icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

janulienka89
9. dec 2010

@romea jaj a preco mas rizikove tehotenstvo? ☹ kedy ides znovu dokymu? to uz budes mat zrejme aj srdiecko 😵
ja sa budem objednavat v pondelok ale myslim si ze ma objdena az v januari 😝

romea
9. dec 2010

@janulienka - kvôli dvom predchadzajúcim tehu ☹ idem na budúci piatok. Neboj určite ťa ešte objedná do konca decembra. A ako sa cítiš? Mohla by sa sem presunúť celá BT 13 🙂)) veľmi by ma to potešilo. Dúfam, že už nemerieš? 😎 aby ťa to nestresovalo 🙂

janulienka89
9. dec 2010

@romea tak to mi je luto ☹ teraz to vsetko dobre dopadne a ani sa nenazdas a budes drzat mimi v naruci 😵 😵
citim sa ako tehu 😀 sem tam ma bolia prsia, nafuknuta som, stale by som nieco dzobala 😀 a vsetko mi smrdi 😝
to by bolo super keby sa sem presunuli a hlavne lauritka jasne ze aj ostatne 😵
no neviem ci ma skor objedna bo kamoska minuly rok tiez tam takto volala a objednali ju az na januar ze maju strasne plno

janulienka89
9. dec 2010

@romea nie uz nemeriam vcera som posledny krat merala bo som mala dostat mrchu 😉

nikus14
9. dec 2010

@emily3 dakujem pekne 🙂 neboj aj ty coskoro uvidis svoju vytuzenu machulku 🙂

janulienka89
9. dec 2010

@nikus14 gratulujem k bublinke 😵 😵

kalman
autor
9. dec 2010

ahojte tak tá moja ´´ranná´´ nevolnosť ma sprevádza celí deň 😝 a stále by som len spala.
Už neviem čo mám zjesť aby mi stoho nebolo zle

nikus14
9. dec 2010

@janulienka89 dakujem krasne 🙂

romea
9. dec 2010

@kalman - to fakt? aj pri prvej malinej si to mala? a nevieš čo sa hovorí čo to bude ak ti je zle a ak nie, alebo keď niekomu chutí sladké a niekomu nie? 🙂

solinkarka
9. dec 2010

@romea jaaj kvoli tomu rizikovemu? ja zas nemam zakazane ale akosi nemam chute 😠

basa22
9. dec 2010

@romea ahojky, ja by som tiez len spala, cez vikend som si po obede zdriemla na 3 hodky a v utorok som na obed isla domov z prace, bo mi bolo velmi zle a chcelo sa mi spat, takze som si zase pospinkala 3 hodky, a chut na sex mam neuveritelnu, esteze ho nemam zakazany🙂 ja idem na kontrolu medzi sviatkami, v stredu som videla uz bublinku a mam aj fotecku doma, ktoru dame rodicom na vianoce 🙂 sice je tam mala cierna machulka ale je nasa 🙂

kalman
autor
9. dec 2010

@romea aj pri malej mi bolo tak zle. hovorí sa že ak ti je zle tak baba ak nie tak chlapec........večinou to vyšlo
sladké slané neviem

romea
9. dec 2010

@basa22 - to je super 🙂 toto budú naše najkrajšie darčeky pod stromček, hlavne tá najkrajšia knižka na svete 🙂

janulienka89
9. dec 2010

mne tiez bolo zle pri malom vracala som asi od 7tt az do 5 mesiaca vsetko co som zjedla islo v momente zomna von aj malinovka 😝

basa22
9. dec 2010

@romea knizku dostanem az v januari, teda dufam, ak bude vsetko v poriadku

rosienka
9. dec 2010

tak vam novym augustovkam prajem prijemne tehulkovanie a len same zdrave krasne babätka ako sme mali my augustovky 2010! zda sa mi to ako teraz, co som zakladala temu s terminom tiez 2.8. 😉 a uz tu spinka nadherne dievcatko 😵 uzite si to, je to nadherny a napinavy cas 🙂

emily3
10. dec 2010

@rosienka dik, ja som zacinala temu pred dvoma rokmi septembrovky 2009 a mala to stihla este v auguste...a teraz sa pridavam do augusta a asi stihneme jul..uvidime...
@romea myslim ze jeto jedno ci mas alebo nemas ranne nevolnosti...a chute...bola som niekolkokrat teho a vzdy to bolo ine...tak sa to nedalo porovnat..aj pri babach mi bolo zle, pri jednom mi nebolo vobec zle, pri druhom bolo..chute: jedine prve tehu som mala stasnu chut na sladke...pri inych uz nie....tak sa to neda zhrnut .....

mersinka
10. dec 2010

ahojte, tak ja stale musim oddychovat a brat lieky, od stredy mierne krvacam 😒 Na pohotovosti este nebolo vidiet srdiecko, takze mam prist v pondelok na kontrolu, ci malinke rastie. Podla utz som o tyzden pozadu, takze je to fakt este mini ☹ Pricin moze byt vela, ak sa to nejako moc nezhorsi a nebudu krce a bolesti brucha, tak treba len dufat a cakat na pondelok, ako sa to vyvinie...ach jo...Ale som rada, ze si ma tam nenechali, lekar vravel, ze lieky mam a oni by so mnou aj tak uz nic ine nerobili a vsemocni tiez nie su...aspon sa nedepkujem v nemocke, ale som pekne domka, mala poslucha, hrame sa vela na gauci, pozerame rozpravky, dodrzujem fakt pokoj, klud, takze je to teraz vo vyssej moci 😒

barborkam
10. dec 2010

@mersinka drzim palce, nech sa vsetko na dobre obrati a dotiahnete to spolu s bublinkou stastne do konca 😀

mersinka
10. dec 2010

@barborkam dakujem a dufam, ze vsetko dobre dopadne...a vy vsetky si davajte pozor na seba a radsej vela oddychujte a uzivajte si tehotenstvo 😉

basa22
10. dec 2010

@mersinka drziiiim palceky nech to dobre dopadne 😉 termin 5.8. si si ty vyratala podla posl. menzesu?

romea
10. dec 2010

@mersinka - držím palce, pekne oddychujte a držte sa 🙂

mersinka
10. dec 2010

@basa22 ano, zatial to nechavam tak, je to podla PM, ak bude vsetko ok, upravim si ho podla UTZ

basa22
10. dec 2010

@romea pekne mena 🙂

adikad
10. dec 2010

Baby, ako sa citite, mate nevolnosti? Ja ako keby som ani nebola tehotna akurat ma bolia prsia.

mariana242
10. dec 2010

ceeely den mi je zle 😒

zuzanaca
10. dec 2010

ahojte 🙂
dllllho som tu nebola, idem si vás dočítat ...

Ináč, v pondelok som bola u lekárky, spravila mi sono a videla som bublinkuuuuuu 😵 😵 😵, ďalšia návšteva dr. 28.12. 😉

@adikad bolia ma prsia, vadia mi vône 😝 , ináč nič 😉

kalman
autor
10. dec 2010

@mariana242 ahoj tak už sme dve ktorým je zle 😝 🙂

solinkarka
10. dec 2010

@kalman no ja mne bolo dnes zle..ale to asi tym ze som mala velky gyros burger 😠

kalman
autor
10. dec 2010

Baby pekne sa opatrujte, vela oddychujte a málo obímajte wc 🙂
cestujem preč a vrátim sa až v januári. prajem šťastné a veselé