icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

solinkarka
11. dec 2010

@bubu4125 mna skor znepokojilo to ze ma dnes doobeda strasne pichlo na lavej strane, myslim ze vajecnik. no nic prijemne, ale uz je to ok

bubu4125
11. dec 2010

to mávam častejšie...lekár mi predpísal Spasmopan...vraj je to dobré...ale vraj to je normálne, pokiaľ to nesprevádzajú neznesiteľné kŕče a krvácanie!!!

cuttysark
11. dec 2010

@romea ja neviem, s Wilikom som bola na prvej kontrole v 8tt. Zatial to vidim tak, ze pockam asi este tyzden a potom zavolaj gyndacke. My sme to teda neplanovali, ved Wili ma len 7 mesiacov (presne dneska) - takze je to zahul a este sa do toho za par mesiacov budeme stahovat na slovensko. Ale zvladnem to, ked som bola tehotna s W, tak sme sa stahovali do noveho domu, malovala som v 7mom mesiaci a do toho sme mali steniatko RR 😀 Takze nejako bolo, nejako bude.

Holky ked nas tu bude viac, som za to, aby sme sli do sukromnej skupiny. Takto som dost paranoidna.

solinkarka
11. dec 2010

@bubu4125 a to je len na predpis ci sa to da aj volne kupit?

bubu4125
11. dec 2010

to netuším...teraz rýchlo ani neviem nájsť obal, že by som ti pozrela...ale skúsim ešte niekde kuknúť...

solinkarka
11. dec 2010

@bubu4125 ja som nasla ze to nesmu uzivat tehotne zeny 😲

neurologia
11. dec 2010

@cuttysark
ja by som bola tiez za sukromnu temu....ak bude o tom rec myslite na mna...tiez tu pobehuje jeden clovek ktory mam pocit ze sliedi (moja svagrina) co pisem a tak... 😉

shellynka
11. dec 2010

Ahojte. No ja som vo štvrtok začala mať taký strach, mala som hnedý výtok a myslela som, že začnem krvácať, ale hneď to prešlo. Všimla som si že je to deň keď som mala dostať ms. Už som chcela bežať k doktorovi, ale už večer nič a na druhý deň ani stopa tak som to nechala tak lebo pondelok mam ísť na sono pre výsledky. Už sa neviem dočkať kedy uvidím srdiečko. Prajem krásny víkend bez problémov a len pozitívne myslenie 😉

romea
11. dec 2010

@cuttysark - prečo si paranoidná? 🙂 keď si už zvládla jedno sťahovanie, zvládneš aj druhé neboj 🙂

bubu4125
11. dec 2010

@solinkarka ano, je to na príbalovom letáku napísané...nesmú to užívať tehotné vo vyššom štádiu tehotenstva, pretože to má uvolňujúce účinky...uvoľňuje to svalstvo...používajú to pri menštruačných ťažkostiach a kŕčoch, pri pečeňových tuším...ale ešte v začiatočnom štádiu je to nezávadné....zavádza sa to do konečníka, takže do krvi nie, tam to tým pádom neškodí...len už v tom vyššom...

solinkarka
11. dec 2010

@bubu4125 aha no vsak lekar to vie najlepsie 🙂 a pomaha to?

cuttysark
11. dec 2010

@romea neviem - chodim do diskusie na ceskom MK cerven2010 a ta je sukromna, viete co, preberaju sa tam citlive temy, tam sex, tam taky vytok, tam taka rakovina a tak.......... to fakt nechcete, aby kazdy cital........

bubu4125
11. dec 2010

@solinkarka asi áno...pomáha...mala som také silnejšie bolesti...tak som si dala, bolo lepšie... 😉

solinkarka
11. dec 2010

@bubu4125 ja idem najblizsie k dokymu az 5.1. tak sa potom spytam

bubu4125
11. dec 2010

@solinkarka merala som si pred chvilou teplotu a stúpla o pol stupňa!!! takže 37.25 😀 tak nejak!!!

bubu4125
11. dec 2010

@solinkarka aj ja idem 5.1.!!!!

solinkarka
11. dec 2010

@bubu4125 a ides na sono? ja idem na krvne testy

bubu4125
11. dec 2010

na krv idem 23.12.ešte, takže 5.1.keď pôjdem,tak už výsledky budem mať...a pojdeme aj na druhé sono...už jedno máme!!!

solinkarka
11. dec 2010

@bubu4125 ja mam takoveho super doktora ze na prve sono idem az 19.1. ale nevadi apson budem mat uz peknu fotecku a aj srdiecko 🙂

bubu4125
11. dec 2010

no, my sme už mali aj ozvy!!! v 6.tt,sice sme nepočuli,ale videli...no ja som na rizikovom,tak aj preto to robí všetko takto rýchlo!!!

solinkarka
11. dec 2010

@bubu4125 jaj tak jasne..mas aj nevolosti?

bubu4125
11. dec 2010

@solinkarka nie, ani počas jedného tehotenstva som nemala..aj si to odklopem!!! 😀
a ty???

solinkarka
11. dec 2010

@bubu4125 ja zatial tiez nie...ale som neskutocne unavena 😒

bubu4125
11. dec 2010

solinkarka to aj ja...už som PN,ale tiež by som len spala a spala...a budem ležať až do konca,takže si ti užijem!!! huráááááá...

solinkarka
11. dec 2010

@bubu4125 pojdes asi aj skor na matersku nie?

bubu4125
11. dec 2010

@solinkarka asi áno...ale najprv musím prejsť mojim kritickým piatym mesiacom a potom môžem uvažovať ďalej!!!

amy25
11. dec 2010

ahojky,

mozem sa k vam pridať? Tiez mi termín vychádza pravdepodobne na august - podla mojich výpočtov. 🙂
Bola som u lekára ale nevidel tam este nic, ale asi som bola skoro. Teraz v pondelok idem po 2 tyzdnoch nakontrolu. Tak dufam ze bude vsetko ok. Mam strach aby to nebolo mimomaternicové tehu.
Poslednu ms. som mala 23.10

Priznám sa ze som necítala vsetky strany tak ste to sem mozno aj písali. V ktorom tyzdni vam bolo vidiet na ultrazvuku babetko? A ako sa vlastne pocítajú tie tyzdne? lebo niekto vraví ze od ovulacie, niekto od poslednej ms. Tak mam v tom chaos.

romea
11. dec 2010

@amy25 - vitaj a gratulujem 🙂 Termín sa počíta podľa poslednej MS, ale niekedy sa stane, že žena ma ovulku neskôr, tak potom sa termín počíta podľa veľkosti plodu, neboj teraz keď pôjdeš už bude určite niečo vidieť. My sme boli 1 decembra a bol vidieť zatiaľ len gestačný vačok, to bol cca 5 týždeň 🙂

solinkarka
11. dec 2010

@bubu4125 si uz potratila?

bubu4125
11. dec 2010

ano, 2x v piatom mesiaci (19.tt a 17.tt)