Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
@janulienka - kvôli dvom predchadzajúcim tehu ☹ idem na budúci piatok. Neboj určite ťa ešte objedná do konca decembra. A ako sa cítiš? Mohla by sa sem presunúť celá BT 13 🙂)) veľmi by ma to potešilo. Dúfam, že už nemerieš? 😎 aby ťa to nestresovalo 🙂
@romea tak to mi je luto ☹ teraz to vsetko dobre dopadne a ani sa nenazdas a budes drzat mimi v naruci 😵 😵
citim sa ako tehu 😀 sem tam ma bolia prsia, nafuknuta som, stale by som nieco dzobala 😀 a vsetko mi smrdi 😝
to by bolo super keby sa sem presunuli a hlavne lauritka jasne ze aj ostatne 😵
no neviem ci ma skor objedna bo kamoska minuly rok tiez tam takto volala a objednali ju az na januar ze maju strasne plno
@romea nie uz nemeriam vcera som posledny krat merala bo som mala dostat mrchu 😉
@nikus14 gratulujem k bublinke 😵 😵
ahojte tak tá moja ´´ranná´´ nevolnosť ma sprevádza celí deň 😝 a stále by som len spala.
Už neviem čo mám zjesť aby mi stoho nebolo zle
@janulienka89 dakujem krasne 🙂
@romea jaaj kvoli tomu rizikovemu? ja zas nemam zakazane ale akosi nemam chute 😠
@romea ahojky, ja by som tiez len spala, cez vikend som si po obede zdriemla na 3 hodky a v utorok som na obed isla domov z prace, bo mi bolo velmi zle a chcelo sa mi spat, takze som si zase pospinkala 3 hodky, a chut na sex mam neuveritelnu, esteze ho nemam zakazany🙂 ja idem na kontrolu medzi sviatkami, v stredu som videla uz bublinku a mam aj fotecku doma, ktoru dame rodicom na vianoce 🙂 sice je tam mala cierna machulka ale je nasa 🙂
mne tiez bolo zle pri malom vracala som asi od 7tt az do 5 mesiaca vsetko co som zjedla islo v momente zomna von aj malinovka 😝
tak vam novym augustovkam prajem prijemne tehulkovanie a len same zdrave krasne babätka ako sme mali my augustovky 2010! zda sa mi to ako teraz, co som zakladala temu s terminom tiez 2.8. 😉 a uz tu spinka nadherne dievcatko 😵 uzite si to, je to nadherny a napinavy cas 🙂
@rosienka dik, ja som zacinala temu pred dvoma rokmi septembrovky 2009 a mala to stihla este v auguste...a teraz sa pridavam do augusta a asi stihneme jul..uvidime...
@romea myslim ze jeto jedno ci mas alebo nemas ranne nevolnosti...a chute...bola som niekolkokrat teho a vzdy to bolo ine...tak sa to nedalo porovnat..aj pri babach mi bolo zle, pri jednom mi nebolo vobec zle, pri druhom bolo..chute: jedine prve tehu som mala stasnu chut na sladke...pri inych uz nie....tak sa to neda zhrnut .....
ahojte, tak ja stale musim oddychovat a brat lieky, od stredy mierne krvacam 😒 Na pohotovosti este nebolo vidiet srdiecko, takze mam prist v pondelok na kontrolu, ci malinke rastie. Podla utz som o tyzden pozadu, takze je to fakt este mini ☹ Pricin moze byt vela, ak sa to nejako moc nezhorsi a nebudu krce a bolesti brucha, tak treba len dufat a cakat na pondelok, ako sa to vyvinie...ach jo...Ale som rada, ze si ma tam nenechali, lekar vravel, ze lieky mam a oni by so mnou aj tak uz nic ine nerobili a vsemocni tiez nie su...aspon sa nedepkujem v nemocke, ale som pekne domka, mala poslucha, hrame sa vela na gauci, pozerame rozpravky, dodrzujem fakt pokoj, klud, takze je to teraz vo vyssej moci 😒
Baby, ako sa citite, mate nevolnosti? Ja ako keby som ani nebola tehotna akurat ma bolia prsia.
ceeely den mi je zle 😒
@mariana242 ahoj tak už sme dve ktorým je zle 😝 🙂
@kalman no ja mne bolo dnes zle..ale to asi tym ze som mala velky gyros burger 😠
Baby pekne sa opatrujte, vela oddychujte a málo obímajte wc 🙂
cestujem preč a vrátim sa až v januári. prajem šťastné a veselé

@romea jaj a preco mas rizikove tehotenstvo? ☹ kedy ides znovu dokymu? to uz budes mat zrejme aj srdiecko 😵
ja sa budem objednavat v pondelok ale myslim si ze ma objdena az v januari 😝