobimala zachodovu misu 😀
@janulienka89 ahoj no ked si mala slabu ciarku tak je to iste...ja som mala tiez len take nenapadko...az vcera tam bola jasna...tak vitaj medzi nami 😉
ja som volala rovno doktorovi, mam nanho cislo..a bojednal ma az buduci tyzden, ale keby som velmi chcela tak aj skor...ale asi by este nebolo nic vidiet...a tiez ma sestricku najmudrejsiu na svete....
priznaky typu rannych nevolnosti zatial nie, len ma bolia krize a spala by som, ako padne obed , mne klipkaju oci...ale si to nemozem dovolit, lebo lietam okolo drobcov... 😅
@emily3 ty uz cakas 5 babetko 😵 ? doma musite mat urcite veselo 🙂 ja sa budem objednavat az piatok ale myslim si ze ma objedna az v januari lebo pred Vianocami tam maju vzdy plno 😝 no aj ja som nejaka unavena len by som spala 😝
mne byva obcas tazko na zaludku, preto som si aj dala test, lebo to u mna nebyva zvykom. 😝 mala som totiz 40 dnovy cyklus, tak to by som este len bola cakatelkou na ms. A hups, 2 ciarky.
@lillian ty si kedy testovala? mrchu si uz mala dostat alebo este len by si ju mala dostat 😅
este len by mala prist v nedelu 12.12 😎 , ale testovala som sa uz 3.12 a dnes uz ciarka teda poriadna 😅
@janulienka89
@lillian tak to je super 😵 ty si sa uz objednala na gyndu?
@janulienka89 hej, objednala ma na 15.12. na ultrazvuk a ak bude mimi, tak aj odbery
ahojte všetci tak aj dnes mi je dosť zle 😝
vítam nové tehulky 🙂
@kalman dik za privitanie 😉
@janulienka89 @a ostatné nové tehuľky - vitajte a gratulujéém 🙂))
@romea diky 😉
tak som si spravila teraz mamatest a mam tam krasne // tak sa tesim 😵 😵
Ahojte...pripojim sa tiez, ako nova tehula 😀 na testiku sme nasli 2 ciarocky len pred nedavnom.. 😀 a to za 1. lekar neveril, ze sa mi podari otehotniet prirodzene, za 2. vcera som mala mat laparoskopiu (zrusenaaa) 😀 a za 3. ked som mu to povedala, nechcel tomu uverit, ze sa nam to podarilo 😀 strasne sa vytesujeme, ale nechceme sa moc pretesit, lebo este som to nemala potvrdene (vraj este nebolo nic vidiet) a mame strach z tych prvych 3 rizikovych mesiacov 😕 drzim vam vsetkym palce! 😉
@barborkam juuj tak to je super, gratulujem 😵 😵 no aj ja sa bojim bo som mala v januari MA ale verim ze teraz to dopadne dobre a vsetky budeme mat coskoro babenka v naruci 😵
Ahojte. Kolko peknych sprav, vsetkym tehulkam gratulujem. Tak my sme v poriadku krv zobrali hcg krasne vzrastlo z 1060 za tri dni na 4620. Uz mi zobrali komplet vsetko na testy tak cakam a v pondelok idem na sono a konzultaciu kedze budem sledovana.
ahojte, ja uz mam aj po sono, a krasna fazulka tam je 🙂 teraz mam ist na kotrolu medzi sviatkami, tak dufam, že bude vsetko v poriadku, ste tu niektore, ktore v rodine tuto novinu oznamite na vianoce ako jeden z darcekov? u nas v rodine to bude prve babo 🙂
@basa22 Ahoj ja som tiez planovala povedat tuto novinku na Vianoce 🙂 . No ale pockam, kedze mame od zaciatku trosinku problemiky tak az po konzultacii s doktorom. A ja som tiez uz videla nas tienik-y tak cakam netrpezlivo na pondelok. Ja som sono mala uz 4krat tak uz len teraz a potom uz ho nedovolim 😉 nech si pekne rastie. Prajem vsetkym krasny vecer.

@lillian no vidis aspon na toho 15. keby ma objednali ale oni mi tam kecali nieco ze este len v 3 tyzdni som a somariny pritom neviem jak ta sestricka pocitala ked pri predchadzajucom tehu som volala a ma objednali tyzden po meskani a uz bolo vidno vajo ...