Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
Pridavam sa k babam z nasej sukromnej temy august 2010 - zelam Vam krasne a bezproblemove tehulkovanie!!
Ja som si moje vytuzene // nasla na teste pre rokom, 18. decembra, a nechala som si to pre seba do Vianoc, takze pod stromcekom mm nasiel testik 🙂 Zelam aj Vam take krasne vianoce s ocakavanim babatka 😵
Je to uzasna nostalgia, ked si spomeniem, ako sme sa tichucko tesili, az sme sa bali aby to bola pravda..
A teraz, takmer po roku, sa tesime na prve vianoce v trojici, mm, ja a nas krasny zdravy syn 😵 😵 😵
Inak som mala TP 30.8., rodila som 20.8. cisarakom..
Ahojte tehulky,tak sa oficialne aj ja k Vam pridavam.Aj ked este stale tomu nemozem uverit,som asi v piatom mesiaci/podla poslednej msby som mala byt v 8. ale s doktorkou sme sa zhodli ze nie 😵 / a zle mi byvalo aj sa mi hlava motala,prsia naliate aj brusko a potichu sa tesim 😵 😵 😵 😀 😵 😵 😵
@lu27la
5-8 mesiac??? myslela si tyzden nie? lebo inak nepatris k augustovkam 2011 😉
@neurologia jeeeeezin tyzden 😅
@neurologia hehe ze mesiac 😀 uz aby bolo
Dobre rano, mozem sa aj ja pridat? Sice som este u lekara nebola lebo maju dovolenku ale BT je hore a tehu testy // 😀
@zmrzka333 ahoj, jasne ze mozes 😉 aj mne vychadza termin 16.8 😵 mas uz aj nejake priznaky?
ahojte...chcem sa len spýtať, som v 6.tt a či nie je problém, keď trochu zvýšenú teplotu, je to len síce 37,2...ale mám obavy...nesprevádzajú žiadne iné príznaky...ďakujem
@bubu4125 ahoj..a kedy si si ku merala?
asi 10 min dozadu!
ahooooooooooooooj! Mozem sa pridat? Mame terminus 11.8. 😵 dneska som si robila prvy testicek, tak sa tesime a bojime a sme z toho regulerne v peeerdeli 😀 😅
@solinkarka merala sa som si ju cca pred pol hodinou...
uz ste niektora bola u lekara? A nieje tu niekto z Modry, Pezinok?
@bubu4125 ja som si teraz tiez merala bo ma nejak hlava boli a celkovo som strasne slaba a unavena a 37,1 takze si myslim ze je to ok 🙂
@solinkarka ďakujem..tak ma tu upokojujete všetky...som rada, že Modrý koník je tu pre nás!!! 😀

@solinkarka tak na ten mám tiež chuť ale u nás na dedine také nemáme ☹