icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

janulienka89
8. dec 2010

@basa22 gratulujem k fazulke 😵
ja sa chystam oznamit to rodine a znamym asi az v 12tt 😝 , teraz to vie len mm

mariana242
8. dec 2010

@basa22 no ja to asi neoznamim vobec co najdlhsie budem tajit ako sa da..

emily3
8. dec 2010

minule teho sme manzelovej rodine ani nepovedali...az ked to na mne bolo vidiet prisli na to sami..no svokra mala v tedy infarktove stavy, lebo mladsi sym jej oznamil ze sa zeni a mna uvidela z bruchom jak balon... 😅 ..teraz sme to este nepovedali nikomu...nemozme tomu stale uverit...asi az ked ho uvidime na sone...no budu soky pre vsetkych 😅 a unas v rodine to bude 17 babatko....

basa22
9. dec 2010

@emily3 krasne, ze 17 babo 🙂 rodicom to povedat chceme, lebo sa stale vypytuju a pod. 🙂

nikus14
9. dec 2010

@solinkarka ahoj uz mam potvrdenu bublinku v brusku a termin mam posunuty na 5.8

solinkarka
9. dec 2010

@nikus14 a mas aj fotecku? 🙂

nikus14
9. dec 2010

@solinkarka nemam ☹

solinkarka
9. dec 2010

@nikus14 preco? nedal ti? ☹

nikus14
9. dec 2010

@solinkarka ta povedal mi ze ked budem tak v 12tt ze fotka bude krajsia tak vtedy vytlaci

solinkarka
9. dec 2010

@nikus14 a kedy ides nablizsie zas na sono?

barborkam
9. dec 2010

ahojte, dakujem za privitanie...ja som objednana na pondelok a lekar bude brat aj krvicku a urobi sono..dufam ze mi da fotecku, lebo manzel sa ma kazdy den pyta, ci som urcite tehotna? 😀 ach, chlapi, musia mat hmatatelny dokaz pravdy...a co vasi muzi? ako to s vami zvladaju? 🙂

romea
9. dec 2010

@nikus14 - ahojky, blahoželám a už ste mali aj srdiečko? alebo bola len machuľka zatiaľ 🙂

romea
9. dec 2010

@barborkam - vitaj 🙂 aj u mňa chce ísť manžel so mnou doktorovi, že chce vidieť naživo a nie len fotku 🙂

nikus14
9. dec 2010

@solinkarka na dalsie sono som objednana 3.1

nikus14
9. dec 2010

@romea dakujem 🙂 no machulku sme mali ale doktorovi sa zdalo ze bije aj srdiecko ale nebol si este isty lebo na 6 tyzden sa mu zdalo skoro

romea
9. dec 2010

@nikus14 - my ideme na ďalšiu kontrolu nabudúci piatok, juj už sa neviem dočkať a dúfam, že bude všetko ok .-)

solinkarka
9. dec 2010

@nikus14 ty sa mas ja idem az 19.1. a vtedy uz dostanem aj knizku

nikus14
9. dec 2010

@romea tak vam je fajne ked uz na dalsiu kontrolu 😀

nikus14
9. dec 2010

@solinkarka no sice idem skor ako ty ale knizku este nedostanem ☹ az ked mi budu brat krv tak vtedy mi daju a to neviem este kedy bude.

emily3
9. dec 2010

@nikus14 tak fratulujem malej machulke...ja si este pockam tyzden na prvu kontrolu.....som zvedava a nedockava..stale mi to nedochadza...

solinkarka
9. dec 2010

@nikus14 mne maju brat zas krv este pred sonom 5.1.

romea
9. dec 2010

mne doktor povedal, že mi zoberie krv už na budúci týždeň. Inak ako sa cíti? stale niečo do seba pchám, tak neviem kým pôjdem rodiť budem mať asi sto kilov 🙂 síce papaám po troške ale stale mam pocit že mi praskne brucho 🙂

solinkarka
9. dec 2010

@romea neviem komu patril prispevok :D

romea
9. dec 2010

@solinkarka - všetkým našim augustovkám 2011 🙂 že ako sa inak máte 🙂 ja akurát varím špenát, niečo zdravé pre mimčo 🙂

solinkarka
9. dec 2010

@romea aha tak ja tiez papam vsetko co vidim..dnes normalne 5 knedlikov ku gulasu waaau to je moj rekord :D ja som akurat prezliekala periny teraz a normalne som sa zadychcala 🙂

romea
9. dec 2010

@solinkarka - nám krsná doniesla zabíjačkové, tak máme menšie hody, včera som zjedla originál domácu klobásku, mňam ale zabíjačková kapusta mi strašnéé smrdela. Inak poobede chodím na 3 hodiny spať jak malá, už o 12-tej mi klipkajú oči 🙂

solinkarka
9. dec 2010

@romea no mna to taha uz od tretej poobede ale nazaspim iba som unavena 🙂 chudak ta moja polovicka moc si ma v posteli neuzije 😀

romea
9. dec 2010

@tak to ani tá moja - my máme zakázaný sexík ☹

janulienka89
9. dec 2010

@romea a preco mate zakazany sexik ked sa smiem spytat?

romea
9. dec 2010

@janulienka89 - rizikové tehu ☹ takže zatiaľ žiadny sexík, ani horúce kúpele len sprcha. No uvidíme čo povie nabudúce, snáď nebudem musieť byť v celibáte celých 9 mesiacov 🙂